Καποιες αιρετικες αληθειες γυρω απο τη μουσικη!

8. Ο Θανάσης' date=' μετά από 25 χρόνια απεγνωσμένων προσπαθειών, κατάφερε να πουλήσει μούρη.

[/quote']

Ναι' date=' ο Παπακωνσταντίνου.

[/quote']

Δεν τον ξέρω πρσωπικά, αλλά μου φαίνεται λίγο άδικο... γιατί???

Και λίγα ακόμα...

1. Και μόνο λόγω Θανάση Παπακωνσταντίνου, Φοίβου Δεληβοριά, Ορφέα Περίδη και Αλκίνοου Ιωαννίδη, αξίζει να ανεχτεί κανείς το υπόλοιπο "έντεχνο" συμπούρδουλο.

2. Οι μόνοι κιθαρίστες που παίζουν με Ibanez και αξίζουν είναι ο Satriani, ο George Benson, ο Pat Metheny, άντε και ο Omar Rodriguez των Mars Volta. Ποιόν ξέχασα; :lol:

3. Τα χαζά τραγούδια είναι αυτά που εύκολα γίνονται επιτυχίες αλλά όλοι τα σνομπάρουν κι ας είναι δύσκολο να γράψουν τέτοια.

4. Καλά που δεν έρχονται οι Lopez, Ricky Martin και λοιποί στην Ελλάδα. Ούτως ή άλλως, δεν τους ακούει κανείς εδώ.

5. Όσο τα διάφορα liveάδικα κινούνται αποκλειστικά με cover bands αμφιβόλου αισθητικής και μουσικής ευαισθησίας, σοβαρή μπάντα στην Ελλάδα δεν θα δούμε και καλά θα πάθουμε δηλαδή.

6. Τι; Βασίλης; Καλά, δεν προχωράμε σε τίποτα πιο σύγχρονο και λιγότερο αφελές;

7. Δεν υπάρχει πιο αηδιαστικό, επιτηδευμένο, δήθεν, φανφαρονικό, ξεπουλημένο, ανούσιο και ψωνίστικο είδος μουσικής από το hip-hop/RnB/Rap τελευταίας εσοδείας.

8. Αν θέλω να δω βίντεο με σχεδόν γυμνές γκόμενες, πανάκριβα (αλλά σε πολλές περιπτώσεις κακόγουστα) αυτοκίνητα και έγχρωμους με αλυσίδες και το crew, θα έβλεπα καμιά τσόντα καλύτερα. Αυτό εμπίπτει στην παραπάνω κατηγορία.

9. Το black/death/gothic και άλλα ευφάνταστα είδη του metal δεν έχουν ουσιαστικό λόγο ύπαρξης. Ή μπορεί και να έχουν, αλλά όχι ως μουσική γιατί μουσική ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
5. Αν ξανακούσω (για 1000000000οστή φορά) το "Cher" εφέ με το Autotune' date=' θα βαρέσω μπιέλα.[/quote']
Όπου οι προηγούμενες 1000000000-1 είναι από τον Δάντη, εξαιρώντας πάντα την πρώτη από τη Cher :lol:

Ο Φοιβος Δεληβοριάς είναι μεγάλος στιχουργός

Οι Beatles έφεραν αλλαγή... Οι μόνοι που κατάφεραν να το ξανακάνουν ήταν οι Prodigy

Τί κοινό έχει ο Μαχαιρίτσας με τους Rolling Stones? Και οι δύο έγραψαν τραγουδάρες αλλά έγιναν σκυλλάδες

"Οι συσκευασίες μαργαρίνης" είναι ροκ

Με τη μπάντα μου γράφαμε και γράφουμε τραγουδάρες

"Όλο μεταφράζω στίχους από τα ταραγούδια μου τ' αμερικάνικα/ αλλάζω τους ρυθμους, τους ήχους και από rock n roll τα κάνω τσάμικα"

Όχι άλλο classic rock

Sorry κιόλας αλλά δεν είναι αιρετικό να βρίζιες τους Πυξ Λαξ. Αυτο είναι ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ! ¶λλο το απλό και άλλο το απλοικό.

9. Το black/death/gothic και άλλα ευφάνταστα είδη του metal δεν έχουν ουσιαστικό λόγο ύπαρξης. Ή μπορεί και να έχουν' date=' αλλά όχι ως μουσική γιατί μουσική ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ![/quote']

Eλα ρε Αντρεα..Μη μου τα χαλας...Αλλο το black/death και αλλο το

gothic!Μιλαμε για μουσικη με ψυχολογια και απειρο συμαισθημα...

Sisters Of Mercy-Joy Division-Bauhaus-Garden Of Delight και φυσικα...

Dead Can Dance(οπως ειχε κανει μια ελευθερη μεταφραση ο Ορεστης

στο"Dead Can Dance"..O χορος του πεθαμενου τενεκεδιου!!!)ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!

(Οσοι δεν ξερουν τον Ορεστη κρατανε απλα την ατακα...)

OK ρε Βαρού, αν gothic metal θεωρούνται οι Sisters of Mercy και οι Dead Can Dance, τότε ανακαλώ και περιορίζομαι σε black και death. Απλά εγώ έχω άλλα πράγματα στο μυαλό μου όταν αναφέρομαι στο gothic.

Υ.Γ. Αυτός ο Ορέστης πάντα ήταν παλικάρι από τα λίγα... :D

OK ρε Βαρού' date=' αν gothic metal θεωρούνται οι Sisters of Mercy και οι Dead Can Dance, τότε ανακαλώ και περιορίζομαι σε black και death. Απλά εγώ έχω άλλα πράγματα στο μυαλό μου όταν αναφέρομαι στο gothic.Υ.Γ. Αυτός ο Ορέστης πάντα ήταν παλικάρι από τα λίγα... :D
Ετσι ναι...Αν εξαιρεσουμε τους Paradise Lost φυσικα ε?...

Παντως συμφωνω στο επακρο με τα καραγκιοζακια...Αν βαλεις mute και

τους βλεπεις ομως απλα,τοτε εχουν πολλη πλακα.Καλυτεροι κι απο ταινια

που ο Τσακωνας παιζει τον ηλεκτρολογο...

ps:Εδω που τα λεμε οι dead can dance παιζουν^divine music^και δε μου

καθεται καλα να τους πω απλα gothic..Aυτα.Κοινως...Μεσα μανιτσα!

Sisters Of Mercy-Joy Division-Bauhaus-Garden Of Delight και φυσικα...Dead Can Dance(οπως ειχε κανει μια ελευθερη μεταφραση ο Ορεστηςστο"Dead Can Dance"..O χορος του πεθαμενου τενεκεδιου!!!)ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!
Offtopic, αλλά τα πέντε γκρουπ που αναφέρθηκαν δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους απολύτως. Ο όρος gothic άρχισε να χρησιμοποιείται αρκετά μετά τους Bauhaus, οι οποίοι με τη σειρά τους εμφανίστηκαν αρκετά μετά τους Joy Division. Καλά για Dead Can Dance δε το συζητώ καν (=Οι Νεκροί Μπορούν να Χορεύουν), διότι δεν ήταν ποτέ τους τμήμα καμίας σκηνής, όπως άλλωστε φαίνεται και από αυτά που κάνει αυτή η τρελλή στις μέρες μας. Τα αναφέρω από αυτά σαν αντίδοτο στις διάφορες μυθολογίες που έχουν κτίσει τα περιοδικά, που πάντα προσπαθούν να ομαδοποιήσουν πρόσωπα και καταστάσεις ώστε να τα κάνουν πιο εύπεπτα.

Offtopic' date=' αλλά τα πέντε γκρουπ που αναφέρθηκαν δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους απολύτως. Ο όρος gothic άρχισε να χρησιμοποιείται αρκετά μετά τους Bauhaus, οι οποίοι με τη σειρά τους εμφανίστηκαν αρκετά μετά τους Joy Division. Καλά για Dead Can Dance δε το συζητώ καν (=Οι Νεκροί Μπορούν να Χορεύουν), διότι δεν ήταν ποτέ τους τμήμα καμίας σκηνής, όπως άλλωστε φαίνεται και από αυτά που κάνει αυτή η τρελλή στις μέρες μας. Τα αναφέρω από αυτά σαν αντίδοτο στις διάφορες μυθολογίες που έχουν κτίσει τα περιοδικά, που πάντα προσπαθούν να ομαδοποιήσουν πρόσωπα και καταστάσεις ώστε να τα κάνουν πιο εύπεπτα.[/quote']

Nαι ρε συ,καμια σχεση και οντως ο ορος ειναι μεταγενεστερος...

Απλα με τα ΣΗΜΕΡΙΝΑ δεδομενα μπορει σιγουρα καποιος να πει οτι οι Joy

και οι Sisters επαιζαν καθαροαιμο gothic(γοτθικο=μεσαιωνικο=σκοτεινο)

με φοβερους στιχους και αξιολογες συνθεσεις...

(=Οι Νεκροί Μπορούν να Χορεύουν)-ξερω,απλα ειπα την ατακα για χαβαλε!

Οσο για την ομαδοποιηση,αυτη δεν την κανουν δυστυχως μονο τα περιοδικα...Ουτως ή αλλως,πως θα δωσεις σε καποιον να καταλαβει κατι

αν δεν συμπεριλαβεις εναν καλλιτεχνη σε μια ταμπελα?Αλλο fusion αλλο

funky αλλο rock'n'roll...Eιμαι απο αυτους που ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ τις ταμπελες

αλλα ωρισμενες φορες ειναι δυστυχως αναποφευκες οι ρημαδες...

Ε, καλά μη φτάνουμε και στο άλλο άκρο, δεν χρειάζεται να συχαινόμαστε τις ταμπέλες. Αλλά άλλο οι ταμπέλες που έχουν διαμορφωθεί από ένα σύνολο πραγματικών συνθηκών (π.χ. να πεις ότι οι Sex Pistols ήταν punk) και άλλο οι ταμπέλες που έχουν διαμορφωθεί από τους δημοσιογράφους. Εγώ, με αυτές τις δεύτερες έχω πρόβλημα, οι άλλες μία χαρά είναι.

1)Τι θα κάναμε χωρίς τους Radiohead?

2)Οι κιθαρίστες που ευχαρίστησή τους είναι να παίζουν σόλο πάνω από backing tracks,κάποτε έπαιζαν κιθάρα.

3)Οι αυτοδίδακτοι δεν είναι αυτοδίδακτοι γιατί υπάρχει το ιντερνετ.Αλλιώς θα νόμιζαν οτι πεντάγραμμο λέγεται κάποιο χωριό κοντά στη Λαμία

4)Οι μαθητευόμενοι κιθαρίστες κοντά σε κάποιο μεγάλο όνομα αντιγράφουν με εντυπωσιακή ηλιθιότητα την εικόνα του δασκάλου τους.Καρμπόν απόψεις χωρίς κριτική σκέψη,αντιγραφή στις ατάκες κλπ

5)Τι θα κάναμε χωρίς την Telecaster?

6)Oi Εlixir είναι καλές χορδές

7)Αν δε γράφει Fender,πρέπει να γράφει Gibson

8 )Είναι προτιμότερο να μην αναφέρεις οτι ασχολείσαι με τη μουσική αν είσαι πάνω από 21

9)Ο Θαν. Παπακωνσταντίνου ΔΕΝ είναι δήθεν.Δήθεν τον κάνουν να φαίνεται τα κουλτουριάρικα ατομάκια που λένε οτι τον ακούνε.Μπορείτε να το ξεχωρίσετε δημιουργώντας τον εξής διάλογο:

-Σ'αρέσει ο Παπακωνσταντίνου?

-Ναι,αλλά ο Θανάσης

10)Αν δεν σας αρέσει το έντεχνο,δοκιμάστε να ακούσετε δώδεχνο.(παράφραση από στριπ του Αρκά)

Αλλά άλλο οι ταμπέλες που έχουν διαμορφωθεί από ένα σύνολο πραγματικών συνθηκών (π.χ. να πεις ότι οι Sex Pistols ήταν punk) και άλλο οι ταμπέλες που έχουν διαμορφωθεί από τους δημοσιογράφους. Εγώ' date=' με αυτές τις δεύτερες έχω πρόβλημα, οι άλλες μία χαρά είναι.[/quote']Συμφωνω απολυτα...Αλλα..

Εγω παλι γενικοτερα δεν τα παω καλα με τις ταμπελες...Αν ας πουμε πριν

δω μια ταινια μου πεις οτι ειναι περιπετεια ή θριλλερ ή οτιδηποτε,δε θα την

δω με την ιδια προσοχη-περιεργεια-προσμονη..Το ιδιο ισχυει (για μενα) με τη

μουσικη.Καποιοι καλλιτεχνες δικαιολογημενα μπαινουν υπο καποιες ταμπελες,

αυτοματα ομως εσυ πριν τους ακουσεις θα ξερεις (περιπου)τι προκειται να

ακουσεις..Ασε που πολλες φορες ξεφευγουν απο αυτες ή αυτες απο μονες τους δεν αρκουν για να τους προσδιορισουν...Οπως επι προκειμενω

οι dead can dance...Παντως με βρισκεις συμφωνο. :D

3)Οι αυτοδίδακτοι δεν είναι αυτοδίδακτοι γιατί υπάρχει το ιντερνετ.Αλλιώς θα νόμιζαν οτι πεντάγραμμο λέγεται κάποιο χωριό κοντά στη Λαμία
Αυτο βασικα δεν το πολυκαταλαβα...Μαθαινει κανεις κιθαρα μεσω νετ?

(κανενα ιχνος χλευασμου,ετσι?) :D

Λοιπον...Εχω γραψει περιπου 50-60 αιρετικες αληθειες και με τις

αμεσως παρακατω θελω 1 κιλο προφιτερολ με κουριερ στο σπιτι.. 8)

1.Οι γυφτοι εχουν φοβερο ταλεντο στη μουσικη

2.Ο Mr.Kilmister(Lemmy)ηταν roadie του Hendrix.

3.Οταν οι hawkwind επαιξαν το "HASHan I SHabbah"στο Ροδον το '81

μεσα στο θεατρο εσκασαν περιπου 400 τσιΓΑΡΑ... :roll:

4.Τα 9 στα 10 τραγουδια των Iron Maiden ηταν ΝΤΟ-ΡΕ-ΜΙ

5.Ο Jean Michelle Jarre εχει παιξει στα ΠΙΟ απιστευτα μερη του κοσμου

6.Οι PINK FLOYD εχουν γραψει τα πιο ωραια τραγουδια-EVER

7.O Nταλαρας εχει παιξει με τον Al Di Meola :evil: θελω & εγω...(θελε)

8.Η Ελληνικη μουσικη παει κατα διαολου

9.Ο,τι και να παιξει κανεις σε οποιοδηποτε οργανο..Απλα εχει ξαναπαιχτει..

10.Ο Peter Tosh δεν ειχε παει στην κηδεια του Marley..

11.Αν δε γραφει fender ας γραφει sender

12.Ο πρωτος jazz δισκος ηχογραφηθηκε το 1919

13.Οι μαυροι της Αφρικης ανακαλυψαν τα κρουστα

14.Οι drummer ειναι μουσικοι

15.Ο Hendrix επαιξε μουσικη μονο 4 χρονια

16.Ο Αλκινοος Ιωαννιδης με κανει να θελω να αυτοκτονησω

ps: προς mods:Περιμενω το προφιτερολ μου :!:

profiterol.jpg

Μάλλον δεν τον ξέρουν καλά και δέχονται. Ρε γαμώτο, γιατί πρέπει οι ερμηνείες αυτού του ανθρώπου να είναι ΤΟΣΟ ανούσιες, μονότονες και ισοπεδοτικές; Α, πλάκα πλάκα:

1. Οι ερμηνείες του Νταλάρα είναι ανούσιες, μονότονες και ισοπεδοτικές

:lol: :lol:

1. Οι ερμηνείες του Νταλάρα είναι ανούσιες' date=' μονότονες και ισοπεδοτικές

:lol: :lol:[/quote']

Ανουσιες??...Εισαι λιγο υπερβολικος..Αφου ειπαμε και πριν.Ειναι ο Bono

της Ελλαδας ! ! ! :D :D

Μονοτονες?Ε,τωρα...Απλα ο ανθρωπος δεν ξερει να κανει κατι αλλο με

τη φωνη του...Τα ιδια και τα ιδια μας επρηξε..τ αυτια..ΛΟΛ

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back