και κλασικη και V?

• Thread starter Thread starter SYZo
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 20
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 4K

SYZo

Νέο μέλος
Πόντοι
16
ο rudolf schenker ειχε μια κιθαρα που ηταν κλασικη και V style.. εψαξα να βρω τιποτα στο νετ και δεν βρηκα.. γνωριζει κανεις τιποτα σχετικα με μαρκα μοντελο τιμη?

Καλά ο Schencker παίζει να έχει και (με το συμπάθειο) χέστρα v-style. Τι μανία κι αυτή....

Υπάρχουν και χειρότερα Μενέλαε, όπως αυτοί που έχουν μόνο στρατ.

παρολο που δεν μου αρεσουν οι κλασικες (λογο σχηματος) αν μπορουσα να βω κατι διαφορετικο θα το σκεφτομουν να παρω μια..

Η κλασική έχει τελείως διαφορετική τεχνική, με λίγα λόγια πρέπει να βάλεις δάχτυλο, όχι πένες κλπ, αν δεν κατέχεις ή δεν σκοπεύεις να ασχοληθείς στο άμεσο μέλλον τσάμπα θα την πάρεις την κιθαρούλα.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
παιζω εξισου καλα και χωρις πενα..

Δυο λεπτάκια, θες να παίξεις κλασσική κιθάρα (με τεχνική κλασσικής) ή απλά να παίξεις πχ ακόρντα?

Την ψυλλιάστηκες την δουλειά Μενέλαε; :D

δεν θελω να παιξω κλασικη.. θελω να δω ποσο κανει μια κιθαρα σαν αυτη.. απεχθανομαι την κλασικη

Χμμμμμ... κάπυ είχα πρόχειρο το τηλ του ρουντολφ (όχι του ελαφάκη), αν το βρώ στο υπόσχομαι να τον ρωτήσω πόσο την πήρε!

Χωρίς πλάκα τώρα, λογικά θα είναι μια πανάκριβη καστομιά η κιθάρα που λες, θα πρέπει να πουλήσεις 2 νεφρά και μια σπλήνα για να την πάρεις.

δειτε αυτο..

ενταξη τα παραλεω.. απλα προτιμω τις ροκιες αλλα χρειαζεται και η κλασικη.. dust in the wind

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εχεις δικαίωμα να την απεχθάνεσαι,επέτρεψε μου όμως να σου πώ ότι η μουσική είναι μία,εγώ προσωπικά τη λατρεύω και με έχει βοηθήσει πάρα πολύ και στις ¨ηλεκτρικές" μου αναζητήσεις.

Στο θέμα μας τώρα.Δεν την έχω δεί αυτή που λές,αλλά αυτόματα παύει να αποκαλείται κλασσική.Το πολύ να είναι κάποιο υβρίδιο ακουστικής ή/και ηλεκτροακουστικής.Το σχήμα της κλασσικής είναι αυτό που γνωρίζεις και τουλάχιστον διαστασιολογικά και οπτικά είναι το γνωστό.Κάθε αλλαγή στο σκάφος θα φέρει τέτοιες αλλαγές στον ήχο που η βαλίτσα πάει οπουδήποτε εκτός κλασσικής.....

(κι εγώ απεχθάνομαι τις V :lol: :lol: :lol: )

δεν ξερω τι ειναι αλλα ειναι προτοτυπη και μου αρεσει.. πουλαω ενα πνευμονι ενα ματι ενα φρυδι και μια καλτσα με 2 τρυπες για να τη παρω..

i love u babe!!! και κανει 200$ μονο!!!! τσακαλι εισαι

Ετσι ήμαστε εμεις οι πληκτράδες....:lol:

και εγω πληκτρας ειμαουν γι αυτο μη με υποτιμας..

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back