Μαλιστα.... Και ενώ στην αρχή απλά προσπαθήσατε να με πείσετε ότι ΔΕΝ βουίζουν, τελικά επειδή δεν μου αλλάξατε γνώμη, καταλήξαμε στ ότι το βουητό είναι κάτι καλό και δώξα τω Θεό να λεμε δλδ... Να γίνει δεύετρη φύση μου το βουητό? Αντε και εγώ το ανέχομαι. Ο κόσμος ο απλός που δεν ξέρει τι θα πει?
"Αχ του καημένου η κιθάρα χάλασε..."
Τί να σας πώ βρε παιδιά... Αν όντως σας αρέσει το βουητό, πάω πάσο. Πώς ηχογραφείτε με αυτό όμως????
Εχετε πάντως καμμιά κιθάρα της προκοπής καλού κακού μαζί σας. Ποτέ δεν ξέρεις τί μπορει να σου συμβει...
και να απαντήσω στον καθένα χωριστά:
Mesimeriari:
Εγώ επέμενα επειδή υπήρχαν αντιρρήσεις... Φανατικοί τις Fender προφανώς...
Η λύση δεν είναι ο μπαγλαμάς. Απλώς μια κιθάρα που δεν κάνει θόρυβο...
Βουιζμπαουκερς??? Καινούριοι μαγνήτες??? = $$$$ ΛΕΦΤΑ! Κ άλλα λεφτα?
Superfunk:
Είπε:
...ΞΕΣΤΡΑΒΩΝΕΣΑΙ λιγακι γυρω απο την ΙΣΤΟΡΙΑ της ηλεκτρικης κιθαρας ,τα χαρακτηριστικα και τον ΗΧΟ των διαφορετικων σχεδιασεων & το ειδος της ΜΟΥΣΙΚΗΣ που μπορει να "ταιριαξει" με μια κιθαρα??
Κακίες κακίες κακίες... Σε ποιό στύλ ακριβώς ταιριάζει το ΒΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ???
Είπε:
...δυο-τρια πραγματα για το πως ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ και ΡΥΘΜΙΖΕΤΑΙ η ηλεκτρικη κιθαρα (ναι,ναι ΠΡΕΠΕΙ να τα μαθεις αν θες να αυτοαποκαλεισαι κιθαριστας.....)
Πίστεψέ με γνωρίζω αρκετά... Και από σετάρισμα και αρχή λειτουργίας και ηλεκτρονικά. Έχω λύσει κιθάρα μεχρι τα τάστα και την έχω ξαναστήσει.
ΚΑΙ...
ΔΕΝ αυτοαποκαλούμαι κιθαρίστας. Με τιμάει που κατάλαβες κάτι τέτοιο, αλλά εγώ είμαι πληκτράς. Απλώς παίζω και κιθάρα...
Συμφωνώ ότι το Setup της κιθάρας είναι σαν το service του αυτοκινήτου, αλλά το αυτοκίνητο δεν θέλει service με το που θα το πάρεις. Οι μαγνήτες της fender όμως θέλουν πέταμα με το που θα την πάρεις...
Έπρεπε να βάλω Poll ρε γαμώτο. Ψηφοφορία.
ΒΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ
ή
όχι ΒΖΖΖΖΖΖΖΖ
να λάμψει η αλήθεια με τις Fender Bueno (γαλακτοφέτες)
Αφήστε μας ρε παιδια... επαγγελματίες άνθρωποι...