Μόλις έρθει με το καλό' date=' περιμένουμε review......... 8)[/quote']Ευχαρίστως αλλά μπερδεύονται τα πράγματα.
Αφού έστειλα κι άλλο mail και ξανατηλεφώνησα (πάλι τηλεφωνητής) μου έστειλαν απάντηση να τους τα πώ με απλό τρόπο.
Φαίνεται οτι δε σκαμπάζουν καλά (σχεδόν καθόλου) αγγλικά και τους βραχυκύκλωσα.
Τους ζήτησα να μου τηλεφωνήσουν και να μιλήσουν με τη γυναίκα μου που ξέρει γερμανικά.
Είδομεν.
Πατριώτη Thkioups ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Στο τσακ ήμουν να παραγγείλω...Ίσως να ήταν γραφτό και να μην έμελε να πάρω ποτέ λεσπόλ...
Παρεπιπτόντως' date=' αυτό είναι καλό γιατί δεν χωράνε πιά τα όργανα στο σπίτι... νισάφι πιά που λέει και η δικία μου :lol:
Φυσικά αν τελικά τα καταφέρεις να το πάρεις το μπάσο, πες μας γιατί με τρώει!
[/quote']
MH βιάζεσαι. :lol:
Μόλις έλαβα mail που λέει ότι έλαβαν το fax, όλα (λέει) εντάξει και θα το φροντίσουν σήμερα (αλλά τον λάθος αριθμό δεν τον πήραν χαμπάρι ακόμα φαίνεται) :twisted: :twisted:
http://store.guitarfetish.com/xvflmahocato.html :idea:Ίσως να ήταν γραφτό και να μην έμελε να πάρω ποτέ λεσπόλ...
http://store.guitarfetish.com/xvflmahocato.html :idea:Ίσως να ήταν γραφτό και να μην έμελε να πάρω ποτέ λεσπόλ...
και από επαγγελματισμό' date=' δεν έχω δει κανένα παράπονο στο φόρουμ για το guitarfetish[/quote']
Μωρέ αν δεν είχανε και αυτό το ακαλαίσθητο headstock θα ήταν must-have!
Τα χρώματα που προσφέρει είναι απίστευτα, άσε που έχει και thinline κομμάτια με βάρος 7 lbs...
3 κιλά και κάτι για LP type κιθάρα; Για άντε πες το στο Custom Shop της Gibson...![]()
GFS και τελωνεία είναι ασυμβίβαστες...που να τρέχουμε τωρα με τελωνεία....
πάντως όταν παρήγγειλα προ ημερών δύο μαγνήτες' date=' ζήτησα να βάλουν χαμηλώτερη τιμή στο πακέτο για λόγους τελωνείου, κάτι σαν $30, και έβαλαν $9 !![/quote']
Φαντάσου ότι εγώ δεν το είχα ζητήσει καν, κι όμως το έκανε και σε μένα...Δεν μπορεί να μην υπάρχει πατέντα και για τις κιθάρες... :wink:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Με κολάζετε γμτ...Και υποθέτω γνωρίζετε οτί το G.A.S και το G.A.F. (Girlfriend Acceptance Factor) είναι μη συμβατά...