καλυτερο εικονιδιο σε προφιλ.

αν είναι να ψηφίσουμε εγώ δαγκωτό kostas79 (γνωστός ώς "η κοπέλα με τη μπανάνα")

ΥΓ αν μιλάμε για αυτό το θέμα διότι δεν είναι και επαρκείς οι πληροφορίες

Νομίζω πως ρωτάει ποιο είναι κατα τη γνώμη μας το καλύτερο αβαταρ στο forum... Αλλά δεν παίρνω κι όρκο..

με πρόλαβε ο jmone και ψηφίζω όλα τα αβαταρς που έχουν περάσει απο τον kwstas79 , την kate του antouan και το "here's johnyyyyyy" tou SF...

Ναι ξέρω δεν γράφουν πια.. :(:(

με πρόλαβε ο jmone και ψηφίζω όλα τα αβαταρς που έχουν περάσει απο τον kwstas79 , την kate του antouan και το "here's johnyyyyyy" tou SF...

Ναι ξέρω δεν γράφουν πια.. icon_sad.gificon_sad.gif
εκτός από τον Kwstas79, που γράφει ακόμα :)

Καλα μωρε αμέσως.. Τους άλλους εννοούσα.. πωπωπωωω τι πράμα είναι αυτό ρε παιδί μου!!:):):)

Αϊ εμ κιντινγκ οφ κορς...!

τα δικα σας αβαταρ ειναι μικροτερα απο 6κb?
To Save for web του Photoshop κάνει δουλειά :) :) :)

Καλα μωρε αμέσως.. Τους άλλους εννοούσα.. πωπωπωωω τι πράμα είναι αυτό ρε παιδί μου!!icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif
Αϊ εμ κιντινγκ οφ κορς...!
:lol: :lol: :lol:

Ευχαριστώ για τις ψήφους σας, θα φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας!

Ευχαριστώ για τις ψήφους σας' date=' θα φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας![/quote']βγάλε τις μπανάνες και βάλε τίποτα άλλο ρεεεεε......... :lol: :lol: :lol: :lol:

Εγώ προσωπικά του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη του Κώστα.. Δε χρειάζεται ιδέες... Θα την κάνει την ομορφιά του..

@tuxdrum: ΠΟΥΤ ΔΕ ΚΟΤ ΝΤΑΟΥΝ ΣΛΟΟΥΛΙ!!... :P

λοιπόν μάγκες για να τελειώνουμε το καλύτερο avatar είναι ο θεός που απεικονίζεται στο δικό μου.....ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ

Εγώ το είχα πει... Ο kwstas κάτι θα κάνει πάλι απο μόνος του... Αλλά θέλω αλλαγή του "Τοπος".. Το "τα φρούτα είανι φίλοι μας" πάλιωσε πια!.. Δε θε με απογοητέυσεις, το ξέρω!:):):):):):):)

Trending...

Νέα θέματα

Back