- Πόντοι
- 2,368
η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα..... :roll: :lol:
don't worry it shows..... :wink: :lol:Εγω είμαι 18 πάντως.
don't worry it shows..... :wink: :lol:Εγω είμαι 18 πάντως.
Οπως ειπε και ο superfunk φαινεται οτι εισαι 18 αν και να σου πω την αληθεια για 15 με 16 σε εκανα..φιλικα!Sorry takis αλλα απάντησες όσο έγραφα και εγώ και δεν το είδα. Γιατί το λές αυτό με τις ηλικίες? Εγω είμαι 18 πάντως.
Καταρχην ειναι "που αναφερεσΑΙ"...Που αναφέρεσε Superfunk?
οχι φιλε μου ΔΕΝ μπορεις να τον πετυχεις...πως να το κανουμε δηλαδη (βεβαια αυτο εχει και σχεση με το ποσο ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΣ ειναι καποιος στον ηχο...γιατι αλλοιως παιζει και με τραντζιστορατο ενισχυτη που δεν εχει τον "θορυβο" των λαμπατων..... :roll: )Αξίζει να θυσιάσεις το γενικό ακουσμα με ένα βουητό, για να πετύχεις τον τέλειο καθαρό ήχο? Με τα εφέ και τα emulators που κυκλοφορούν μπορείς να τον πετύχεις και με διπλους. Αν όχι 100% 99 σίγουρα.
Υπαρχουν αρκετες κιθαρες που τα κανουν ολα (Strat,Tele,ES 335 και πολλες αλλες) και συμφερουν... :lol: ΧΕΡΙΑ μονο και ΜΥΑΛΟ να εχεις (και κατα προτιμηση ΜΥΑΛΟ χωρις ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ που να ξεχωριζει το δεντρο απο το δασος.....)Εγώ μιλάω για ΜΙΑ κιθάρα. να πάρεις μία να τα κάνει όλα. Να πιάσουν τόπο τα λεφτά.
υπαρχουν δεκαδες "strat" & "tele" που δεν ειναι Fender.... (αυτο βεβαια που δεν καταλαβες ειναι οτι αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι με ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ κιθαρες,και οχι μονο με Fender, μπορεις να κανεις τα ΠΑΝΤΑ φτανει να μην τρως κολλημα & να εχεις "χερι" :wink: με την ESP που ονειρευεσαι δυστυχως μονο Metal μπορεις να παιξεις χωρις να σε παρουν με τις ντοματες.....)Strat,Tele," πάλι fender δηλαδη?????