Online Safety Act - Παρακολουθεί κανείς να νέα στο εξωτερικό;

Απεχθανομαι την χλιαροτητα εξάλλου το λέει και στο Ευαγγέλιο για τους χλιαρους θα τους ξεράσω από το στόμα μου.
Σιγά να μην κάθομαι να βρίζω τον Κουλη για να κάνεις κέφι εσύ... Για να με παρακολουθούνε μετά και να μου γεμίζουνε τον ήδη τεράστιο φάκελο που μου έχουν φτιάξει... Ο αρχηγός μας θα βρει την πιο σοφή λύση για όλους στο τέλος είμαι σίγουρος

Δηλαδή μεσω vpn από Αμερική η Ασία δεν μπορούν να το παρακάμπτουν οι Εγγλέζοι;

Δηλαδή μεσω vpn από Αμερική η Ασία δεν μπορούν να το παρακάμπτουν οι Εγγλέζοι;
Μπορούν προς το παρόν αλλά επειδή παρατηρήθηκε τεράστια άνοδος στη χρήση VPN τώρα συζητάνε να επιβάλουν στους παρόχους VPN να πιστοποιούν την ηλικία των χριστών τους, δηλαδή με ταυτότητα η χρήση VPN...

Επίσης συζητάνε την καθιέρωση της digital id, ένα αναγνωριστικό που θα παρέχει το κράτος στους πολίτες και θα το έχουν στις συσκευές τους και με αυτό θα πιστοποιούν την ηλικία τους καθώς και όλα τα υπόλοιπα στοιχεία τους όπου τους ζητείται στο ίντερνετ, και φυσικά κάτω από αυτό το id θα αποθηκεύεται ολόκληρο το ιστορικό τους μόνιμα για να μπορούν να σε κυνηγάνε αναδρομικά για ότι έχεις κάνει στο ίντερνετ στη ζωή σου

Σιγά να μην κάθομαι να βρίζω τον Κουλη για να κάνεις κέφι εσύ... Για να με παρακολουθούνε μετά και να μου γεμίζουνε τον ήδη τεράστιο φάκελο που μου έχουν φτιάξει... Ο αρχηγός μας θα βρει την πιο σοφή λύση για όλους στο τέλος είμαι σίγουρος
Ποιος είναι ο αρχηγός σας?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back