μηπως γιατι ειμαστε ο πιο κουτοπονηρος λαος;αυτην την απαξιωση και καχυποψια με οτιδηποτε ξεπερναει τα 600€ μονο σε ελληνικα forum θα την δεις(και συμμετεχω σε πολλα ξενα)Αυτού του είδους οι τσακωμοί υπάρχουν μόνο στα ελληνικά φόρουμ. ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ.
Δεν τον ξέρω τον τάκη προσωπικά' date=' μπορεί να τα 'χει, μπορεί και όχι, απλά να τα χώνει επειδή γουστάρει. Αυτό όμως δεν μου λέει κάτι.
Προσωπικά αν βρώ κάτι που με καλύπτει και γουστάρω, θα το πάρω ανεξαρτήτως τιμής.
Αν βρω κάτι που με καλύπτει αλλά είναι πανάκριβο θα ψάξω για κάτι άλλο.
Αν βρω κάτι που είναι σκουπίδι ΔΕΝ θα το πάρω.
Αυτό με κάνει μίζερο δηλαδή;[/quote']
κωστα δυστυχως δεν τα εχωαλλα σκεφτομαι ακριβως οπως εσυ με βαση τα παραπανω που ειπες..και εννοειται οτι δεν εισαι μιζερος (με την λογικη που εννοω εγω τον gdevelek) κωστα μου
![]()
εγω θα συμφωνησω με την αποψη του κωστα γιατι πολυ απλα εχω φαει απειρα ξενερωματα οταν ακουω σε ξενα forum αλλοι users να μου προτεινουν τι να αγορασω,να μου βγαζουν αχρηστα καποια προιοντα για τα οποια ζητουσα γνωμες και μετα να ακουω τα clips τους και ειλικρινα να παιζουν οπως ενα παιδακι που παιζει 2 μηνες κιθαρα(χωρις υπερβολη).ε πως μπορει να μετρησω σοβαρα την γνωμη του;whiteNoise τι ακριβως' date=' εννοεις, με το ρημα "ταιριαζει" ? :roll:[/quote']ταιριάζει με το επίπεδο του πάνω στο όργανο και κατά πόσο έχει βαρύτητα ο λόγος του ομιλητή.διαβάζοντας όλες τις απόψεις διαπιστώνω πως οι περισσότεροι έχετε άποψη ενώ δεν έχετε γνώση(για μένα είναι ένα απτα χειρότερα χαρακτηριστικά που μπορεί να έχει κάποιος).
επίσης έχω να προτείνω να ανεβάσει ο καθένας μας ενα clip να διαπιστώσουμε σε ποιον πραγματικά ταιριάζει μια mesa καμπίνα και σε ποιον μια harley benton.
ΥΓ: 1)αφηστε την μυγα εκει που καθεται.
υ.γ.υποψιν τον εαυτο μου τον βαζω στους ΠΟΛΥ μετριους κιθαριστες και το εννοω..
Για πολλοστη φορά θα υπογραμμίσω πως δεν χρειάζεται να προβαίνουμε σε γενικεύσεις όταν δεν έχουμε απτή εμπειρία !
Ίσως γιατί 400 χρόνια ραγιαδισμού ακόμη δεν τα ξεπετάξαμε από πάνω μας; Πάντα μας φταίνε οι άλλοι και όχι εμείς. Πάντα οι υπόλοιποι μας κλέβουν και καταστρέφουν τον κόσμο όλο, αλλά πάλι καλά που είμαστε εμείς, οι τρομεροί και φοβεροί Έλληνες που με την πονηριά μας και εξυπνάδα έχουμε ανατρέψει τα πάντα....μηπως γιατι ειμαστε ο πιο κουτοπονηρος λαος;αυτην την απαξιωση και καχυποψια με οτιδηποτε ξεπερναει τα 600¤ μονο σε ελληνικα forum θα την δεις(και συμμετεχω σε πολλα ξενα)