¶ν εννοούσα τον Θανάση με τα σουβλάκια' date=' θα ήταν off topic:wink:[/quote']
Ωραιο κεμπαπ ομως...![]()
¶ν εννοούσα τον Θανάση με τα σουβλάκια' date=' θα ήταν off topic:wink:[/quote']
Ωραιο κεμπαπ ομως...![]()
8. Ο Θανάσης' date=' μετά από 25 χρόνια απεγνωσμένων προσπαθειών, κατάφερε να πουλήσει μούρη.
[/quote']
Ναι' date=' ο Παπακωνσταντίνου.
[/quote']
Δεν τον ξέρω πρσωπικά, αλλά μου φαίνεται λίγο άδικο... γιατί???
5. Αν ξανακούσω (για 1000000000οστή φορά) το "Cher" εφέ με το Autotune' date=' θα βαρέσω μπιέλα.[/quote']
Όπου οι προηγούμενες 1000000000-1 είναι από τον Δάντη, εξαιρώντας πάντα την πρώτη από τη Cher :lol:
9. Το black/death/gothic και άλλα ευφάνταστα είδη του metal δεν έχουν ουσιαστικό λόγο ύπαρξης. Ή μπορεί και να έχουν' date=' αλλά όχι ως μουσική γιατί μουσική ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ![/quote']
Eλα ρε Αντρεα..Μη μου τα χαλας...Αλλο το black/death και αλλο το
gothic!Μιλαμε για μουσικη με ψυχολογια και απειρο συμαισθημα...
Sisters Of Mercy-Joy Division-Bauhaus-Garden Of Delight και φυσικα...
Dead Can Dance(οπως ειχε κανει μια ελευθερη μεταφραση ο Ορεστης
στο"Dead Can Dance"..O χορος του πεθαμενου τενεκεδιου!!!)ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!
(Οσοι δεν ξερουν τον Ορεστη κρατανε απλα την ατακα...)
Ετσι ναι...Αν εξαιρεσουμε τους Paradise Lost φυσικα ε?...OK ρε Βαρού' date=' αν gothic metal θεωρούνται οι Sisters of Mercy και οι Dead Can Dance, τότε ανακαλώ και περιορίζομαι σε black και death. Απλά εγώ έχω άλλα πράγματα στο μυαλό μου όταν αναφέρομαι στο gothic.Υ.Γ. Αυτός ο Ορέστης πάντα ήταν παλικάρι από τα λίγα...![]()
Offtopic, αλλά τα πέντε γκρουπ που αναφέρθηκαν δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους απολύτως. Ο όρος gothic άρχισε να χρησιμοποιείται αρκετά μετά τους Bauhaus, οι οποίοι με τη σειρά τους εμφανίστηκαν αρκετά μετά τους Joy Division. Καλά για Dead Can Dance δε το συζητώ καν (=Οι Νεκροί Μπορούν να Χορεύουν), διότι δεν ήταν ποτέ τους τμήμα καμίας σκηνής, όπως άλλωστε φαίνεται και από αυτά που κάνει αυτή η τρελλή στις μέρες μας. Τα αναφέρω από αυτά σαν αντίδοτο στις διάφορες μυθολογίες που έχουν κτίσει τα περιοδικά, που πάντα προσπαθούν να ομαδοποιήσουν πρόσωπα και καταστάσεις ώστε να τα κάνουν πιο εύπεπτα.Sisters Of Mercy-Joy Division-Bauhaus-Garden Of Delight και φυσικα...Dead Can Dance(οπως ειχε κανει μια ελευθερη μεταφραση ο Ορεστηςστο"Dead Can Dance"..O χορος του πεθαμενου τενεκεδιου!!!)ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!
Offtopic' date=' αλλά τα πέντε γκρουπ που αναφέρθηκαν δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους απολύτως. Ο όρος gothic άρχισε να χρησιμοποιείται αρκετά μετά τους Bauhaus, οι οποίοι με τη σειρά τους εμφανίστηκαν αρκετά μετά τους Joy Division. Καλά για Dead Can Dance δε το συζητώ καν (=Οι Νεκροί Μπορούν να Χορεύουν), διότι δεν ήταν ποτέ τους τμήμα καμίας σκηνής, όπως άλλωστε φαίνεται και από αυτά που κάνει αυτή η τρελλή στις μέρες μας. Τα αναφέρω από αυτά σαν αντίδοτο στις διάφορες μυθολογίες που έχουν κτίσει τα περιοδικά, που πάντα προσπαθούν να ομαδοποιήσουν πρόσωπα και καταστάσεις ώστε να τα κάνουν πιο εύπεπτα.[/quote']
Nαι ρε συ,καμια σχεση και οντως ο ορος ειναι μεταγενεστερος...
Απλα με τα ΣΗΜΕΡΙΝΑ δεδομενα μπορει σιγουρα καποιος να πει οτι οι Joy
και οι Sisters επαιζαν καθαροαιμο gothic(γοτθικο=μεσαιωνικο=σκοτεινο)
με φοβερους στιχους και αξιολογες συνθεσεις...
(=Οι Νεκροί Μπορούν να Χορεύουν)-ξερω,απλα ειπα την ατακα για χαβαλε!
Οσο για την ομαδοποιηση,αυτη δεν την κανουν δυστυχως μονο τα περιοδικα...Ουτως ή αλλως,πως θα δωσεις σε καποιον να καταλαβει κατι
αν δεν συμπεριλαβεις εναν καλλιτεχνη σε μια ταμπελα?Αλλο fusion αλλο
funky αλλο rock'n'roll...Eιμαι απο αυτους που ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ τις ταμπελες
αλλα ωρισμενες φορες ειναι δυστυχως αναποφευκες οι ρημαδες...
Αλλά άλλο οι ταμπέλες που έχουν διαμορφωθεί από ένα σύνολο πραγματικών συνθηκών (π.χ. να πεις ότι οι Sex Pistols ήταν punk) και άλλο οι ταμπέλες που έχουν διαμορφωθεί από τους δημοσιογράφους. Εγώ' date=' με αυτές τις δεύτερες έχω πρόβλημα, οι άλλες μία χαρά είναι.[/quote']Συμφωνω απολυτα...Αλλα..
Εγω παλι γενικοτερα δεν τα παω καλα με τις ταμπελες...Αν ας πουμε πριν
δω μια ταινια μου πεις οτι ειναι περιπετεια ή θριλλερ ή οτιδηποτε,δε θα την
δω με την ιδια προσοχη-περιεργεια-προσμονη..Το ιδιο ισχυει (για μενα) με τη
μουσικη.Καποιοι καλλιτεχνες δικαιολογημενα μπαινουν υπο καποιες ταμπελες,
αυτοματα ομως εσυ πριν τους ακουσεις θα ξερεις (περιπου)τι προκειται να
ακουσεις..Ασε που πολλες φορες ξεφευγουν απο αυτες ή αυτες απο μονες τους δεν αρκουν για να τους προσδιορισουν...Οπως επι προκειμενω
οι dead can dance...Παντως με βρισκεις συμφωνο.![]()
Αυτο βασικα δεν το πολυκαταλαβα...Μαθαινει κανεις κιθαρα μεσω νετ?3)Οι αυτοδίδακτοι δεν είναι αυτοδίδακτοι γιατί υπάρχει το ιντερνετ.Αλλιώς θα νόμιζαν οτι πεντάγραμμο λέγεται κάποιο χωριό κοντά στη Λαμία
Μάλλον δεν τον ξέρουν καλά και δέχονται. Ρε γαμώτο, γιατί πρέπει οι ερμηνείες αυτού του ανθρώπου να είναι ΤΟΣΟ ανούσιες, μονότονες και ισοπεδοτικές; Α, πλάκα πλάκα:7.O Nταλαρας εχει παιξει με τον Al Di Meola :evil: θελω & εγω...(θελε)
1. Οι ερμηνείες του Νταλάρα είναι ανούσιες' date=' μονότονες και ισοπεδοτικές7.O Nταλαρας εχει παιξει με τον Al Di Meola :evil: θελω & εγω...(θελε)
:lol: :lol:[/quote']
Ανουσιες??...Εισαι λιγο υπερβολικος..Αφου ειπαμε και πριν.Ειναι ο Bono
της Ελλαδας ! ! !![]()
Μονοτονες?Ε,τωρα...Απλα ο ανθρωπος δεν ξερει να κανει κατι αλλο με
τη φωνη του...Τα ιδια και τα ιδια μας επρηξε..τ αυτια..ΛΟΛ