Καντε τις χορδες σας σαν καινουριες!!!

supremo

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Το δοκιμασα και οντως οι χορδες ξαναζωντανεψαν!

Για ποσο? Δεν ξερω, θα δειξει...

Δεν το ήξερα, δεν το πίστεψα στην αρχή μα πλέον ξέρω και πιστεύω. ;D

Μεγάλη διαφορά. Και γρήγορα και απλά.

Νασαι καλά βρε Supremo.

Την αλλη φορα σε κερναω μπυρες!

Μαλλον θα αρχισω να αλλαζω χορδες καθε μηνα και οχι καθε εβδομαδα μια και ζωντανευει το twang στις τυλιχτες χορδες ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΙΘΑΡΕΣ (ειδικα στη ΜΙ η οποια συνηθως πεθαινει σε 2-3 ωρες παιξιματος)

Πολυ καλο φιλε μπραβο!

(παροτι στη φωτο φαινεσαι κωλοχαρακτηρας  :) :) ;D)

Όσοι με έχετε δει να παίζω σε μαγαζί, θα ξέρετε ότι κουβαλάω και μια μέτρια ηλεκτρακουστική κιθάρα μαζί μου...

Λοιπόν, ΔΕΝ έχω αλλάξει ποτέ χορδές πάνω της. Δε χρειάζεται βρε παιδί μου... 4 χρόνια την έχω.

Πάω να της χτυπήσω τα σκατά μπας και σπάσει καμμία να τις αλλάξω όλες! ;D

Νικόλα δοκίμασε αν πιάνει και στις χορδές του πιάνου  ;D ;D ;D

ΥΓ: Πάω να τις κοπανήσω και εγώ...

SPYROID είπε:
Μας βλεπω ολους σημερα να τις κοπαναμε
;D ;D

Λοιπόν στις G/D αρκετά καλά, στην A έτσι και έτσι, αλλά στην Ε σχεδόν τίποτα. Παραμένω οπαδός της κατσαρόλας και του ξυδιού  ;)

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Λοιπόν στις G/D αρκετά καλά, στην A έτσι και έτσι, αλλά στην Ε σχεδόν τίποτα. Παραμένω οπαδός της κατσαρόλας και του ξυδιού  ;)
Γιατί; Σε τι βοηθάνε οι φακές; Επειδή έχουν σίδηρο; Για πες....

Πάντως και η EMU μου ακούγεται χειρότερα τώρα μετά το treatment που της έκανα.

Terry RoscoeBeck5 είπε:
;D ;D

καθαρό οινόπνευμα .Μια φορά την εβδομάδα .Βγάζει όλο το πουρί .Κλασικό κοντραμπασιστικο κόλπο . :)

Terry RoscoeBeck5 είπε:
;D ;D

Λοιπόν στις G/D αρκετά καλά, στην A έτσι και έτσι, αλλά στην Ε σχεδόν τίποτα. Παραμένω οπαδός της κατσαρόλας και του ξυδιού  ;)
Ετσι ομως ανεβαζεις το κοστος διοτι τα ξυδια εχουν παρει πολυ πανω. ;D ;D

Ασε η Δεη.Βαρα τες βρε καλυτερα.

Παντως περα απο πλακα δουλευει.

audiokostas είπε:
Γιατί; Σε τι βοηθάνε οι φακές; Επειδή έχουν σίδηρο; Για πες....
Λαλάνε καλύτερα με το ξυδάκι γιατί φεύγει η μάκα που δημιουργούν κάτι λαδεροί τύποι σαν του λόγου μου  ;) ;D

ΥΓ: Στις φακές κάρυ,γλυκιά πάπρικα, κύμινο, λίγο τζίντζερ και ντομάτα. Do it και θα με θυμηθείς.

Παντως στο ΜΠΑΣΟ μου δεν εκανε και πολλα...

Μηπως  φταιει το γεγονος οτι φοραει PYRAMID FLATWOUNDS που εχω να τις αλλαξω απο το 2007? ;D

Superfunk είπε:
εχω να τις αλλαξω απο το 2007? ;D
Αυτο φταιει.Στις πολυ καινουριες χορδες δεν κανει τοση διαφορα. ;D ;D ;D

Superfunk είπε:
Μηπως  φταιει το γεγονος οτι φοραει PYRAMID FLATWOUNDS που εχω να τις αλλαξω απο το 2007? ;D
Νίκο μην τις αλλάξεις- λίγο ακόμα και θα γίνουν vintage  ;D

THEOD είπε:
καθαρό οινόπνευμα .Μια φορά την εβδομάδα .Βγάζει όλο το πουρί .Κλασικό κοντραμπασιστικο κόλπο . :)
Και συχνότερα άμα πίνεις, ακούγονται καλύτερα.  ;D

Πάντως στις flats το οινόπνευμα κάνει δουλειά. Εγώ χρησιμοποιώ diy μείγμα που χω για τα βινύλια με ισοπροπυλική αλκοόλη και απεσταγμένο νερό.

Παντως στο ΜΠΑΣΟ μου δεν εκανε και πολλα...
Don't wake the dead.....

ΥΓ: Στις φακές κάρυ,γλυκιά πάπρικα, κύμινο, λίγο τζίντζερ και ντομάτα. Do it και θα με θυμηθείς.
Κάτι πήγες να πείς αλλά από το τζίντζερ και μετά, το χεσες.

audiokostas είπε:
Κάτι πήγες να πείς αλλά από το τζίντζερ και μετά, το χεσες.
Φίλος είναι κόλπα ζόρικα που κάνουν στην ινδία- είχα δει την συνταγή σε μια ταξιδιωτική/ μαγειρική εκπομπή. Εκεί έχουν ένα σκασμό ποικιλίες φακής και τις μαγειρεύουν με πολλούς τρόπους.

Πάντως αυτός είναι σούπερ αν σου αρέσουν τα ψιλό πικάντικα.   

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Πάντως αυτός είναι σούπερ αν σου αρέσουν τα ψιλό πικάντικα.
Δεν μπορώ να δω τι δείχνεις αλλά σε πληροφορώ ότι στα δικά μου αυτιά τουλάχιστον, ένα πέρασμα που κανα στις daddario με (βιολογικές παρακαλώ) φακές, όχι μόνο δεν ακούγονται καλύτερα αλλά έχασαν και το thump που είχαν. Δεν ξέρω αν με το τζίντερ ..... θα δω .....

YMMV

το ειχα ξαναδει αυτο το βιντεακι αλλα δεν εδωσα σημασια. βρε λες? :P εγω παντως αλλαζω χορδες οταν χαλαει το intonation... και αυτο γινεται στο μηνα περιπου..

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back