- Πόντοι
- 1
Καλημέρα σας, βασικά ψάχνω μια κιθάρα που ο ήχος της να ταιριάζει σε punk/psychobilly ύφος... Τυχόν προτάσεις ευπρόσδεκτες 

Me too...Αν και δεν ειμαι κιθαριστας! :lol:Προσωπικα παντως και για να απαντησω στην ερωτηση σου προτιμω τα σκαφη....
Καθε πράγμα έχει τη σημειολογία του (πόσο μάλλον η σύγχρονη "ροκ" μουσική). Θα ήταν αστείο να παίζεις punk με μια prs ας πούμε...Δεν υπαρχουν κιθαρες για συγκεκριμενα ειδη μουσικης. Παρε οτι σου αρεσει/βολευει & μπορεις οικονομικα ν' αντεξεις.
Που ειναι το αστειο; Υπαρχουν πολλες σχολες punk, διαφοετικοι ηχοι και φυσικα πολλες διαφορετικες κιθαρες σε καθε μπαντα. Κατι αναλογο (τουλαχιστον οικονομικα) σε αυτο που ανεφερες ειναι η περιπτωση του Mr. Brett (Bad Religion) που επαιζε με Tom Anderson κιθαρες απο τα τελη των 80's.Καθε πράγμα έχει τη σημειολογία του (πόσο μάλλον η σύγχρονη "ροκ" μουσική). Θα ήταν αστείο να παίζεις punk με μια prs ας πούμε...Δεν υπαρχουν κιθαρες για συγκεκριμενα ειδη μουσικης. Παρε οτι σου αρεσει/βολευει & μπορεις οικονομικα ν' αντεξεις.
Σώπα δεν σε πιστεύω! :lol: :lol: :lol:Καλά η tele του Jim Root το μόνο κοινό που έχει με τις κανονικές είναι το σχήμα και το ότι τη φτιάχνει η Fender.
Λοιπόν πιστεύω θα πουλήσω την bc ritch και θα βάλω κάποια επιπλέον... το μάξιμουμ που θα σκάσω θα είναι γύρω στα 400-450.Τι λεφτα είσαι διατεθειμένος να ρίξεις?
Ευχαριστώ, αλλά δεν μπορώ τις ταστιέρες της fender.Aυτές, ας πούμε, σου αρέσουν?
Χμμ... καμία δεν μου αρέσει δυστυχώς...Οι Nekromatix για παραδειγμα, μιας και σου αρεσουν απ' οτι φαινεται απο το nickname σου, παιζουν με Gretsch. Απο την αλλη οι Meteors, παντα επαιζαν με Jaguar, Strat και Tele....
Απο συγκροτήματα μου αρέσουν οι deadbolt (surfιζουν περισσότερο) ' date=' batmobile,demented are go!,nekromantix,meteors,horrorpops (νταξει είναι πιο χαλαρη φάση),cramps,κλπ[/quote']
DeadBolt: Mosrites, Fenders, κυριως Jaguars...
Batmobile: Typical Gretsch guy... sorry...
Demented: Fender Strat (απιστευτο αλλα ετσι ειναι) και Gretsch...
Nekromantix: Δεν τους εχω δει ποτε με τιποτε αλλο εκτος απο Gretsch
Meteors: Tele, Stat, Jaguar...
Horrorpops: Gretsch, Epiphone Sheraton...
Cramps: Τιποτε αλλο απο πορτοκαλι Gretsch :wink:
Καποιο Epiphone σκαφος ή καποια Danelectro θα ηταν οτι πρεπει για αρχη... Δυστυχως αν θες να φαινεσαι ετσι πρεπει να πληρωσεις κατι παραπανω...