ο rudolf schenker ειχε μια κιθαρα που ηταν κλασικη και V style.. εψαξα να βρω τιποτα στο νετ και δεν βρηκα.. γνωριζει κανεις τιποτα σχετικα με μαρκα μοντελο τιμη?
Η κλασική έχει τελείως διαφορετική τεχνική, με λίγα λόγια πρέπει να βάλεις δάχτυλο, όχι πένες κλπ, αν δεν κατέχεις ή δεν σκοπεύεις να ασχοληθείς στο άμεσο μέλλον τσάμπα θα την πάρεις την κιθαρούλα.
Εχεις δικαίωμα να την απεχθάνεσαι,επέτρεψε μου όμως να σου πώ ότι η μουσική είναι μία,εγώ προσωπικά τη λατρεύω και με έχει βοηθήσει πάρα πολύ και στις ¨ηλεκτρικές" μου αναζητήσεις.
Στο θέμα μας τώρα.Δεν την έχω δεί αυτή που λές,αλλά αυτόματα παύει να αποκαλείται κλασσική.Το πολύ να είναι κάποιο υβρίδιο ακουστικής ή/και ηλεκτροακουστικής.Το σχήμα της κλασσικής είναι αυτό που γνωρίζεις και τουλάχιστον διαστασιολογικά και οπτικά είναι το γνωστό.Κάθε αλλαγή στο σκάφος θα φέρει τέτοιες αλλαγές στον ήχο που η βαλίτσα πάει οπουδήποτε εκτός κλασσικής.....
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε το περιεχόμενο, να προσαρμόσετε την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένους εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς.