Καλώς ορίσατε στο νέο Noiz.gr

Νομίζω ότι έγινε για να φαίνονται τα Links σε άλλο χρώμα που ζητήθηκε

και που σαι ακόμα. Σε λίγο θα πούμε, μήπως να το κάνουμε όπως ήταν πριν, αλλα...λίγο πιο διαφορετικό;;; :D

Tώρα που άλλαξα την πρώτη σελίδα και την ξαναέβαλα στα bookmarks μου, αυτή πάει να με στραβώσει! Κάθε φορά που πάω να τη δω μου λέει ότι έχω διαβάσει όλα τα θέματα γιατί τα λινκς έχουν σχεδόν φτυστό χρώμα το ένα με το άλλο!

delta ποια attachments εννοείς;

Κάλλιο αργά παρά ποτέ και οι δικές μου ευχές:

Μπράβο στα παιδιά! Ωραίο το νέο interface!

Πρέπει να έπεσε πολύ δουλειά στο background μάγκες. Thanx  8)

Στη δουλειά  :) Έχω ξεσκιστεί να στήνω υπολογιστές και δίκτυα εκτός των άλλων αυτόν τον καιρό και κάπου ρετάρησα αυτή τη βδομάδα...πρέπει να παω για ρεκτιφιέ και ζυγοστάθμιση  8)

Εδώ που τα λέμε άφησα και λίγο καιρό να συνηθίσω το καινούριο ΝΟΙΖ γιατί έπαθα μια πλάκα στην αρχή δεν μπορούσα να το δουλέψω καθόλου  :D

Βλέπω πάντως ο χορός καλά κρατεί! Και το Noiz box είναι όλα τα λεφτά 8)

Ερωτήσεις:

1) Πού βλέπουμε τα παλιά μας uploads;

2) Πού βάζουμε τα νέα uploads που θέλουμε να κάνουμε;

3) Προφίλ --> Λειτουργίες πύλης --> Προσθήκες αρχείων: Tι δουλειά κάνει;

εσεις που ειστε παλιοι νοιζαδες, αυτο το karma τι πραμα ειναι?

γιατι καποιοι εχουν -1?...

τι κακο εκαναν?

πως ...παιρνεις βαθμο?

ωπα ακυρο!...

το ειδα...

ειπαμε, νεος εδω μεσα...

sorry. (ελπιζω να μη φαω κανα -1 τωρα, εεε?)  ;D

ρε παιδια μπορει καποιος να μου γραψει τις ρυθμισεις (ρυθμισεις ειδοποιησειων) που εχει για να παιρνω κι εγω ειδοποιησεις στο μειλ μου στα θεματα που παρακολουθω?

boody είπε:
ρε παιδια μπορει καποιος να μου γραψει τις ρυθμισεις (ρυθμισεις ειδοποιησειων) που εχει για να παιρνω κι εγω ειδοποιησεις στο μειλ μου στα θεματα που παρακολουθω?
eidopoihseis.jpg

Tελικά το logo μπορεί να γίνει link για την homepage...?

(πωωω, τώρα μίλησα Ελληνικά...;;)

Τελικά το λογότυπο μπορεί να γίνει σύνδεσμος για την αρχική σελίδα....;

(καλύτερα τώρα...!)

punksnotdead είπε:
Τελικά το λογότυπο μπορεί να γίνει σύνδεσμος για την αρχική σελίδα....;

(καλύτερα τώρα...!)
+1

ευχαριστω elavd .

το εχω δοκιμασει και αυτο . για να δουμε τωρα . ισως να ειχα κανει καμια βλακεια και να μην αποθηκευσα τις ρυθμισεις.

ρε παιδια τιποτα . δεν ερχετε ειδοποιηση με τποτα.

εγραψα σε αλλο φορουμ , απαντηθηκε , και ειδοποιηση δεν πηρα.

αντιμετωπιζει κανεις αλλος αυτο το προβλημα?

Πάω να στείλω συνημένο αρχείο mp3 2.5 mb και μου πετάει το εξής μήνυμα συνέχεια.

Το συνημμένο σας δεν μπόρεσε να αποθηκευτεί. Αυτό μπορεί να συνέβη γιατί χρειάστηκε πάρα πολύς χρόνος για να σταλθεί ή το αρχείο είναι μεγαλύτερο από το μέγιστο επιτρεπόμενο του διακομιστή.

Παρακαλώ συμβουλευτείτε τον διαχειριστή συστήματος για περισσότερες πληροφορίες.

Δεν έχω πρόβλημα με τη σύνδεση, το στέλνει κανονικά.Έχει 256 kbps upload και το τελειώνει σε 2 λεπτά περίπου αλλά συνέχεια με αυτό το σφάλμα ή ένα άλλο που δεν το κράτησα αλλά λέει ότι έχω ξαναστείλει αυτό το μήνυμα.

trigga είπε:
Πάω να στείλω συνημένο αρχείο mp3 2.5 mb και μου πετάει το εξής μήνυμα συνέχεια.

Το συνημμένο σας δεν μπόρεσε να αποθηκευτεί. Αυτό μπορεί να συνέβη γιατί χρειάστηκε πάρα πολύς χρόνος για να σταλθεί ή το αρχείο είναι μεγαλύτερο από το μέγιστο επιτρεπόμενο του διακομιστή.

Παρακαλώ συμβουλευτείτε τον διαχειριστή συστήματος για περισσότερες πληροφορίες.

Δεν έχω πρόβλημα με τη σύνδεση, το στέλνει κανονικά.Έχει 256 kbps upload και το τελειώνει σε 2 λεπτά περίπου αλλά συνέχεια με αυτό το σφάλμα ή ένα άλλο που δεν το κράτησα αλλά λέει ότι έχω ξαναστείλει αυτό το μήνυμα.
Me Too  ???

sorry που σας τα εκανα τσουρεκια αλλα ουτε ειδοποιησεις παιρνω , αλλα ουτε και το "Εμφάνιση νέων απαντήσεων στα μηνύματά σας." δουλεύει σωστα. ετσι αναγκαζομαι να πηγαινω στο προφιλ μου και να κοιταω τι απαντησα προσφατα . ετσι ομως χανω απαντησεις σε λιγο παλιοτερα thread.

κατα τα αλλα καλα .

Trending...

Νέα θέματα

Back