- Πόντοι
- 138
δεν ειπα κατι τετοιο απλος σου εδωσα μερικα παραδειγματα!Superfunk είπε:και συγνωμη ΣΟΒΑΡΑ θεωρεις οτι η ροκ/ποπ μουσικη ξεκινησε με τους...Purple & τους Tull?![]()
δηλ. ο Presley,οι Beatles,οι KINGS & oι STONES ομβρικας συγκολουσαν? ;D
κ υπαρχουν παρα πολλα ακομα που τα rythm sectio οργωνουν!
απλος εχω ακουσει διαφορετικα πραγματα απο εσενα κ εχω κ μια αλλη αποψη αλλα κ γνωση επι του θεματος

εχω ακουσει πολυ μαυρη μουσικη κ παιζεται με πολλους τροπους!οχι αυτο ειναι ΜΑΥΡΗ μουσικη (funk,soul,r&b) & μονο ΕΤΣΙ παιζεται,ας επαιζα ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ στη ζωη μου με τον James Brown & ας το πληρωνα και...χρυσο!
& sorry κι ολας,καλοι αυτοι οι ...φλυαροι ροκαδες... ;D που μας παραθετεις αλλα ΟΛΟΙ μαζι δεν ειναι ουτε μια τριχα απο τα.... :-[ :-\ του JAMES BROWN...μη τρελλαθουμε κι ολας...
σιγουρα ενας ειναι κ αυτος!
επισης δεν συγκρινω τπτ...μονος σου μπαινεις στην διαδικασια
δεν ειπα ποιος ειναι καλυτερος η οχι απλος σου δεινω παραδειγματα για rythm section που σπερνει! τωρα εαν δε σου αρεσει αλλο θεμα μην τα απαξιεις ομως γιατι στην μουσικη δεν υπηρξε μονο ο James Brown αλλα κ πολυ αλλοι καλοι μουσικη ισως οχι τοσο καλοι σαν αυτον αλλα τοσο καλοι ωστε να εχουν επιρεασει επομενες γενιες αλλα κ να εχουν γραψει ιστορια στην παγκοσμια μουσικη σκηνη!