Καποιες αιρετικες αληθειες γυρω απο τη μουσικη!

Γιατί μου πήρες το άβαταρ? εεεεεεε?????????? Να βρεις δικό σου!!!! :lol: :lol:
Το αβαταρ το πήρα από ένα les paul forum πριν δυο μήνες. Αν εσύ το έχεις περισσότερο καιρό let me know.
Ξεκόλα.....τι λετ γιου νόου!! Είναι Γ@Μ@ΤΟ!!!! μου τό στειλε ένα φιλαράκι την Πέμτη. Πάντως είναι πολύ Ωραίο!!!!! :P :P :P :P

ΕΧΩ αποδειξεις...
HIGT8173.jpg

:lol: :lol: :lol:
Εκει φτασαμε λοιπον; Να πεταμε λασπη; Ο συσχετισμος telecaster-αγελαδα (cowcaster

110379283ptECiq_th.jpg
)

ειναι αβασιμος και αποτελει προιον ΜΟΝΟ του ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ μυαλου. Ζητα συγνωμη! ΤΩΡΑ!

fullscreen cowcaster για τις μοναχικες νυχτες στην φαρμα: http://home-and-garden.webshots.com/photo/1110379283053140338ptECiq

3) H Jazz είναι το τελευταίο καταφύγιο κάθε ατάλαντου.
8O 8O 8O 8O Αυτοι που εχουν ταλεντο δηλ.που βρισκουν καταφυγιο?Στη Rock?χεχε να σαι καλα μου εφτιαξες τη διαθεση! :lol: :lol: 8)
Συγγνώμη. Επαναδιατυπώνω:

"Η Jazz είναι το μουσικό είδος με το μεγαλύτερο ποσοστό μουσικομαθών ατάλαντων". Διαφωνεί κανείς τώρα;

ΕΧΩ αποδειξεις...
HIGT8173.jpg

:lol: :lol: :lol:
Εκει φτασαμε λοιπον; Να πεταμε λασπη; Ο συσχετισμος telecaster-αγελαδα (cowcaster

110379283ptECiq_th.jpg
)

ειναι αβασιμος και αποτελει προιον ΜΟΝΟ του ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ μυαλου. Ζητα συγνωμη ΤΩΡΑ
Όπως έγραφε και σε παλιότερη διαφήμιση η Fender: "Boogie 'til the cows come home!". Η μοναξιά του κτηνοβάτη...

"Η Jazz είναι το μουσικό είδος με το μεγαλύτερο ποσοστό μουσικομαθών ατάλαντων". Διαφωνεί κανείς τώρα;
Εξαλλου ειναι το πιο ευκολο πραγμα να παιξει κανεις jazz :lol: .Βαραει

οτι νοτα του κατεβει σε οτι ρυθμο θελει :lol:

ανω των 33 :

A. δεν παρακολουθεις τη δισκογραφια και τα μουσικα ρευματα

B. εχεις απο 3 κιθαρες και πανω και δεν προλαβαινεις να αλλαξεις χορδες

Γ. οι φιλοι σου δεν εχουν χρονο ουτε για τζαμ . Το "ναι , μεσα για το γκρουπ" γίνεται "δεν μπορω γμτ σημερα" , μετα "πνιγομαι αυτη τη περιοδο", "μετακομιζω με τη γυναικα" -> "το εχουμε γαμ..." --> "εχω χρονο τωρα, μεσα για το γκρουπ" --> go back to step 1

Δ. σου εχει σπασει τα νευρα το cubase κλπ

Ε. το πιπινακι διπλα σου στο λαιβ φαινεται υπεροχο

Ε. το πιπινακι διπλα σου στο λαιβ φαινεται υπεροχο
Αυτό συμβαίνει και στην ηλικία "άνω των 26"! :lol: :evil:
Γιατι εχω την εντυπωση οτι σε οποιαδηποτε ηλικια γινεται αυτο? :lol:

1. Αυτοί που σπουδάζουν μουσικολογίες είναι μουσικοί. Συνήθως το ανάποδο συμβαίνει...

2. Ο πληθωρισμός είναι 3% αλλά οι τιμές έχουν αυξηθεί μέσα σε ένα χρόνο κατά 15%...(πηγή κανάλια)...Κάποιος λέει ψέμματα...

--- Είναι υπερβολικά απίθανο να γίνει πανομοιότυπο σετάπ σε 2 ίδιες κιθάρες.

--- Η καλή κιθάρα και ο καλός ενισχυτής δεν κάνουν τον καλό κιθαρίστα, αλλά καλό είναι να υπάρχουν.

--- Όταν παίζουμε live απορούμε γιατί δεν έρχεται κόσμος αλλά πέρα απ'τα δικά μας live είναι ζήτημα αν πατάμε σε 2-3 άλλων.

--- "Ρε Μήτσο, τί είναι το έντεχνο"; "¶κου τι ρωτάει ο μαλ! Ρε είναι αυτό που είναι έτσι...με το αυτό από πάνω και...το τέτοιο αποκάτω...που έρχεται με το άλλο...μη μου τα πρήζεις τώρα σκάσε και άκου!

--- Πόσοι κιθαρίστες σε φόρουμ χρειάζονται να αλλάξουν μια λάμπα;

-> 10 να πουν μακριά από τις κινέζικες και τις ρώσικες,

-> 4 να πουν ότι έχουν ακούσει οι JJ είναι πολύ καλές αλλά δεν τις έχουν δοκιμάσει,

-> 1 να ρωτήσει τί φοράει τώρα ο ενισχυτής,

-> 15 να πουν ότι ο συγκεκριμένος είναι τοπ και γιατί να αλλάξει μάρκα,

-> 1 να ρωτήσει για τι στυλ μουσικής είναι,

-> 25 να επιβεβαιώσουν ότι είναι από τις καλύτερες λάμπες γι'αυτό το στυλ,

-> 3 να προτείνουν NOS μιας και τι είναι μια μικρή περιουσία μπροστά στα τρελά λεφτά που κάνει ένας καλός λαμπάτος αν είναι να το ευχαριστηθείς,

-> 1 να ρωτήσει ποιός είναι ο ενισχυτής,

-> 32 να βγουν φωνάζοντας ότι αυτός ο ενισχυτής είναι για τον λούτσο επειδή έχει πλακέτα,

-> 4 για να καταλήξουν ότι μετά τον Bassman το χάος οπότε ποιό το νόημα να ψάχνεις ενισχυτή, ποιό το νόημα να παίζεις, οπότε πούλα τα όλα και πιάσε την κηπουρική.

--- Το ελληνικό ροκ δεν πέθανε, δεν υπήρξε ποτέ για να πεθάνει, γιατί δεν το θέλουμε.

--- Η πραγματική προέλευση της ονομασίας telecaster: όπως και στο αποστακτήριο του Jack Daniels που they play with the τάπες of βαρελιών μέχρι να ωριμάσει το πιοτί, στη Fender πέταγαν τη γνωστή κιθάρα-κουπί :lol:

Oι Queensryche ΔΕΝ ειναι proggressive όπως διατυμπανίζουν πολλοί όπως οι παπάρες στο hammer....Μην τρελαθούμε ναούμ....

όποιος δεν ανγνωρίζει την αξία των PINK FLOYD ως ευεργέτες της ανθρωπότητας λόγω της μουσικής τους, είναι ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΤΟΥ!!!

Βασικά όποιος ακούει ΜΟΝΟ power είναι ηλίθιος.

O Κωστας δεν εχει καλο γουστο στις μπυρες και στα βυζια:lol::lol::lol::lol::lol:

O Κωστας δεν εχει καλο γουστο στις μπυρες και στα βυζια:lol::lol::lol::lol::lol:
Δεν είναι ο Κώστας στη φωτογραφία.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back