Κανείς για mahogany;

Στα δύο αρχικά μου mail απάντησαν πάντως , μετά από 2 μέρες.

Πήρα και τηλέφωνο, βγήκε τηλεφωνητής και άφησα μήνυμα

Μόλις έρθει με το καλό, περιμένουμε review......... 8)

Μόλις έρθει με το καλό' date=' περιμένουμε review......... 8)[/quote']Ευχαρίστως αλλά μπερδεύονται τα πράγματα.

Αφού έστειλα κι άλλο mail και ξανατηλεφώνησα (πάλι τηλεφωνητής) μου έστειλαν απάντηση να τους τα πώ με απλό τρόπο.

Φαίνεται οτι δε σκαμπάζουν καλά (σχεδόν καθόλου) αγγλικά και τους βραχυκύκλωσα.

Τους ζήτησα να μου τηλεφωνήσουν και να μιλήσουν με τη γυναίκα μου που ξέρει γερμανικά.

Είδομεν.

μου φαίνεται δεν είναι έτοιμοι ακόμη ... ελπίζω να συννενοηθείς σύντομα! (εβαλαν κ άλλα προϊόντα πάντως.....πόσα μαόνια έχουν????)

Βρε προϊόντα βάζουν στο site τους αλλά δεν φαίνεται να ενδιαφέρονται να τα πουλήσουν. Τέτοια αδιαφορία?

Τα άτομα είναι εντελώς UFO. Χαβαλέδες. Κόβουν χαλβά.

Έχω στείλει 3-4 emails και τους ρωτάω: έχετε λάβει το fax μου από 2/10/06? Καμία απάντηση.

Παίρνω ΣΥΝΕΧΩΣ τηλέφωνο και βγαίνει αυτόματος τηλ/της.

Αφήνω μήνυμα στα αγγλικά και η γυναίκα μου στα Γερμανικά.

¶κρα του τάφου σιωπή.

Και ξαφνικά ....ένα mail "δεν πήρα το φαξ σας "

Καλά ρε μάγκες 10 μέρες για να μου πείτε ότι δεν πήρατε το φάξ μου?

Κι εγώ που έχω επιβεβαίωση παραλαβής από το μηχάνημα? Και ποιός έχει τον αριθμό της κάρτας μου και τα στοιχεία μου τώρα? Ευτυχώς η κάρτα δεν χρεώθηκε (ακόμα).

Σήμερα ξανάστειλα φαξ (με λάθος αριθμό επίτηδες) για να δω άν και πότε θα ενδιαφερθούν.

Θα έχει βάλει κάνας τύπος στο υπόγειό του 2-3 μηχανήματα και το παίζει κατασκευαστής οργάνων.

Πατριώτη Thkioups ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Στο τσακ ήμουν να παραγγείλω...

Ίσως να ήταν γραφτό και να μην έμελε να πάρω ποτέ λεσπόλ...

Παρεπιπτόντως, αυτό είναι καλό γιατί δεν χωράνε πιά τα όργανα στο σπίτι... νισάφι πιά που λέει και η δικία μου :lol:

Φυσικά αν τελικά τα καταφέρεις να το πάρεις το μπάσο, πες μας γιατί με τρώει!

:oops:

Πατριώτη Thkioups ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Στο τσακ ήμουν να παραγγείλω...Ίσως να ήταν γραφτό και να μην έμελε να πάρω ποτέ λεσπόλ...

Παρεπιπτόντως' date=' αυτό είναι καλό γιατί δεν χωράνε πιά τα όργανα στο σπίτι... νισάφι πιά που λέει και η δικία μου :lol:

Φυσικά αν τελικά τα καταφέρεις να το πάρεις το μπάσο, πες μας γιατί με τρώει!

:oops:[/quote']

MH βιάζεσαι. :lol:

Μόλις έλαβα mail που λέει ότι έλαβαν το fax, όλα (λέει) εντάξει και θα το φροντίσουν σήμερα (αλλά τον λάθος αριθμό δεν τον πήραν χαμπάρι ακόμα φαίνεται) :twisted: :twisted:

Ίσως να ήταν γραφτό και να μην έμελε να πάρω ποτέ λεσπόλ...
http://store.guitarfetish.com/xvflmahocato.html :idea:

και από επαγγελματισμό' date=' δεν έχω δει κανένα παράπονο στο φόρουμ για το guitarfetish[/quote']

Μωρέ αν δεν είχανε και αυτό το ακαλαίσθητο headstock θα ήταν must-have!

Τα χρώματα που προσφέρει είναι απίστευτα, άσε που έχει και thinline κομμάτια με βάρος 7 lbs...

3 κιλά και κάτι για LP type κιθάρα; Για άντε πες το στο Custom Shop της Gibson... :D

κάνε κι εσύ ένα μικρό συμβιβασμό...

πέρασε μια χαρτοσακκούλα πάνω από το headstock...

:lol:

@gdevelek

χμμμμμμ. τις έχω δει καιρό αυτές...κουκλες οι άτιμες....

εδώ έχω δυο προβλήματα:

1. οτί προτιμώ αυτή παρά τη λεσπολ

2. που να τρέχουμε τωρα με τελωνεία....

που να τρέχουμε τωρα με τελωνεία....
GFS και τελωνεία είναι ασυμβίβαστες...

O Jay δηλώνει πάντα πολύ λιγότερα από την αξία του δέματος...εκτός αν, λόγω όγκου, με τις κιθάρες δεν είναι τόσο εύκολο...αλλά δεν πιστεύω...Jay είναι αυτός...

αν δεν βρέξεις κ@λο, δεν τρώς ψάρι, λένε...

πάντως όταν παρήγγειλα προ ημερών δύο μαγνήτες, ζήτησα να βάλουν χαμηλώτερη τιμή στο πακέτο για λόγους τελωνείου, κάτι σαν $30, και έβαλαν $9 !!

αν τους το ζητήσεις ίσως βάλουν $40 στην κιθάρα σου... (50Ε δεν είναι το όριο;)

επίσης κάπου διάβασα πως τα ΕΛΤΑ κανονίζουν το εκτελωνισμό, ίσως θυμάμαι λάθος

πάντως όταν παρήγγειλα προ ημερών δύο μαγνήτες' date=' ζήτησα να βάλουν χαμηλώτερη τιμή στο πακέτο για λόγους τελωνείου, κάτι σαν $30, και έβαλαν $9 !![/quote']
Φαντάσου ότι εγώ δεν το είχα ζητήσει καν, κι όμως το έκανε και σε μένα...Δεν μπορεί να μην υπάρχει πατέντα και για τις κιθάρες... :wink:

Με κολάζετε γμτ...

Και υποθέτω γνωρίζετε οτί το G.A.S και το G.A.F. (Girlfriend Acceptance Factor) είναι μη συμβατά...

Με κολάζετε γμτ...Και υποθέτω γνωρίζετε οτί το G.A.S και το G.A.F. (Girlfriend Acceptance Factor) είναι μη συμβατά...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!

Πάει το καθιέρωσα!!! :D:D:D

Any tips for improving G.A.F.????

(...except changning girfriend...)

-Α' τρόπος:"μωρό μου, μόλις είδα αυτή την κιθάρα αμέσως μου ήρθε έμπνευση να σου γράψω ένα τραγούδι, και μόνο με ΑΥΤΗ την κιθάρα θα μπορούσε να πλησιάσει την ομορφία σου...την πήρα για σένα"

- Β' τρόπος: ¶κου να δείς τι έγινε σήμερα, πέτυχα τον Μήτσο, και επιτέλους μου επέστρεψε την κιθάρα που του είχα δανείσει πρίν ν χρόνια. Κοίτα, σαν καινούργια είναι, πολύ ψείρας ο Μήτσος"

-Γ' τρόπος: Βάζεις όλες τις κιθάρες σε θήκες και αφήνοντας κάποιες έξω. Κάθε δύο μέρες αλλάζεις αυτές που είναι μέσα στις θήκες με τις έξω. Μετά από 2 εβδομάδες έρχεται και η καινούργια, και ελπίζεις οτί δεν θα την προσέξει...

Συνεχίζω, αν μου επιτρέπεις...

Δ' τρόπος: "Καλά, πολύ ντουβάρι ο π.χ. Γιώργος. Μου έδωσε την κιθάρα να του αλλάξω χορδές. Τί βλάκας! Όποτε τη θυμηθώ θα του τη δώσω, άσ'τονε, δεν παθαίνει τίποτα, μεθαύριο θα παραγγείλει την Χ κιθάρα που κάνει 2.500 ευρώ"

(περνάς και το μήνυμα "Οι φίλοι μου οι ρεμπεσκέδες ξοδεύουνε, εγώ κάνω οικονομία για το γαμπριάτικο κουστούμι μάτια μου"...

:lol: :lol: :lol:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back