- Πόντοι
- 1,688
Και για να ερθουμε στα ισα μας μετα τα τουρκικα ....
Γράψε άλλα δύο - τρία όπως τα άλλα και μετά ερχόμαστε στα ισα μαςdelta66 είπε:Και για να ερθουμε στα ισα μας...
Οχι αλλο pleaseΜανώλης Χναράκης είπε:Γράψε άλλα δύο - τρία όπως το άλλο και μετά ερχόμαστε στα ισα μας![]()
λοιπόν , μεγάλε έχω γίνει fan σου. Βάλε τα Epirous on my mind που έχεις στο ΥΤ και άσε τις αμερικανιές. ;Ddelta66 είπε:Οχι αλλο please![]()
![]()
Φτανουν δυο τουρκικα μεσα σε τρεις μερες.
Να περασει λιγος καιρος να ξελαμπικαρω απο τα μορια, μη παθουμε και καμια ζημια στα blues 8) 8)
Αυτό!fusiongtr είπε:Το 'σκισες!![]()
Το αυτο που εγραψε ο Μπιλ.BillTrantos είπε:![]()
![]()
![]()
Δε γράφω τίποτα άλλο,δε χρειάζεται.
Ευλογη απορια,για δωσε φως φιλε delta.Πες όμως ρε φίλε για να μαθαίνουμε κι εμείς:
1. Εκανες εσύ transcription ή το έμαθες απο παρτιτούρα; Μήπως το έμαθες με το αυτί;
Να'σαι καλα. Ευχαριστω πολυ για την εκτιμηση.darshan είπε:λοιπόν , μεγάλε έχω γίνει fan σου. Βάλε τα Epirous on my mind που έχεις στο ΥΤ και άσε τις αμερικανιές. ;D
Backingtrack παιζει απο κατω https://app.box.com/s/nw1us2yn4df4oofufle0yameth είπε:Αυτό!
Πες όμως ρε φίλε για να μαθαίνουμε κι εμείς:
1. Εκανες εσύ transcription ή το έμαθες απο παρτιτούρα; Μήπως το έμαθες με το αυτί; Δεν φεύγει ούτε μια νοτα αν θυμάμαι καλά (εχω χρόνια να το ακούσω).
2. Πίσω παίζει το κομμάτι κανονικά ή είναι backing track?
Χαχαχα.Βρηκα κι εγω μερικες μερες ελευθερες να παιξω ρε φιλως.RayDTutto είπε:Ρε Σπύρο έλεος. Μας έχεις μαμήσει τελευταία. ;D
Είπαμε, Πάσχα, γιορτή της αγάπης, όχι της καταρράκωσης του ηθικού μας...
Το αυτο που εγραψε ο Μπιλ.
Κατσε καλα δηλ!Ευλογη απορια,για δωσε φως φιλε delta.
αν και δεν είμαι φαν των ...μεταλλικών κατασκευών, ήταν απολαυστικό!
...άσε και καμιά νότα να πέσει κάτω ;D
Να'στε καλα ρε παιδες. 8)Καλα ειναι και τα τουρκικα.Πολυ ρεντας ρε φιλε,Μπραβο.Σε ολα μεσα.
...σταμάτα να ανεβάζεις videos και ασχολείσου με τα ενυδρεία σου Σπύρο γιατί όχι "στα ίσα δεν ήρθαμε", αλλά ούτε η "καλίμπρα" δεν μας σώζει το ηθικό πλέον... ;DΚαι για να ερθουμε στα ισα μας...
+1000RayDTutto είπε:Ρε Σπύρο έλεος. Μας έχεις μαμήσει τελευταία. ;D
Είπαμε, Πάσχα, γιορτή της αγάπης, όχι της καταρράκωσης του ηθικού μας...
Συγχαρητήρια εις διπλούν!delta66 είπε:Backingtrack παιζει απο κατω https://app.box.com/s/nw1us2yn4df4oofufle0
Με τον παλιο τροπο το εβγαλα. Με το αυτι και μπρος-πισω. (ΟΚ, οχι με τον πολυ παλιο πανω σε βινιλιο ;D. Με το CD.
Τοτε που το ειχα βγαλει δεν υπηρχαν καν PC και internet ;D
(γενικα σπανιως θα χρησιμοποιησω tab ή παρτιτουρα και μονο οταν δεν με ενδιαφερει τοσο το κομματι και το κανω απο ... αγγαρεια - υπαρχουν και τετοιες αναγκες)
Στη γεφυρα με τα tapping μαλιστα, δεν εχω νομιζω ολες τις νοτες οπως στο original.
Κατι αλλαζω, αλλα δεν καθησα να το ξανακοιταξω τωρα με τα νεα μεσα της τεχνολογιας* κλπ.
Και στο υπολοιπο κομματι βαζω πολλα δικα μου.
Απλα κραταω τα βασικα γνωστα ...Licks, και φαινεται ιδιο.
Επισης στο Intro στην πρωτη φραση, που ειναι και η "ταυτοτητα", ειναι διαφορετικη η δικια μου. Ετσι μου ηρθε οταν το εβγαλα, και μου εμεινε.
Γενικοτερα βαζω και τις δικες μου νοτες.
* Εδω και κατι μηνες ναναι καλα ο Θοδωρης Χατζηανεστης (η παιχτουρα απο το Ηρακλειο Κρητης - eangle το nickname του εδω), μου προτεινε και χρησιμοποιω αυτο το τελειο προγραμματακι http://www.seventhstring.com/xscribe/download.html