- Πόντοι
- 38
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
δεν μπορω να πω οτι ειναι κ καλο ουτε κ κακο....takis είπε:φλωρια ξεφλωρια ειναι ωραιος ρε φιλε...
εχει περασει τα blues μεσα στην ..pop με πολυ ωραιο τροπο..και αυτο μονο καλο για το blues ειναι..![]()
Aπ οτι λενε (δεν εχω δοκιμασει την J.M ποτε) οι μαγνητες που χρησιμοποιει στη signature του ειναι πιο scooped και απο τους cs69 ??? ??? ??? ??? ??? ???αλλα με το gear που εχεις πολυ κοντα εισαι...αντε να επαιζες και με κανα Tube screamer με full τα μεσεα..αντε και κανα μαγνητη με πολλα μεσεα και κοντα θα εισαι...νομιζω δηλαδη... :![]()
Όταν είχα πρωτοδιαβάσει τον όρο "scooped" στα specs της κιθάρας του, με έκανε να ξαναψάξω σε λεξικό για την ερμηνεία του...fenderiarhs είπε:Aπ οτι λενε (δεν εχω δοκιμασει την J.M ποτε) οι μαγνητες που χρησιμοποιει στη signature του ειναι πιο scooped και απο τους cs69 ??? ??? ??? ??? ??? ???
καλος παιχτης, δε λεω.bluezlick είπε:ο Mayer παιζει φοβερη κιθαρα αλλα ειναι φλωρια το ολο κλιμα....
ιδικα οταν τραγουδαει.....
εμενα μου φαινεται οτι εχει "parked wah" καπου στο rig....elavd είπε:Όταν είχα πρωτοδιαβάσει τον όρο "scooped" στα specs της κιθάρας του, με έκανε να ξαναψάξω σε λεξικό για την ερμηνεία του...
Κι αυτό γιατί ο ήχος του, με αυτά τα "χορταστικά" μεσαία, μόνο scooped δε μπορεί να χαρακτηρισθεί κατά τη γνώμη μου...
οπως η μπαντα του stevie ray vaughan και ..χιλιαδων αλλων παλιων...bluezlick είπε:γιατι πλεον δεν υπαρχουν Group αλλα κιθαριστες με καποιους απο πισω να παιζουν.....
αυτο μας ελειπε να μην σκοτωνε η μπαντα του Lettermanκαι η μπαντα σκοτωνει ε ?.. Cool