Καλο το shredding, οι νεοκλασσικοι αλλα αυτο.......

Ρε παιδια το μπουζουκι του Καραντινη ειναι scalloped? η εχει βαλει Jumbo ταστα? μηπως απλα ειναι ιδεα μου?  ???

γιατι ο Jordan εχει μπουζουκι διπλα στα πληκτρα του , ε??? γιατιιιι???  ;D

Ritchie77 είπε:
γιατι ο Jordan εχει μπουζουκι διπλα στα πληκτρα του , ε??? γιατιιιι???  ;D
Xa!!Τώρα το πρόσεξα!Βρε λες?? ;D

To βιντεο δεν το εβαλα για να αρχισουμε να συγκρινουμε πατατες με καρπουζια η τον Καραντινη με τον Malmsteen αλλα απλα γιατι το συγκεκριμενο ειναι απλα εντυπωσιακο (και οχι μονο απο τεχνικης αποψης ....και ναι οκ δεχομαι οτι μπορει να μην ειναι πιστη εκτελεση του κομματιου)και γιατι απο τους λιγους μπουζουκτηδες που εχω γνωρισει, και που απεχουν ετη φωτος απο τον συγκεκριμενο, τοσο σε τεχνικη οσο και σε μουσικοτητα, μου εχει δημιουργηθει η εντυπωση οτι σχεδον ολοι τους ειναι κορυφαιοι μουσικοι. Επιπλεον το συγκεκριμενο οργανο αν και ουδεποτε ειχα επαφη μαζι του, ειναι πανεμορφο.

Επειδη ομως θα παιξω το παιχνιδι, μπροστα σε αυτο ο οποιοσδηποτε shreder, εχει τοση μουσικοτητα οση και ενας ελεφαντας που παιζει φαγκοτο. ;D ;D ;D

fenderiarhs είπε:
Επειδη ομως θα παιξω το παιχνιδι, μπροστα σε αυτο ο οποιοσδηποτε shreder, εχει τοση μουσικοτητα οση και ενας ελεφαντας που παιζει φαγκοτο. ;D ;D ;D
Kαι καλά κάνεις εξάλλου πάντα μ' άρεσαν τέτοιες κόντρες ;D Πάρε τώρα έναν μελωδικό shreder

Theodore Ziras - Such And Such

;D ;D ;D

Ρε ποιος Καραντίνης, Malmsteen και Michelangelo?

(2:37 ξεκιναει το "no comments" part) ;D

fenderiarhs είπε:
Και τι ειναι μουσικοτητα? οχι οτι δεν συμφωνω αλλα οταν τα ελεγα σε ενα αλλο thread με κραξαν!!

notlrac είπε:
Και τι ειναι μουσικοτητα? οχι οτι δεν συμφωνω αλλα οταν τα ελεγα σε ενα αλλο thread με κραξαν!!
Είσαι και πολύ μίζερος όμως ;D ;D :P

Ναι ναι!! Να σε καλα που μου το θυμισες γιατι ειχα ξεχαστει και ημουνα χαρουμενος σημερα. Δεν θα το ξανακανω!!! :D :D ;D 8)

Βασικά όλες οι εκτελέσεις της Galina Vale είναι ψαρωτικές...

καραντινης,ρισπεκτ! 8)

μαλμστην...εγωπαθης,αταλαντος,βλακας... :P

ρουντες...αισθητικη=ξερναω

προς ξανθια πιανιστα...."αγαπη μου,παντρεψου με...θα σ'εχω σαν βασιλισσα,δεν θα σου λειψει τιποτα...!" :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :'( :'( :'( :'( ;D ;D ;D

εχω πιει κι εχω και χρονο για σκοτωμα..... ;D

antonisg είπε:
Παίδες και με ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ...

Μόνο κλειστά μάτια δεν έχει... Το κεφάλι της μια χαρά κινείται προς τα εκεί που είναι το χέρι της... Διάφανο το μαντηλάκι ;)

gvour είπε:
Aν το χεις αυτο(δεν παιζεις δηλ αχρηστες νοτες) ειτε παιζεις γρηγορα(Gatton) ειτε παιζεις αργα (JJ Cale) η οπως αλλιως θελεις καλα θ ακουστεις.Ευκολα βεβαια το λες δυσκολα το κανεις.
Εγω νομιζω οτι να παιζεις πιο αργα ειναι πιο δυσκολο απ το παιζεις πολυ γρηγορα.Γιατι αν παιξεις και μια λαθος νοτα οταν τρεχεις με την ταχυτητα του φωτος ποιος θα το παρει χαμπαρι τωρα και who gives a f@ck αφου στα επομενα δευτερολεπτα θα ακολουθησουν 556 νοτες.Αν κανεις ομως μια νοτα λαθος παιζοντας το σολο πχ του dont cry sister cry το φαλτσο θα ακουστει απο δω μεχρι την Καλιφορνια

qesh είπε:
Εγω νομιζω οτι να παιζεις πιο αργα ειναι πιο δυσκολο απ το παιζεις πολυ γρηγορα.Γιατι αν παιξεις και μια λαθος νοτα οταν τρεχεις με την ταχυτητα του φωτος ποιος θα το παρει χαμπαρι τωρα και who gives a f@ck αφου στα επομενα δευτερολεπτα θα ακολουθησουν 556 νοτες.Αν κανεις ομως μια νοτα λαθος παιζοντας το σολο πχ του dont cry sister cry το φαλτσο θα ακουστει απο δω μεχρι την Καλιφορνια
Nαι αλλά αν κάνεις φάλτσο σε ένα αργό σημείο τότε μάλλον πρέπει να αλλάξει όργανο.Πχ αν κάνεις φάλτσο στο mary had a little lamp ε τότε τι να πεις(πες ότι είσαι πολύ καλός παίκτης).Στα γρήγορα παιξίματα η δυσκολία είναι να ακούγονται όλα καθαρά και με definition.

Πχ αν κάνεις φάλτσο στο mary had a little lamp ε τότε τι να πεις
To Mary Had A Little Lamb είναι εξαιρετικά δύσκολο κομμάτι. Πλην του SRV δε, ελάχιστους παίκτες έχω ακούσει να το παίζουν σωστά, ειδικά όσον αφορά το ρυθμό.

Jazzjoker είπε:
To Mary Had A Little Lamb είναι εξαιρετικά δύσκολο κομμάτι. Πλην του SRV δε, ελάχιστους παίκτες έχω ακούσει να το παίζουν σωστά, ειδικά όσον αφορά το ρυθμό.
Αλήθεια? ???

Δεν το περίμενα αυτό.Ε, τότε αντικατάστησε το με κάποιο άλλο εύκολο και αργό.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back