με μειωμενα τα μεσαιαchord είπε:ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ SCOOPED??? :![]()
δεν επιασες αυτο που ηθελα να πω!takis είπε:οπως η μπαντα του stevie ray vaughan και ..χιλιαδων αλλων παλιων...![]()
δεν παω να στην πω ρε..ετσι και αλλιως με αυτα που εγραψες τωρα συμφωνουμε απολυτως...bluezlick είπε:πας να μου την πεις για "παλια" μουσικη......
οκ ;Dtakis είπε:δεν παω να στην πω ρε..ετσι και αλλιως με αυτα που εγραψες τωρα συμφωνουμε απολυτως...
Τα ειχε ο John με την miss Επιστροφη Στη Γαλαζια Λιμνη??? :-X :-X :-Xmatawan είπε:Και μην ξεχνιόμαστε, μπόρει ο "goody two-shoes" Mayer να τα είχε με τις all american sweethearts,
αλλα ο John τα είχε με την Milla!
![]()
Μα....ντραμς και μπασο παιζουν...ολοι αυτοι που παιζουν με τετοιους κιθαριστες συνηθως ειναι μουσικαρες αλλα ειναι πισω απο αυτους!
αλλωστε αυτα τα "σχηματα" ειχαν ονοματα του στυλ: [Ο Κιθαριστας] and [ΟΝΟΜΑ ΜΠΑΝΤΑΣ]Superfunk είπε:Rhythm section ειναι οι ανθρωποι και για αυτο αλλωστε τους θαυμαζουμε τι ηθελες δηλ. την ωρα που επαιζε ο SRV να πλακωνονταν στα σολιδια ο ντραμμερ & o μπασιστας??![]()
![]()
Rhythm section.....Superfunk είπε:Μα....ντραμς και μπασο παιζουν...![]()
που ηθελες να ειναι?ΜΠΡΟΣΤΑ απο αυτους??
![]()
Rhythm section ειναι οι ανθρωποι και για αυτο αλλωστε τους θαυμαζουμε τι ηθελες δηλ. την ωρα που επαιζε ο SRV να πλακωνονταν στα σολιδια ο ντραμμερ & o μπασιστας??![]()
ελα Χριστε και Παναγια... ;D
ΑΥΤΟ ακριβως σημαινει στα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδη μουσικης σε ΟΛΟΝ τον πλανητη (ας πουμε ο James Brown πολυ σωστα εβαζε ΠΡΟΣΤΙΜΟ σε οποιον νταμμερ εκανε αλλαγη ή σε οποιον μπασιστα εφευγε απο το groove)το οτι ειναι Rhythm section δεν σημαινει οτι δεν μπορουν να χωσουν!
Κανεις λαθος ΠΑΝΤΟΤΕ στο ροκ επαιζαν ΛΙΓΑ (& ΦΥΣΙΚΑ ετσι ΕΠΡΕΠΕ να κανουν) απλα για μια ευτυχως ΣΥΝΤΟΜΗ μαυρη εποχη επετραπει το χωσιδι και μετα ευτυχως ΞΑΝΑ-ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ ;Dκ πιο λιγα αφηναν τους ντραμερ κ τους μπασσιστες να παιζουν....
εγω το μονο που βλεπω και δυστυχως ΑΚΟΥΩ ειναι η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ενος υπεροχου τραγουδιου... :-[δειτε αυτο που λεμε GROUP!
εσυ αυτο το θεωρεις μουσικη?Superfunk είπε:ΑΥΤΟ ακριβως σημαινει στα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδη μουσικης σε ΟΛΟΝ τον πλανητη (ας πουμε ο James Brown πολυ σωστα εβαζε ΠΡΟΣΤΙΜΟ σε οποιον νταμμερ εκανε αλλαγη ή σε οποιον μπασιστα εφευγε απο το groove)
ο Bonzo εμεινε για πολλα πραγματα στην ιστορια!ΜΟΥΣΙΚΗ δεν ειναι μονο το Hard Rock (αλλα ακομα και στο κλασσικο Hard Rock τα χωσιδια ειναι ενα 0,5% του παιξιματος,ο Bonzo για το BEAT του εμεινε γνωστος και οχι για τα σολα του,ενω ΓΚΡΟΥΠΑΡΕΣ οπως οι ACDC δεν εχουν ουτε ενα χωσιδι...)
συμφωνω απολυτα σε αυτο που λες εμενα με πειραζει οτι αυτην την νοοτροπια του rythm section την χρησιμοποιουμ με λαθος τροπο πολυ μουσικοι σημερα! λεγοντας τους αλλου να παιζουν πολυ απλα για να σολαρουν οι ιδιοι κ να φαινονται μονο αυτοι! αυτο μου την δινει!GROOVE is KING (και ειναι βεβαια ΤΡΑΓΙΚΑ δυσκολοτερο απο τα χωσιδια,τα οποια κακα τα ψεμματα ο καθεις με λιγη εξασκηση μπορει να κανει και τα οποια δυστυχως τις περισσοτερες φορες ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ το ΤΡΑΓΟΥΔΙ (το οποιο ΦΥΣΙΚΑ και ειναι ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ) )
στο συγκεκριμενο θεμα δεν κανω καθολου λαθος!Κανεις λαθος ΠΑΝΤΟΤΕ στο ροκ επαιζαν ΛΙΓΑ (& ΦΥΣΙΚΑ ετσι ΕΠΡΕΠΕ να κανουν) απλα για μια ευτυχως ΣΥΝΤΟΜΗ μαυρη εποχη επετραπει το χωσιδι και μετα ευτυχως ΞΑΝΑ-ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ ;D
και συγνωμη ΣΟΒΑΡΑ θεωρεις οτι η ροκ/ποπ μουσικη ξεκινησε με τους...Purple & τους Tull?ακουσε τους πρωτους δισκους των Deep Purple (με Evans k Simper) να δεις τι Drums παιζει ο Paice ακουσε τα πρωτα Jethro Tull πολλα μη γνωστα Group τελη 60'ς να δεις τι γινετε!
εσυ αυτο το θεωρεις μουσικη?αυτο ειναι φασισμος!
και που ξερεις ρε αρχηγε μου ΤΙ αισθανονται ?"θελω μουσικους που να μην τους λεω τι να παιζουν αλλα να παιζουν αυτο που αισθανονται.