;D ;DSPYROID είπε:Μας βλεπω ολους σημερα να τις κοπαναμε
Γιατί; Σε τι βοηθάνε οι φακές; Επειδή έχουν σίδηρο; Για πες....Terry RoscoeBeck5 είπε:Λοιπόν στις G/D αρκετά καλά, στην A έτσι και έτσι, αλλά στην Ε σχεδόν τίποτα. Παραμένω οπαδός της κατσαρόλας και του ξυδιού![]()
καθαρό οινόπνευμα .Μια φορά την εβδομάδα .Βγάζει όλο το πουρί .Κλασικό κοντραμπασιστικο κόλπο .Terry RoscoeBeck5 είπε:;D ;D
Λοιπόν στις G/D αρκετά καλά, στην A έτσι και έτσι, αλλά στην Ε σχεδόν τίποτα. Παραμένω οπαδός της κατσαρόλας και του ξυδιού![]()
Ετσι ομως ανεβαζεις το κοστος διοτι τα ξυδια εχουν παρει πολυ πανω. ;D ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:;D ;D
Λοιπόν στις G/D αρκετά καλά, στην A έτσι και έτσι, αλλά στην Ε σχεδόν τίποτα. Παραμένω οπαδός της κατσαρόλας και του ξυδιού![]()
Λαλάνε καλύτερα με το ξυδάκι γιατί φεύγει η μάκα που δημιουργούν κάτι λαδεροί τύποι σαν του λόγου μουaudiokostas είπε:Γιατί; Σε τι βοηθάνε οι φακές; Επειδή έχουν σίδηρο; Για πες....
Αυτο φταιει.Στις πολυ καινουριες χορδες δεν κανει τοση διαφορα. ;D ;D ;DSuperfunk είπε:εχω να τις αλλαξω απο το 2007? ;D
Νίκο μην τις αλλάξεις- λίγο ακόμα και θα γίνουν vintage ;DSuperfunk είπε:Μηπως φταιει το γεγονος οτι φοραει PYRAMID FLATWOUNDS που εχω να τις αλλαξω απο το 2007? ;D
Και συχνότερα άμα πίνεις, ακούγονται καλύτερα. ;DTHEOD είπε:καθαρό οινόπνευμα .Μια φορά την εβδομάδα .Βγάζει όλο το πουρί .Κλασικό κοντραμπασιστικο κόλπο .![]()
Don't wake the dead.....Παντως στο ΜΠΑΣΟ μου δεν εκανε και πολλα...
Κάτι πήγες να πείς αλλά από το τζίντζερ και μετά, το χεσες.ΥΓ: Στις φακές κάρυ,γλυκιά πάπρικα, κύμινο, λίγο τζίντζερ και ντομάτα. Do it και θα με θυμηθείς.
Φίλος είναι κόλπα ζόρικα που κάνουν στην ινδία- είχα δει την συνταγή σε μια ταξιδιωτική/ μαγειρική εκπομπή. Εκεί έχουν ένα σκασμό ποικιλίες φακής και τις μαγειρεύουν με πολλούς τρόπους.audiokostas είπε:Κάτι πήγες να πείς αλλά από το τζίντζερ και μετά, το χεσες.
Δεν μπορώ να δω τι δείχνεις αλλά σε πληροφορώ ότι στα δικά μου αυτιά τουλάχιστον, ένα πέρασμα που κανα στις daddario με (βιολογικές παρακαλώ) φακές, όχι μόνο δεν ακούγονται καλύτερα αλλά έχασαν και το thump που είχαν. Δεν ξέρω αν με το τζίντερ ..... θα δω .....Terry RoscoeBeck5 είπε:Πάντως αυτός είναι σούπερ αν σου αρέσουν τα ψιλό πικάντικα.