Μάραθε και εγώ συμπαθώ τον Σάκη αλλά,κάνε μια βόλτα απο τον οφθαλίατρο ;D ;Dmarathon είπε:Εδώ ο ήχος είναι πολύ καλός, γιατί παίζεις με τη Athan... ;D ;D
και ο Σάκης είναι φίλος μου ;D
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μάραθε και εγώ συμπαθώ τον Σάκη αλλά,κάνε μια βόλτα απο τον οφθαλίατρο ;D ;Dmarathon είπε:Εδώ ο ήχος είναι πολύ καλός, γιατί παίζεις με τη Athan... ;D ;D
και ο Σάκης είναι φίλος μου ;D
εγω μιλησα για την ποιοτητα των convertors οχι για την συνολικη αποδοση μιας καρτας ,στις περισσοτερες καρτες σε αυτες τιμε χαμηλες κατηγοριες τιμων ειναι...οι ΙΔΙΟΙ.... ;D ;D (ανοιξαμε προσφατα μια καρτα του 1000αρικου και βρηκαμε μεσα τους ιδιους κονβερτορες με μια των 300 ευρω)Superfunk νομίζω ότι το εύρος τιμών (100-1000€) που προσδιορίζεις είναι τεράστιο και μπορώ να αναφέρω αρκετά παραδείγματα interfaces στο άνω άκρο, που πατάνε στο λαιμό αντίστοιχα του κάτω άκρου.
Αυτο πως το ειδατε? ??????Superfunk είπε:(ανοιξαμε προσφατα μια καρτα του 1000αρικου και βρηκαμε μεσα τους ιδιους κονβερτορες με μια των 300 ευρω)
Γνωστό είναι αυτό,με συγκεκριμένη εταιρία που έχει κάρτες με 2-16 εξόδους.odis13 είπε:Αυτο πως το ειδατε? ??????
και με αλλες,και με αλλες... ;Dffmakis είπε:Γνωστό είναι αυτό,με συγκεκριμένη εταιρία που έχει κάρτες με 2-16 εξόδους.
το γραφουν τα τσιπακια πανω τους.Αυτο πως το ειδατε?
Δεν έχει προενισχυτές η emu 0404.giorgos608 είπε:μπορεί κάποιος να μου πει πως γίνεται (και αν γίνεται) "να κάνω bypass τους προενισχυτες " της κάρτας μου emu 0404 για να κάνω χρήση του προενισχυτη μου SPL channel one?
Μιλάς για την 0404 USB προφανώς. Θα συνδέσεις το Line out του SPL στο line in της κάρτας (που απ' ότι βλέπω είναι κοινή είσοδος με το mic in).giorgos608 είπε:μπορεί κάποιος να μου πει πως γίνεται (και αν γίνεται) "να κάνω bypass τους προενισχυτες " της κάρτας μου emu 0404 για να κάνω χρήση του προενισχυτη μου SPL channel one?
Εγώ όταν έθεσα αντίστοιχο ερώτημα σε προηγούμενο post μου, έλαβα την αντίθετη απάντηση. Να πάω για καινούρια κάρτα δηλαδή και όχι προενισχυτή. Και τελικά το έκανα. Ένα μηχάνημα λιγότερο. Να και το λινκ του thread: http://www.noiz.gr/index.php?topic=177377.0Evilnye είπε:Να σου πω όσα κατάλαβα εγώ (που το ξεκίνησα το θέμα)
Πάρε καλύτερα προενίσχυση και κράτα την κάρτα σου παρακάμπτωντας ότι προενίσχυση έχει (αν έχει δηλαδή) επάνω.
Αυτό έχω καταλάβει κ εγώ αλλά με δεδομένο πως η κάρτα μου είναι 8-9 χρονών πια δεν ξέρω τι να κάνω.Αν υπήρχαν φράγκα δε θα ρωτούσα.Θα τ άλλαζα κ τα δύο.Τώρα όμως πρέπει να κάνω μία μία κίνηση.Evilnye είπε:Να σου πω όσα κατάλαβα εγώ (που το ξεκίνησα το θέμα)
Πάρε καλύτερα προενίσχυση και κράτα την κάρτα σου παρακάμπτωντας ότι προενίσχυση έχει (αν έχει δηλαδή) επάνω.
Το έχω διαβάσει αυτό φίλε μου αλλά η Soundblaster που είχες είναι φτιαχμένη για παιχνίδια.Οπότε λογικό είναι να πάρεις την απάντηση που πήρες.Εγώ όταν έθεσα αντίστοιχο ερώτημα σε προηγούμενο post μου, έλαβα την αντίθετη απάντηση. Να πάω για καινούρια κάρτα δηλαδή και όχι προενισχυτή. Και τελικά το έκανα. Ένα μηχάνημα λιγότερο. Να και το λινκ του thread: http://www.noiz.gr/index.php?topic=177377.0