Καλώς ορίσατε στο νέο Noiz.gr

boody είπε:
sorry που σας τα εκανα τσουρεκια αλλα ουτε ειδοποιησεις παιρνω , αλλα ουτε και το "Εμφάνιση νέων απαντήσεων στα μηνύματά σας." δουλεύει σωστα. ετσι αναγκαζομαι να πηγαινω στο προφιλ μου και να κοιταω τι απαντησα προσφατα . ετσι ομως χανω απαντησεις σε λιγο παλιοτερα thread.

κατα τα αλλα καλα .
Για κοιτα στο Profil σου > Ρυθμισεις Ειδοποιησεων : Να ειναι τσεκαρισμενα τα κουτακια "ειδοποιηση απαντησεων"

Λεω μηπως το εχεις ξεχασει  ::)

:D :D :D :D

trigga είπε:
delta66

με τα συνημένα τελικά τι γίνεται?το ελυσες το θέμα κ πώς?
.
Φωτογραφιες ανεβαζω με τα συνημμενα (τις οδηγιες διαβασε μονο, κατι με το name κλπ να μην ειναι στα ελληνικα κλπ)

MP3 που πηγα να ανεβασω απευθειας απο το σκληρο (πριν το στειλω σε καποιο share site)

δεν το ανεβασε. και δεν ηταν μεγαλυτερο απο το οριο.

Κανω και επιτοπου μια δοκιμη.

και μου βγαζει το γνωστο μυνημα "Το συνημμένο σας δεν μπόρεσε να αποθηκευτεί. Αυτό μπορεί να συνέβη γιατί χρειάστηκε πάρα πολύς χρόνος για να σταλθεί ή το αρχείο είναι μεγαλύτερο από το μέγιστο επιτρεπόμενο του διακομιστή.

Παρακαλώ συμβουλευτείτε τον διαχειριστή συστήματος για περισσότερες πληροφορίες."

Για τις ειδοποιήσεις:

Προφίλ > Αλλαγή προφίλ > Ρυθμίσεις ειδοποιήσεων

Επιλέγεις :

"Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων όταν δημοσιεύετε νέο θέμα ή απαντάτε σε μία που ήδη υπάρχει."

Για τα συνημμένα βλέπω ότι κάποιοι ανέβασαν χωρίς πρόβλημα.

Το δοκίμασα κι εγώ επίσης. Και τώρα πάλι.

Αν κάποιοι αντιμετωπείζετε πρόβλημα εδώ είμαι.

Το blackbox ηταν 1208.29 KB.

Αυτο που πηγα να ανεβασω εγω (με 1000 συνδεση) ηταν 3,26 MB.

Μηπως δεν σηκωνει μεγαλυτερα αρχεια?

ή μηπως οπως λεει και το μυνημα? ""Το συνημμένο σας δεν μπόρεσε να αποθηκευτεί. Αυτό μπορεί να συνέβη γιατί χρειάστηκε πάρα πολύς χρόνος για να σταλθεί ή το αρχείο είναι μεγαλύτερο από το μέγιστο επιτρεπόμενο του διακομιστή"

Εχεις δίκιο. Θα λυθεί άμεσα.

ok ευχαριστω!

αν θελει ας γραψει καποιος κατι οτιδηποτε , βιαζομαι να δω αν λειτουργει.

boody είπε:
ok ευχαριστω!

αν θελει ας γραψει καποιος κατι οτιδηποτε , βιαζομαι να δω αν λειτουργει.
εστειλα ενα mp3 εδω πολυ μικρο (191 KB ) και το δεχτηκε.

ακυρο

βρηκα τι εφταιγε.

εγω....

μαλλον πατησα καταλαθος καποτε στο msn mail  οτι το νοιζ ειναι ανεπιθυμητη αλληλογραφια και γιαυτο εδω και αρκετο καιρο δε τα βλεπω. μολις πηγα στον φακελο ανεπιθυμητη αλληλογραφια τα ειδα ολα τ μειλ που λαμβανα τοσο καιρο κανονικα.

παει και αυτο . ευχαριστω που ασχοληθηκατε με την βλακεια μου

Σορυ αν σε ζαλισα. Για καλο ειναι ομως. :D

η ειδοποιηση γιατι φαινεται ετσι?

Δοκίμαασε να αλλάξεις το document (ή text) encoding στον browser που χρησιμοποιείς. Νομίζω τώρα είναι unicode οι ειδοποιήσεις. (Δηλαδή επιτέλους τα διαβάζω σωστά  εγω ;D )

harilatron είπε:
Δοκίμαασε να αλλάξεις το document (ή text) encoding στον browser που χρησιμοποιείς. Νομίζω τώρα είναι unicode οι ειδοποιήσεις. (Δηλαδή επιτέλους τα διαβάζω σωστά  εγω ;D )
Δεν ειναι απο αυτο.

Καλά, έχω πάθει πλάκα με το updated look  8) 8) 8)

Μπράβο ρε παιδιά είστε τρομεροί!

Πιό νέο λουκ και πιό αρμονικό και ξεκούραστο.

Αυτό ετοίμαζα πριν μετατραπεί το λογισμικό άρον-άρον λόγω των χακερς, αλλά δεν είχα προλάβει να το φέρω στα μέτρα μας.

Συμφωνώ για το ξεκούραστο του θέματος. Έτσι για να σπάσει και η μονοτονία της μουστάρδας που είχαμε συνηθίσει για χρόνια (όχι ότι είχε κάτι κακό απλά καλές είναι και οι αλλαγές που και που). Να ξαναζητήσω μια παραγγελιά αφεντικό??? Υπάρχει δυνατότητα το σηματάκι του noiz πάνω αριστερά να αποτελεί link για την αρχική σελίδα??? Με είχε καταβολέψει και για να απεξαρτηθώ μάλλον θα πρέπει να αρχίσω να ψάχνω γιατρό :D :D :D!

Ευχαριστώ!

Eυτυχώς μπήκαν και τα "πάνω" και "κάτω" για πιο εύκολη περιήγηση.

Αν αναβαθμιστούν ακι τα smilies, πάμε για 10 με τόνο!  :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back