- Πόντοι
- 38
Α,ρε OTIS...Kριμα...5.Η soul των 60s & 70s ειναι η καλυτερη μουσικη που παιχτηκε ποτε.
Γιατί ξέρεις αν δεν τρώω εγώ ή αν τρώει ο balzary? :lol:7.Ο Flea τρωει πολλα κουμπια(οχι ο mail)
Γιατί ξέρεις αν δεν τρώω εγώ ή αν τρώει ο balzary? :lol:7.Ο Flea τρωει πολλα κουμπια(οχι ο mail)
Δεν το ξερω.Εσυ δεν εισαι flea ! ! !
2. Ο $$%@$ ο Βραζιλιάνος που έβγαλε τον Ζήση εκτός ήταν πληρωμένος από τους Τούρκους :twisted:
Ναι ο κουστης...
3. Γύρνα το μπάσο σου από πίσω' date=' αν δεν έχει 6 βίδες στο neck pocket ας πρόσεχες!
Δεν εχει.Δεν προσεχα.
4. Ο Δημήτρης Μπασλάμ είναι ο ποιο ενδιαφέρον μπασίστας στην Ελλάδα
Που παιζει ο κυριος?Session?Ζηκογιαννη δασκαλεεεε
7. Ο Stefan Poupougniac είναι ο καλύτερος DJ στον κόσμο
Για πες...
[/quote']
-Hξερε ο Μiles την Μαιρουλα?5.Η καλυτερη συναυλια που εχω δει ηταν στην Νεα Ορλεανη..επαιζε το θρυλικο διδυμο Mανωλης Χιωτης-Miles Davis….εκει γνωρισε την Μαιρη Λιντα…
9.Στο Live του Νοιζ ο Yameth ειχε φερει κρυφα ρωσιδες…….οσοι τον φιλοφρονησαν…περασαν καλα εκεινη την νυχτα….
Είσαι ΘΕΟΣ!!! Η ατάκα της δεκαετίας, period...6.Ο Jim Morrison(DOORS) εδωσε την βασικη ιδεα στον Bill Gates για το λογισμικο συστημα WINDOWS……να πως πεθανε λοιπον.....
Πωωωω που τους θυμήθηκες αυτούς.... Εκείνη η λεσβία (Camilla νομιζω τη λέγανε) η μαροκινο-σουηδέζα ή κατι τέτοιο τι θεά που ήτανε....4.H Tzενη Χειλουδακη ξεκινησε καριερα από τους Army OF Lovers
Ναι,και μαλιστα ο BILL ειχε παει σ ενα live τους οπου και γνωρισε τον JIM6.Ο Jim Morrison(DOORS) εδωσε την βασικη ιδεα στον Bill Gates για το λογισμικο συστημα WINDOWS……να πως πεθανε λοιπον.....
ναι ρε μην αρπαζεσαι και οι Ροκινγεκρ & η Γουαρμοθ Φεντερ ειναι (απλα φθηνοτερες και καλυτερες αλλα τελεις κοπιες των αυθεντικων εινΑι :lol: )Εσύ το λες αυτό???7.αν δε γραφει πανω "FENDER" πετα το....
ΠΑΤΡΙΔΑ' date=' ΕΓΡΑΨΕΣ!!!! [img']http://www.v-rodforums.com/forums/images/smilies/rofl3.gif[/img]04. δίνω 6 μήνες στον Λευτέρη Πανταζή για να διασκευάσει το 'La camisa negra' :twisted:
Η ατάκα του μήνα! Έγραψες! :lol:04. δίνω 6 μήνες στον Λευτέρη Πανταζή για να διασκευάσει το 'La camisa negra' :twisted:
E, τι πως έγινε?????AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAXXXXXXXXXXXXXXXx :roll: :roll: :roll: .
Τι είναι ο άνθρωπος....???
Ε??? Τι είναι????
Πάρτε για παράδειγμα την Camilla από τους Army of Lovers.
Δείτε πως ήταν:
και ΠΩΣ έγινε....