John Frusciante - The Empyrean - Η δικαίωση!

Εγώ δεν έχω καταλάβει ποτέ εδώ μέσα γιατί πολλοί ζητάνε από πολλούς ιδιαίτερους και μοναδικούς καλλιτέχνες να γίνουν κάτι που είναι όλοι οι άλλοι, όπως πχ ο fru, radiohead και άλλοι ατάλαντοι

Ευτυχώς δεν είναι τεχνικός σολίστας

ευτυχώς δεν εχει τεχνική φωνή, πίξαμε στα melodyne και στις τεχνικές φωνές!

ευτυχώς είναι κουλός, μουγκός, φάλτσος,  γιατί απλά είναι free και one of a kind

και ευτυχώς που ενώ κάποτε ήταν απίστευτα τεχνικός (προ blood sugar sex magik εποχής, όταν έπαιζε και με ibanez!!!!) παράτησε την κιθάρα τα ξέχασε όλα και μετα την ξανάπιασε με εντελώς διαφορετική οπτική!

Αυτά είναι τα γεγονότα, όποιος θέλει να βρει κάτι άλλο είναι σε λάθος thread!  ;D

Τέλος το empyrean είναι πολυ δύσκολος δίσκος για κάποιον που δεν έχει ξανακούσει! Προτίνω το "Inside of Emptiness" σαν πρώτη ιδέα!

fleamail είπε:
Εγώ δεν έχω καταλάβει ποτέ εδώ μέσα γιατί πολλοί ζητάνε από πολλούς ιδιαίτερους και μοναδικούς καλλιτέχνες να γίνουν κάτι που είναι όλοι οι άλλοι, όπως πχ ο fru, radiohead και άλλοι ατάλαντοι
+10000..αφού ζούμε στην εποχή του copy-paiste,γι'αυτό.'Ολοι και όλα,αν όχι ίδια,παραπλήσια.Έχει χαθεί προ πολλού η αυθεντικότητα και όταν τη συναντάμε(όπως πχ στις περιπτώσεις που ανέφερες),μας ξενίζει και οι πρώτες αντιδράσεις είναι αρνητικές.

Με παραξανευει ο χαρακτηρισμός 'φρεσκος δισκος'. Πιστευω οτι θυμίζει παρα μα παρα πολυ τους προ 10ετίας Nine inch Nails σε πιο καθαρή εκδοχή. Και νομίζω οτι ισχύει το 'δυστυχώς' δεν έχει φωνη. Ακόμα και οταν μιλάμε για ροκ μουσική. Στο Empyrean συναντάμε μια καλή τεχνική αλλα μια χροιά της διπλανής πόρτας που δεν λέει τίποτα. Δεν νομίζω οτι η ιστορία του ρόκ έχει αφήσει ποτέ την ιδιαιτερότητα της φωνής σε κατώτερη μοίρα απο την τεχνική. Π.χ. ο Kiedis, είναι τεχνικά μια πατάτα, αλλα την φωνή του την ξεχωρίζεις με την μία.

Γουατέβερ! Εγώ λέω ευτυχώς δεν έχει φωνή! Μπορούμε να το συνεχίσουμε μέχρι του χρόνου!  ;D

Trending...

Νέα θέματα

Back