Xa!!Τώρα το πρόσεξα!Βρε λες?? ;DRitchie77 είπε:γιατι ο Jordan εχει μπουζουκι διπλα στα πληκτρα του , ε??? γιατιιιι??? ;D
Kαι καλά κάνεις εξάλλου πάντα μ' άρεσαν τέτοιες κόντρες ;D Πάρε τώρα έναν μελωδικό shrederfenderiarhs είπε:Επειδη ομως θα παιξω το παιχνιδι, μπροστα σε αυτο ο οποιοσδηποτε shreder, εχει τοση μουσικοτητα οση και ενας ελεφαντας που παιζει φαγκοτο. ;D ;D ;D
Και τι ειναι μουσικοτητα? οχι οτι δεν συμφωνω αλλα οταν τα ελεγα σε ενα αλλο thread με κραξαν!!fenderiarhs είπε:Επειδη ομως θα παιξω το παιχνιδι, μπροστα σε αυτο ο οποιοσδηποτε shreder, εχει τοση μουσικοτητα οση και ενας ελεφαντας που παιζει φαγκοτο. ;D ;D ;D
Είσαι και πολύ μίζερος όμως ;D ;Dnotlrac είπε:Και τι ειναι μουσικοτητα? οχι οτι δεν συμφωνω αλλα οταν τα ελεγα σε ενα αλλο thread με κραξαν!!
antonisg είπε:Παίδες και με ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ...
Εγω νομιζω οτι να παιζεις πιο αργα ειναι πιο δυσκολο απ το παιζεις πολυ γρηγορα.Γιατι αν παιξεις και μια λαθος νοτα οταν τρεχεις με την ταχυτητα του φωτος ποιος θα το παρει χαμπαρι τωρα και who gives a f@ck αφου στα επομενα δευτερολεπτα θα ακολουθησουν 556 νοτες.Αν κανεις ομως μια νοτα λαθος παιζοντας το σολο πχ του dont cry sister cry το φαλτσο θα ακουστει απο δω μεχρι την Καλιφορνιαgvour είπε:Aν το χεις αυτο(δεν παιζεις δηλ αχρηστες νοτες) ειτε παιζεις γρηγορα(Gatton) ειτε παιζεις αργα (JJ Cale) η οπως αλλιως θελεις καλα θ ακουστεις.Ευκολα βεβαια το λες δυσκολα το κανεις.
Nαι αλλά αν κάνεις φάλτσο σε ένα αργό σημείο τότε μάλλον πρέπει να αλλάξει όργανο.Πχ αν κάνεις φάλτσο στο mary had a little lamp ε τότε τι να πεις(πες ότι είσαι πολύ καλός παίκτης).Στα γρήγορα παιξίματα η δυσκολία είναι να ακούγονται όλα καθαρά και με definition.qesh είπε:Εγω νομιζω οτι να παιζεις πιο αργα ειναι πιο δυσκολο απ το παιζεις πολυ γρηγορα.Γιατι αν παιξεις και μια λαθος νοτα οταν τρεχεις με την ταχυτητα του φωτος ποιος θα το παρει χαμπαρι τωρα και who gives a f@ck αφου στα επομενα δευτερολεπτα θα ακολουθησουν 556 νοτες.Αν κανεις ομως μια νοτα λαθος παιζοντας το σολο πχ του dont cry sister cry το φαλτσο θα ακουστει απο δω μεχρι την Καλιφορνια
To Mary Had A Little Lamb είναι εξαιρετικά δύσκολο κομμάτι. Πλην του SRV δε, ελάχιστους παίκτες έχω ακούσει να το παίζουν σωστά, ειδικά όσον αφορά το ρυθμό.Πχ αν κάνεις φάλτσο στο mary had a little lamp ε τότε τι να πεις
Αλήθεια? ???Jazzjoker είπε:To Mary Had A Little Lamb είναι εξαιρετικά δύσκολο κομμάτι. Πλην του SRV δε, ελάχιστους παίκτες έχω ακούσει να το παίζουν σωστά, ειδικά όσον αφορά το ρυθμό.