Ερινιας εμενα ο ενας μου εβαλε 8, ο αλλος 17 και ο τρίτος 11
![Stick out tongue :P :P](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f61b.png)
Σου φαίνεται πιο λογικο? ;D
Δε μπορω να βοηθησω με τον τροπο που πρεπει να γραψεις, αλλα θεωρώ πως και οι βαθμιδες είναι περιττες εφόσον παρουσιαζεις ενα σωστο κείμενο. Εκτός αν τις χρειαζεται ο εξεταστης για να καταλάβει τι εκανες
Εγω προσωπικά τη βαριεμαι αυτη τη σχολή, αλλα. Οι καλοι καθηγητες εχουν γίνει πλεον περισσοτεροι απο εκεινο το χάλι που ήταν οταν ειχα μπει εγω (8 χρονια πριν ;D μουσικολογικός δεινοσαυρος πραγματικά), αλλα η οργανωση των μαθηματων είναι τέτοια που σε ταλαιπωρει ακομα και για απλά πραγματα.
Παρόλα αυτα, αν κάποιος είναι απλά επιμελης (ουτε καν διαβαστερος), δε θα δυσκλευτει να τελειωσει με καλό βαθμο, καθώς τα μαθηματα είναι κατα 90% γελοία σε δυσκολία και μεγεθος ύλης.
Τιπς:
Ζήτα να παρεις τα θέματα απο τα μαθηματα του Γιάννου, είναι πάντα τα ίδια. Δυστυχως δεν τα εχω ακομα. Πάρε Καϊμάκη μετα το τρίτο ετος (πλακα κανω αλλα θα με καταλαβεις), μη λείψεις από μαθημα της Δαμιανου (θα σε κανει μουσικο), και μην προσπαθησεις να βγαλεις ακρη με την Αλεξανδρου. Λεγε της απλά ναι και διαβαζε οτι σου λεει.
Και το σημαντικότερο. Ο Γιωργος στη γραμματεία είναι συμμαχος σου