Καλο Καλοκαιρι Ρεεεε......

Goatbarber

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Καλο Καλοκαιρι Ρεεεε......

τωρα ολοι πηγαμε διακοπουλες και το ξεχασαμε το νοιζ εεε;;;;;

Πουλακια μου....

Αυτο.. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

μακάρι να'ταν έτσι! Τέλος εξεταστικής, 3 μέρες στο εξοχικό, καπάκι έναρξη πρακτικής για 5 βδομάδες... Διακοπές λεει :) αυτά είναι ξεπερασμένα πράγματα!!

Α καλα... καποιοι πανε διακοπες κ καποιοι την παλευουν στην αθηνα ... κ οσο ξερω οτι διακοπες γιοκ...τρελαινομαι!!! :)

Μη μου στενοχωριέστε! Αφήστε και κανένα να πάει να ηρεμήσει λιγάκι... 'Ολοι πίσω θά'ναι σε λίγο!

Για όσους από σας μένετε πίσω σκέφτομαι να βάλω ένα section με virtual pool και τις ανάλογες παρουσίες γύρω - γύρω... κανά ταβλάκι ίσως...&καλά θα περάσουμε.

Κάτι τέτοιο εννοείς yameth? :D:D:D

pool.jpg

:lol: :lol: :lol: 8) 8) 8)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μη μου στενοχωριέστε! Αφήστε και κανένα να πάει να ηρεμήσει λιγάκι... 'Ολοι πίσω θά'ναι σε λίγο!
Για όσους από σας μένετε πίσω σκέφτομαι να βάλω ένα section με virtual pool και τις ανάλογες παρουσίες γύρω - γύρω... κανά ταβλάκι ίσως...&καλά θα περάσουμε.
Ωραίος ο αρχηγός! :P

Απ' το καθόλου,καλό και το virtual...

Δεν θέλετε να πάτε και σε καμμιά συναυλία;

Ούτε οι κρουστοί;

Δεν βλέπω κίνηση...

Επειδή δεν είναι metalheads;

Δεν θέλετε να πάτε και σε καμμιά συναυλία;
Ούτε οι κρουστοί;
Δεν βλέπω κίνηση...
Επειδή δεν είναι metalheads;
Τι metalheads;Εγώ και σε συναυλία νεοζηλανδέζικου ska συγκροτήματος θα πήγαινα (λέμε τώρα),αλλά στο "χωριό" μου δεν παίζει τίποτα. :(

Αν έχει τίποτα καλό,θα κατέβω Θεσ/νίκη...

Εγω είμια ο ποιό τυχερός απο όλους σας. Κάνω διακοπές 12 μήνες τον χρόνο.

Πάρτε και μια γεύση...

myrtiestelentos.jpg

kantouni2.jpg

500_166_01.jpg

Οοοοοο!!!!!!!!! 8O 8O 8O 8O

Α καλά...πάω να φτίαξω ένα δεύτερο καφεδάκι!!! :lol:

Τους μήνες του καλοκαιριού, για προσωπικό ηχολήπτη, μουσικό , παραγωγό, προαωγό, άντε έστω καθαρίστρια ενδιαφέρεσαι???

Προσφέρομαι...(στα λεφτά δεν θα τα χαλάσουμε...εν ανάγκη να δώσω και κάτι παραπάνω..) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΥΓ...Γιαπωνέζικα δεν ξέρω..αλλά πόσο δύσκολα νάναι...

χαιρετώ όλους τους νοιζητες!

καλό καλοκαίρι , εγω φεύγω για Κρήτη σε 1ωρίτσα!!

μετα την συναυλία της Patti Smith που καραγούσταρα, πάω

να ακούσω κανα λαούτο και καμιά λύρα.
em.icon.cool.png

Καλό καλοκαίρι και απο μένα!!!Εγω παίδες θα φτιάχνω πίτσες στον κόσμο στη Θάσο όποιος θέλει έρχεται και τον κερνάω :D :D

janick παίζει να περάσω απο Θάσο για λίγες ημέρες, πες σε ποιό μαγαζί θα είσαι να περάσω να πω ένα γειά. :wink:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back