Καλωδιο εξόδου για την MM Petrucci

Steltrucci είπε:
Μarathon η κιθαρα ειναι κατι παραπανω απο τελεια. Δεν ξερω αν ειχες ποτε την τυχη να παιξεις με mm γενικοτερα γιατι ολες ειναι θεικες... αλλα η συγκεκριμενη ειναι ονειρο. Αν καμια μερα δε βαριεσαι τσεκαρε την στην αντιπροσωπεια και θα με θυμηθεις  ;)
Με mm δεν έτυχε να παίξω, αλλά έχω παίξει με Fishman piezo σύστημα σε Custom Strat ενός φίλου...και μπορώ να πώ ότι ο ήχος της ήταν καταπληκτικός. Το δικό του σύστημα έβγαινε από ένα καλώδιο και με το PowerChip της Fishman έκανε τη μίξη κεραμικών-piezo. Έχω αγοράσει το ίδιο (αλλά σε Tele) και ελπίζω μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου να την έχω τελειώσει...οπότε τα λέμε

Λοιπον δοκιμασα να συνδεθω στο piezo output και να δοκιμασω τα παραπανω. Εν τελει εβγαλα ηχο !! Οντως μιξαρονται τα 2 (πιεζο με μαγνητικα ) ισως εφταιγε το παλιο καλωδιο κιθαρας και δεν επαιρνα ηχο παλιοτερα δε ξερω. Συνεπως ακολουθωντας την παραπανω συνδεσμολογια εστειλα το σημα στην προενισχηση και ολα καλα! Ευχαριστω ολους για τη βοηθεια και εσενα Stargazer για το λινκ του μανιουαλ της MM το οποιο δεν εχω !

Ειχε αφαιρεσει ο θειος μου τα μανιουαλ,αποδειξεις και ολα τα σχετικα απο την κιθαρα οταν την εφερε απο Αμερικη για να μην φανει καινουρια και να "περασει" το τελωνειο. Συνεπως δεν διαβασα ποτε τις σχετικες πληροφοριες. Ευχαριστω και παλι παιδια!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back