W
Waterfall-K
Guest
Και τι μας ενδιαφερει εμας ωρε Marathon τι κουμαντα εχει κανει ο καθενας και τι λογους εχει? Δεν ειναι αυτο το θεμα. Το θεμα ειναι οτι αν ενας επιχειρηματιας εχει να διαλεξει αναμεσα σε δυο αναλογες/εφαμιλλες μπαντες, εκ των οποιων η μια παιζει τζαμπα (γιατι εχει κανει τα κουμαντα της ή γιατι εχει τους λογους της), τοτε φυσικα θα διαλεξει την μπαντα που παιζει τζαμπα.marathon είπε:Όταν κάποιος δίνει κάτι τζάμπα -προφανώς- έχει κάνει τα κουμάντα του ή έχει τους λόγους του.
Αυτα εχουν γινει και γινονται και θα γινονται. Το ιδιο γινεται παντου βεβαια, εσυ στο μαγαζι σου θα παρεις καποιον που θα σου ζηταει, πχ, 3000€ το μηνα, ή καποιον με τα ιδια προσοντα που θα σου ζητησει 800€? (γιατι προφανως εχει κανει κι αυτος τα κουμαντα του ή εχει τους λογους του)
Στο ποστ μου αναφερθηκα σε "αναλογους επαγγελματιες" υπογραμμιζοντας τη λεξη "αναλογους".Ο "άλλος" πρέπει ή να δίνει ανώτερες ή διαφορετικές υπηρεσίες για να έχει κάποιο λόγο να πληρώνεται.
Φυσικα υπερβαλω. Παραδειγμα σου εγραψα για να απαντησω στην ερωτηση που εκανες στον Περικλη, και να σου πω οτι ενιοτε συμβαινουν και αυτα.Υπερβάλλεις νομίζω.....
Ε και? Αυτα γινονται παντου. Ο "φτηνος" εργαζομενος προτιμαται παντα, και μη σου πω για τον τζαμπα εργαζομενο τι γινεται.σχεδόν ότι επάγγελμα ανέφερες επι το πλήστον δεν είναι καλλιτεχνικό.
Οχι δεν απαγορευεται, αλλα εδω προφανως δεν μιλαμε για τον...Παπαθανασιου που ποτε δεν πληρωνεται στην Ελλαδα για τα live του, ουτε γενικα για πασιγνωστους επαγγελματιες μουσικους που καποιες φορες μπορουν να δωσουν ενα live αφιλοκερδως για καποιον σκοπο.αρκετές φορές κάποιος καλλιτέχνης γενικότερα μπορεί να θέλει να παίξει για την κ$&^# του/της χωρίς λεφτά γιατί απλά δεν ζεί απο την τέχνη του. Αυτό τι σημαίνει? ότι απαγορεύεται να παίξει free?
Btw, η προηγουμενη απαντηση μου φυσικα και δεν αναφερεται στον OP και στην περιπτωση του, ηταν απλα μια απαντηση στο ερωτημα του Gommer.