Σ αυτο ακριβως θελω να σταθω(αν και ειναι εντελος διαφορετικο θεμα).Tthawth είπε:Μπορει κανεις να ακουσει καλα δείγματα απο διαφορους δίσκους στο νετ ωστε να αποφασίσει αν θα αγορασει ή όχι. Μα τι έγινε η χαρα της αγοράς και η δημιουργια αξιολογης προσωπικής συλλογής;![]()
Καλα γραψε λαθος, ενα γραμμα μου εφυγε και εγινε θεμα..Τωρα οσο για το ερωτημα που εθεσες γινετε πιστευω επειδη υπαρχουν φανατικοι με τον frusci (οπως εγω) και υπαρχουν και οι φανατικοι HATERS, σπανια βλεπω καποιον που να εχει παρει ενδιαμεση θεση.Evilnye είπε:Κραβιές είναι, άκου που σου λέω... σαν τις προβιές
Προς σκέψη, γιατί όποτε ανοίγεται θέμα με τον Φρουσιάντε γίνεται ένας μικρός χαμός;
Ειμαι σιγουρος πως το ibanez WH-10 (που δεν αποχωριζετε ουτε ο ιδιος), θα σε βοηθισει πολυ να πλησιασεις τον ηχο του!Πάντως (στα πιο τρελά μου όνειρα) κάπως έτσι θα 'θελα να παίζω κιθάρα και να χειρίζομαι τα εφφέ μου (βλ. Before the beginning)!
Με τί πετάλι να ξεκινήσω?? ;D ;D ;D
Evilnye είναι απλό...Όλοι οι μεγάλοι αυτού του μάταιου κόσμου - σε οποιονδήποτε τομέα και αν είναι - προκαλούν controversy...Έχουν φανατικούς εχθρούς/πολέμιους και ορκισμένους οπαδούς.Άνθρωπος χωρίς εχθρούς είναι άνθρωπος χωρίς αξία...Μόνο που σ΄αυτές τις περιπτώσεις μιλάμε για τον υπερθετικό βαθμό.Evilnye είπε:Προς σκέψη, γιατί όποτε ανοίγεται θέμα με τον Φρουσιάντε γίνεται ένας μικρός χαμός;
Οποιος πει οτι ο Φρουσιαντες δεν ειναι καλος κιθαριστας και κατ επεκτασιν καλος μουσικος τοτε λεει ψεματα...Μια χαρα μουσικος ειναι και μαλιστα πολυ ευρηματικος και ταλαντουχος...Απλα ο τυπος δεν ειναι καλος σολιστας...Αν και μερικες φορες ειναι αρκετα μελοδικος υστερει απο τεχνικης αποψης...Κιθαριστας δεν ειμαι απλα μιλαω με βαση ακουσματων που εχω...Τοσο σε προσωπικο βαθμο οσο και σαν ακροατης...Εμενα προσωπικα ο τυπος μ αρεσει και τον παω με τα χιλια...Σε καποιον ομως κολλημενο με σολιδια μπουρμποθληθρες και ξερατα δεν θα αρεσει...S9F είπε:Αυτό που προσπαθώ να καταλάβω με το φτωχό μου το ρημάδι,είναι πως μερικοί εδώ πέρα τον κρίνουν(αλλά και άλλους κιθαρίστες), όσον αφορά το αν είναι καλός κιθαρίστας και το κατά πόσο είναι...