Και ενα κλιπακι λιγο mainstream απο μενα

Ήσουν session σ' αυτό? Τι ακριβώς να σχολιάσουμε? :)

haryy είπε:
Ήσουν session σ' αυτό? Τι ακριβώς να σχολιάσουμε? :)
Οι session μουσικοί παίζουν και σε ............. Αυτό δεν έχει να κάνει με τη κιθαριστική δεινότητα του Σπύρου που είναι αδιαμφισβήτητη.

Αν είχε παίξει στο "Όλα γύρω σου γυρίζουν" τουλάχιστον θα είχε στα credits του ένα κομμάτι με έξυπνο και όχι πλαδαρό στίχο.

Εγώ ξέρω ότι οι απανταχού Stars (εγχώριοι και διαγαλαξιακοί) , ως session μουσικούς παίρνουν απλά τους καλλίτερους. Αν κατάλαβα καλά, εφόσον ο delta66 είναι session σε αυτό το track του Σάκη Ρουβά, τότε μόνο εντυπωσιασμένος δηλώνω.

Και γώ φυσικά εντυπωσιασμένος είμαι απλώς δεν κατάλαβα αν μιλάμε για κιθαριστική συμμετοχή που είναι και το πιο πιθανό ή κάτι άλλο που δεν κατανόησα.

haryy είπε:
Και γώ φυσικά εντυπωσιασμένος είμαι απλώς δεν κατάλαβα αν μιλάμε για κιθαριστική συμμετοχή που είναι και το πιο πιθανό ή κάτι άλλο που δεν κατανόησα.
Haryy , και εγώ δεν κατάλαβα ακριβώς τι παίζει, και φυσικά το Post μου δεν ήταν απάντηση στο δικό σου. Εις αναμονή εξηγήσεων….

Ναι μωρε, ειχα καιρο να μπω στο φορυμ, δεν ειχα και τιποτα δικο μας να παρουσιασω και εβαλα απο τη δισκογραφια μου κατι, για να εχουμε να λεμε  :)

Βαρατε ρεεεεεεεε γιατι θα βαλω χειροτερα ;D

Ωραίος ο Δέλτα...!

Τι να βαράμε μωρέ; Όπως είπαν κ τα παιδιά οι σέσιον σε τέτοιες δουλειές μόνο τυχαίοι δεν είναι...!

Ναι ενταξει, αλλα τυχαινουν και περιπτωσεις απολυτου ευνουχισμου στα session.

Προσπαθω να κραταω ενα επιπεδο και να δινω και το προσωπικο μου στοιχειο.

Αν και εχω υποκυψει μια φορα αλλα για σοβαρο λογο.

delta66 είπε:
Ναι ενταξει, αλλα τυχαινουν και περιπτωσεις απολυτου ευνουχισμου στα session.

Προσπαθω να κραταω ενα επιπεδο και να δινω και το προσωπικο μου στοιχειο.

Αν και εχω υποκυψει μια φορα αλλα για σοβαρο λογο.
Επανέρχομαι. Λοιπόν , αν ήταν εγώ να παίξω με το Ρουβά, να έβγαζα και καμία φώτο μαζί του να τη μοστράρω σε μερικές – μερικές…..ας με ευνούχιζε (μουσικά πάντα) όσο ήθελε.  :D

Impressed once more!

LK είπε:
αν ήταν εγώ να παίξω με το Ρουβά, ..ας με ευνούχιζε (μουσικά πάντα) όσο ήθελε.  :D
Οχι με περεξηγησες,

Δεν με ευνουχισε καθολου ο παραγωγος του Σακη (γιατι παντα απο εκι ειναι τα οποια "προβληματα" και οχι απο τον καλλιτεχνη).

Ηταν αρκετα ανετα μπορω να πω.

Ενταξει, ακομα και εγω να ημουν παραγωγος, δεν θα επαιζα 32 μετρα σολο και δεν θα ειχα την κιθαρα ενα κλικ πανω απο τη φωνη.  ;D

Θελει μια ισορροπια το πραγμα και να ξερεις που απευθυνεσαι.

LK είπε:
Λοιπόν , αν ήταν εγώ να παίξω με το Ρουβά, να έβγαζα και καμία φώτο μαζί του να τη μοστράρω σε μερικές – μερικές…
+1 για φώτο  ;D

Μπράβο αρχηγέ μου. Είσαι όντως μεγάλος κιθαρίστας και ταιριάζεις στις μεγάλες παραγωγές. Έχεις παίξει και σε άλλα του Σάκη; Βάλε και κανα άλλο mainstream... ;)

RayDTutto είπε:
Μπράβο αρχηγέ μου. Είσαι όντως μεγάλος κιθαρίστας και ταιριάζεις στις μεγάλες παραγωγές. Έχεις παίξει και σε άλλα του Σάκη; Βάλε και κανα άλλο mainstream... ;)
Καλα, ευχαριστω για το κοπλιμαν, αλλα απλα ξερω τη δουλεια.

Η συμμετοχη στη δισκογραφια δεν ειναι απολυτη ενδειξη για την αξια καποιου μουσικου.

Ξερω πολλους που εχουν δισκογραφια και ειναι ΓΤΠ

Αντιθετα ακουω εδω μεσα κατι μουσικαρες που παιζουν μονο για παρτυ τους και για τους φιλους τους και ΓΜΝ.

Αντε ψηθητε για κανενα project προς δημοσιευση στο ευρυ κοινο. Κανενα NOIZ CD πχ

delta66 είπε:
Καλα, ευχαριστω για το κοπλιμαν, αλλα απλα ξερω τη δουλεια.

Η συμμετοχη στη δισκογραφια δεν ειναι απολυτη ενδειξη για την αξια καποιου μουσικου.

Ξερω πολλους που εχουν δισκογραφια και ειναι ΓΤΠ

Αντιθετα ακουω εδω μεσα κατι μουσικαρες που παιζουν μονο για παρτυ τους και για τους φιλους τους και ΓΜΝ.

τελος...............εισαι τεραστιος.τα σεβη μου αν και στο εχω πει και αλλες φορες................

οσο για τη συμμετοχη.....εγω με αυτα δεν εχω κομπλεξ..........μπορεις? το κανεις ...δεν μπορεις? καθεσαι σπιτι σου........και κραζεις αυτους που μπορουνε..........

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back