Κανονάκι και κουρτίνα..ονομασία τους στα Αγγλικά

papaki23

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Ψάχνω να βρω τις ονομασίες των δύο αυτών μουσικών οργάνων στα Αγγλικά ώστε να βρω samples ώστε να τα χρησιμοποιήσω στα κομμάτια μου.Κάθε βοήθεια πολύτιμη.

Δεν ειναι standart η απαντηση διοτι το οργανο διαφερει απο περιοχη σε περιοχη... εκτος αυτου συγκενευει στενα με το σαντουρι... παρολα αυτα για μια εργασια που ειχα κανει το ειχα βρει και σα dulcimer..

Dreampanos είπε:
Δεν ειναι standart η απαντηση διοτι το οργανο διαφερει απο περιοχη σε περιοχη... εκτος αυτου συγκενευει στενα με το σαντουρι... παρολα αυτα για μια εργασια που ειχα κανει το ειχα βρει και σα dulcimer..
Καλά το κανονάκι συγκενεύει με το σαντούρι όσο η κιθάρα με το λαούτο.  ;D ;D Kanun το ξέρω κι εγώ πάντως ;)

Μην το λες αυτο, το hammered dulcimer (συμφωνα με το wiki παντα) αν δεις φωτος θα δεις οτι ειναι ιδιο με το κανονακι, παρολα αυτα παιζεται με σφυρακια σα το σαντουρι... πιστευω οτι τα kanum και dulcimer πιθανον να εινα συγκενικα οργανα, παραλαγες... μπορω να ρωτισω τον Ross Dali παντως... :P.

Βεβαια αν το παμε οπως λες τοτε το σαντουρι ειναι τοσο σχετικο οσο και το πιανο  :P

Trending...

Νέα θέματα

Back