Καλώς ορίσατε στο νέο Noiz.gr

Αν το πηρες προσωπικα,ΣΙΓΟΥΡΑ δεν φταιω εγω.

Τις παστες εγω συνηθως τις τρωω,εσυ;

Για ποιες αντιρρησεις αναφερεσαι;

Έχω να προτείνω νέα διαφήμιση για το νοιζ απο το νοιζ (να φαίνεται ομορφα και χαριτωμένα ενδιάμεσα στα ποστς δλδ)

Η ζωή σας είναι μονότονη? Το ιντερνετ φαντάζει βαρετό? Στα άλλα φόρουμς είστε πασάδες? Σας συμπαθούν όλοι και σας έχουν προτείνει ακόμη και να γίνετε moderators? Θέλετε να νιώσετε την πραγματική πρόκληση? Ή εν πάσει περιπτώση θέλετε τα χαστούκια σας ρε παιδί μου για το γαμώτο και το βίτσιο?

Μήν το σκέφτεστε άλλο: το noiz.gr είναι εδώ για σας. Σας βάζει στη θέση σας απο το πρώτο κιόλας ποστ.

[move]ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΝΟΙΖ! ΜΕ ΚΑΘΕ ΝΕΑ ΕΓΓΡΑΦΗ -2 ΚΑΡΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ![/move]

Νομιζω πως σημερα, αδραξα τους καρπους 2 σκληρων και κοπιαστικων χρονων ως μελος του noiz.gr

Αξιζε καθε στιγμη!

;D

(Εγω να δεις ποσο πολυ εχω λιωσει απο τα γελια :D )

Παιδιά σας ευχαριστώ για τις επισημάνσεις σχετικά με τη διαφήμιση.

Κάνουμε ότι μπορούμε για να υπάρχει το φόρουμ ανεξάρτητο και online, χωρίς να επιβαρύνει τα μέλη του.

Στόχος μας ήταν και είναι να μην επιβαρύνεται το περιεχόμενο από πολύ διαφήμιση. Θα προσπαθήσω να μην συμβαίνει αυτό.

Και πάλι σας ευχαριστώ.

Για το περιεχόμενο της διαφήμισης είπα περισσότερο πάντως. Οπως και να χει, εσύ παίρνεις τις επιλογές, απλά μου χτύπησε κάπως άσχημα(οχι το οτι ειχε διαφημιση εκεί, αλλά το περιεχόμενο :) ).

Το παρακολουθώ καθώς έρχεται από το Google και δεν ξέρω τι βάζουν.

Καλή η διευκρίνηση. ;)

ρε παιδια σορρυ πραγματικα για την εκφραση αλλα το noiz εχει γ@&**&&*# στις διαφημησεις....πραγματικα αντιλαμβανομαι οτι καπως πρεπει να βγαινουν τα εξοδα ή και κατι παραπανω αλλα δν μπορει να γινει καπου σε καποιο σημειο μαζεμενες??? τι πανω πανω υπαρχουν , τι αριστερα, τι ενδιαμεσα στα ποστ....

μαζεψτε τες καπου ολες μαζι ...δλδ ειναι κριμα....:(

Υ.Γ. σβηστηκαν ποστ απο αυτο το τοπικ/???γιατι δν καταλαβαινω τι λεει o gg και ο dead...?

Φίλε rainbowe επέτρεψε μου να διαφωνώ. Τα παραλές.

Ισως κάποιες αλλαγές έπεσαν μαζεμένες, και ξένισαν.

Εδώ είμαστε όμως, κι εμείς μάτια έχουμε. Θα δείξει.

Υ.Γ. Τίποτα δεν σβήστηκε απλά είναι συνέχειες από μπαρουτοκαπνισμένο θέμα

ναι τωρα το ειδα το αλλο τοπικ...

τεσπα συνεχιζω να διαφωνω με τη διασπορα διαφημισεων στο φορουμ  , ποσο μαλλον για εξωτικες τσεχες που μοιαζουν 30αρες αλλα στην ηλικια λεει παντα 18 , απο τα κατω πατησια που με περιμενουν ημιγυμνες ( :D )...

εγω το ξαναλεω παντως...σκεφτειτε μηπως τις βαζατε ολες κατω -κατω μετα τα ποστ...

Ασφαλώς και να υπάρχουν διαφημίσεις, αλλά καλό θα ήταν να μην είναι εντελώς κακόγουστες και σε τόσο εμφανή σημεία. :-\

Συμφωνώ όπως είπα παραπάνω.

Επειδή το περιεχόμενο των διαφημίσεων δεν ελέγχεται άμεσα, αποσύρω για την ώρα την θέση στα ποστ μέχρι νεοτέρας.

Παρατήρησα ότι όταν μπαίνω στη Gallery κάνοντας κλικ στη μικρή εικόνα από το "Παράθυρο" στη homepage, η εικόνα πάντα φαίνεται ότι ανήκει στην κατηγορία "Έγχορδα", άσχετα αν στην πραγματικότητα ανήκει στην κατηγορία "Μέλη και μπάντες", "My Studio" κλπ.

Πράγματι... θέλει διόρθωση. (Τα links όμως -που πρέπει να οδηγούν στο αντίστοιχο parent gallery section- λειτουργούν σωστά  :) )

επισης θα ηταν πολυ ευχρηστο σε καθε φωτογραφια του gallery να υπαρχει επιλογη για να πας κατευθειαν στην επομενη/προηγουμενη φωτο, αντι να πρεπει να γυρισεις στην main σελιδα

I know guys. Εχετε δίκιο. Θα το φτιάξουμε σύντομα.

Επίσης ... οι περισσότεροι δεν διάβασαν κάν το ποστ για την gallery... περιγραφές ρε αδέρφια.... περιγραφές... να γράψετε 1-2 πράγματα για το τι είναι αυτό που ανεβάσατε. Χύτρα ταχύτητος? Κουμπί από παντελόνι? το χαλί?  ;D ;D ;D

Σε τι χρησιμευει η μπαρα κυλησης στο κεντρικο μενου

της σελιδας (πανω μερος)?

Edit: Λαθος απεικονιση λογω browser. Oλα καλα  :)

Trending...

Νέα θέματα

Back