Και βζζζζζζ οι μονοπήνιοι...

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

ντροπή!!!

Αίσχος....

τι να πώ ρε παιδιά συγνώμη...

Δεν συνιθίζω τέτοια λάθη, αλλα ειλικρινά και να με σφάζανε εκείνη την ώρα, με εψιλον θα έλεγα οτι γράφεται...

Επιμένω ότι το να βουίζει κάτι στην ηχογράφιση δεν είναι κάτι το αστείο.
Εντάξει' date=' δεν θέλεις να καταλάβεις μάλλον. Σε πόσες (και ποιές) ηχογραφήσεις που έχουν γίνει με κιθάρες που έχουν μονοπήνιους ακους εσύ βουητό;

Και δεν κατάλαβα? Η λογικη είναι το τι λένε 100 άτομα μέσα στο Noiz???
100.000 να είσασταν, το ίδιο θα μ έκανε.
Ρε παλικάρι μου, βγάλε τις παρωπίδες! 18 χρονών και είσαι κολλημένος από τώρα; Όταν σου λέει κάτι ένας γνωστός σου, μπορείς να αδιαφορήσεις. Όταν στο λένε 5 γνωστοί σου, αρχίζεις να ρίχνεις λίγο νερό στο κρασί σου. Όταν στο λένε ένας σκασμός μουσικοί, πρέπει να αρχίσεις τη σκέψη. ΈΛΕΟΣ!!!

Λέτε πράγματα χωρίς να τα τεκμηριώνετε. Κ εγώ μουσικός είμαι. Τι σημαίνει αυτο? Το ότι δεν υπάρχουν ατομα στο Νοιζ που δεν υποστηρίζουν φεντερ, δεν σημαίνει ότι εχετε δίκιο...

Το να τρέχω αγώνα με εναν που ειναι 300 κιλα, με έναν ανάπηρο και να βγαίνω πρώτος, δεν είναι κατόρθωμα...

Σημασία έχει να ακούγονται πολλές απόψεις.

μπορει στο νοιζ να μην βρέθηκε κανεις να με στηρίξει, αλλα γνωρίζω πολλούς που είναι της ίδιας αποψης.

Ρε παλικάρι μου, βγάλε τις παρωπίδες! 18 χρονών και είσαι κολλημένος από τώρα; Όταν σου λέει κάτι ένας γνωστός σου, μπορείς να αδιαφορήσεις. Όταν στο λένε 5 γνωστοί σου, αρχίζεις να ρίχνεις λίγο νερό στο κρασί σου. Όταν στο λένε ένας σκασμός μουσικοί, πρέπει να αρχίσεις τη σκέψη. ΈΛΕΟΣ!!!
και οταν στο λεει ο SUPERFUNK ,βαρας προσοχη και εκτελεις!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

αλλα γνωρίζω πολλούς που είναι της ίδιας αποψης.
να συλληφθουν & να εγκλειστουν ΑΜΕΣΩΣ!!!! :lol: :lol: :lol:

μπορει στο νοιζ να μην βρέθηκε κανεις να με στηρίξει
ΜΗ φοβασαι γινε μελος εδω

www.tdpri.com

www.fenderforum.com

& ΟΛΟΙ θα σε "στηριξουν" :lol: :lol: :lol:

Mα ΔΕΝ παίζει το τι υποστηρίζεις ρε φίλε!

Και εγώ humbuckers γουστάρω ΑΛΛΑ το ότι οι φέντερ βουϊζουν ΔΕΝ έχει σχέση με το ότι είναι χάλια κατασκευασμένες, έχει σχέση με τους νόμους της φυσικής!!!

Ορίστε κατάντια, να υποστηρίζω τις τρισκατάρατες.

Ορίστε κατάντια, να υποστηρίζω τις τρισκατάρατες.
μπα αργα,αργα βλεπεις και εσυ το ΦΩΣ my friend!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

την telecaster να την τυλιξω ή θα την φας εδω?? :lol: :lol: :lol:

και εμεις πρεπει να συμβαδίζουμε με τους νόμους της φυσης. Οχι να πηγαινουμε κοντρα....

Τύλιξέ μου την σε λαδόκολλα, μην κρυώσει κιόλας και δεν θα τρώγεται με τίποτα.

βρε Superfunk, δεν μου δανειζεις\χαρίζεις καμμια fenderιτσα να δω και γω το φως?

και ο chuk noris παιζει με fender για αυτο οποιος πει οτι βουηζουν θα εχει ασχημα ξεμπερδεματα!
Ο Θεος συγχορει, ο Chuck ομως ποτε, για αυτο προσεχε τα λογια σου.

Την επομενη φορα που θα πιασεις πλαστικη κιθαρα (ibanez,bc rich etc...) θα προσγειωθει μια γυριστη κλωτσια στην μαπα σου!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Κοίτα Λάμπρε, τις κιθάρες μας τις αποκτάμε με αίμα!!! Αν νομίζεις ότι κάθισαν να σου απαντήσουν 200 άτομα σε 11 σελίδες, για να ζητήσεις να σου χαρίσουν μία ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ κιθάρα να το διαπιστώσεις με τα μάτια σου είναι αίσχος! Προδοσία! Φασισμός! Αισχροί! Αισχροί και οι δυό! (ωχ το τελευταίο μου ξέφυγε από την τελευταία εκπομπή του Λεβέντη το 1992) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Τελικά κατάλαβα γιατι λένε noiz το forum...

Απο το noiz που βγάζουνε ολονών οι fender εδω μέσα... :twisted: :twisted:

το κορυφαίο είναι πως μετά απο 12 σελίδες αχολούμαστε με το βουιτό των fender... παιδιά να 'χα κ γω μια τέτοια κιθάρα κ θα 'μουν ευτυχισμένος.... να σας χαρίζαν εσάς μια τέτοια να μην την παίρνατε... το κακό είναι πως κανείς δεν χαρίζει fender στον δρόμο...

o μονοπινιος μαγνητης ειναι σαν το σουβλακι..

εχει χολυστερινη αλλα ειναι γαματο.. :D

ΥΓ: Ο suhr εχει βγαλει συστημα για αθορυβο μονοπηνιο ηχο ακομη και με φουλ gain :wink:

Trending...

Νέα θέματα

Back