Τι να κανουμε αφεντικο...συγγνωμη για την χαζη απορια μου,αλλα ειμαι νεος στο σπορyameth είπε:Να χαρώ εγώ άτομα που ασχολούνται με high tech! ;D ;D ;D
Μπαγάσικα όλα σας... πέρα από 1-2 θέματα που ψάχνω ακόμη, όλα τ' άλλα είναι θέμα παραμετροποίησης των προσωπικών σας ρυθμίσεων. 'Οπως:
1.Όταν πατάω παράθεση μου το βγάζει στη γρήγορη απάντηση και όχι στη κανονική, με αποτέλεσμα να είναι ψιλοσπαστικό
2.Καλημερα κι'απο εμενα.Υπαρχει προβλημα με την ωρα,πχ. τωρα ειναι μια και μιση το μεσημερι και στο προφιλ μου εμφανιζει εννια και εικοσι
Έλα ευθικτε νεανία μου. Φυσικά και δεν απευθυνόμουν σ' εσένα!aposperitis7 είπε:Τι να κανουμε αφεντικο...συγγνωμη για την χαζη απορια μου,αλλα ειμαι νεος στο σπορ...δεν γεννηθηκα με τον υπολογιστη αγκαλια,οπως οι μαθητες μου που τους σκιζουν
...μολις στα 40 μου,αποφασισα οτι δεν πρεπει να χασω αυτο το τραινο...δειξε κατανοηση
![]()
Μα το Noizbox δεν είναι κάποιο thread του forum με συνέχεια.bloody_sunday είπε:Μην το πάρειςjavascript:void(0);
Sad αρνητικά Μπος, απλά να βοηθήσω θέλω με το ποστ αυτό και ευχαριστούμε για την ανανέωση! Τουλάχιστον αυτό το Noiz box βγάζει μάτι. Διαβάζεις κάτι τέτοια (με την εξής σειρά) και πες μου ειλικρινά αν καταλαβαίνεις:
-Είσαι κι άτριχος. -Θα σου στείλω πμ. -Εσύ πού θα'σαι; -Ωραία θα'ναι. -Mέχρι στιγμής 4. -Τελικά πόσοι θα'μαστε; -Βάλτε και μένα μέσα! -Εννοείται κι εγώ! -Πονάει η αγάπη μάτια μου πονάει. -Εγώ είμαι μέσα. -Ποιος άλλος θα πάει στη συναυλία;
Σε εμένα το έλεγες εεεεε? Η αλήθεια είναι ότι κακώς το έγραψα χωρίς να ερευνήσω τις προσωπικές ρυθμίσεις που μπορεί να κάνει κάθε μέλος.yameth είπε:Έλα ευθικτε νεανία μου. Φυσικά και δεν απευθυνόμουν σ' εσένα!
Welcome aboard.![]()
Εγώ γιατί δε τα βρίσκω?electric_wizard είπε:Χαίρομαι πάρα πολύ που το νέο νόιζ υποστηρίζει rss feeds, το οποίο ήταν ένα "παράπονο" που είχα απο το παλιό φόρουμ.