Joe Satriani και Steve Vai μαζί στο Rockwave 2025

Αυτό.
Και ακριβώς για αυτό τις μουσικές που γουστάρουμε τις έχει πάρει και τις έχει σηκώσει.

Γιατί ωραία τα βιντεάκια με τους κιθαρίστες / «πυραύλους ντορήδες», αλλά μια που τα άκουσες και μια που τα ξέχασες.

Πολύ λάδι, καθόλου τηγανίτα.
Κοιτα τραγουδαρες που γραφόταν με 3 ακόρντα.....

Κοιτα τραγουδαρες που γραφόταν με 3 ακόρντα.....
80's φίλος (1989) όταν ακόμα γραφόντουσαν μουσικές από μουσικούς (και ποιοι δεν έχουν παίξει στους δίσκους του) 😉

Το λέω γιατί ο ένας έγραψε το passion and warfare, και ο άλλος το surfing with the alien.,Aλμπουμαρες....αλλά μέχρι εκεί. Έκτοτε παίζουν μπούρδες και οι δύο.

Το λέω γιατί ο ένας έγραψε το passion and warfare, και ο άλλος το surfing with the alien.,Aλμπουμαρες....αλλά μέχρι εκεί. Έκτοτε παίζουν μπούρδες και οι δύο.
Εννοείς μπουρδουμπουρδουμπουρδουμπουρδουμπουρδουμπουρδουμπούρδες... !

Έκαστος εφ' ω ετάχθη.

Πήγε να μου βγει ο καφές από την μύτη... Απλά, όχι. Σβήσ' το ή κάτι. Εκτίθεσαι Λάκη. Με το συμπάθιο, αλλά όχι...

Πήγε να μου βγει ο καφές από την μύτη... Απλά, όχι. Σβήσ' το ή κάτι. Εκτίθεσαι Λάκη. Με το συμπάθιο, αλλά όχι...
Δυστυχώς, για έναν περίεργο λόγο, έχω δισκογραφία και από τους 2.
Πολύ βαρεμάρα.
Και όταν λέω δισκογραφία, ειδικά από Vai, εννοώ από zappa, μέχρι Lisa popeil, public image Ltd, epidemics, western vacation, randy coven......
Άκουσα και την καινούργια συνεργασία....με polyphia...boring...

Στο συγκεκριμένο, ειναι boring λογω polyphia. Ανάμεσα στη χασμοδία τα lines του Vai ειναι πραγματική όαση και το μονο ενδιαφέρον στο κομμάτι.

Δυστυχώς, για έναν περίεργο λόγο, έχω δισκογραφία και από τους 2.
Πολύ βαρεμάρα.
Και όταν λέω δισκογραφία, ειδικά από Vai, εννοώ από zappa, μέχρι Lisa popeil, public image Ltd, epidemics, western vacation, randy coven......

Ιδιαίτερα για Satriani, τσουβάλιασες ως... μπούρδες (ήμαρτον...) albums της περιόδου από το The Extremist έως το πιο πρόσφατο The Elephants of Mars. Και υπάρχουν και αντίστοιχα για τον Vai. Το να μην σου αρέσουν, να το συζητήσουμε, να τα χαρακτηρίζεις μπούρδες, όχι.

Ιδιαίτερα για Satriani, τσουβάλιασες ως... μπούρδες (ήμαρτον...) albums της περιόδου από το The Extremist έως το πιο πρόσφατο The Elephants of Mars. Και υπάρχουν και αντίστοιχα για τον Vai. Το να μην σου αρέσουν, να το συζητήσουμε, να τα χαρακτηρίζεις μπούρδες, όχι.
Έλα μην θυμώνεις για λογαριασμό του φαλακρου 😜.
Τους είδα και live...αμφότερους.
Ούτε τα τραγούδια τους δεν μπορούσαν να παίξουν....και ήχος άθλιος.
Τα dvds τους είναι τίγκα στο overdubs.
Και μετά μας φταίει ο youtuber

Έλα μην θυμώνεις για λογαριασμό του φαλακρου 😜.
Τους είδα και live...αμφότερους.
Ούτε τα τραγούδια τους δεν μπορούσαν να παίξουν....και ήχος άθλιος.
Τα dvds τους είναι τίγκα στο overdubs.
Και μετά μας φταίει ο youtuber

Καλά, για τα overdubs στα dvds δεν περιμένω να έχεις αποδείξεις, ούτε θα το δεχτώ τυφλά.
Το καλοκαιράκι που θα τους δω στον Λυκαβηττό, θα σου πω και εγώ την γνώμη μου.
Μέχρι τότε... Ήμαρτον (με προφορά και ύφος Γιώργου Γεωργίου).

Καλά, για τα overdubs στα dvds δεν περιμένω να έχεις αποδείξεις, ούτε θα το δεχτώ τυφλά.
Το καλοκαιράκι που θα τους δω στον Λυκαβηττό, θα σου πω και εγώ την γνώμη μου.
Μέχρι τότε... Ήμαρτον (με προφορά και ύφος Γιώργου Γεωργίου).
Δες τους λοιπόν και πες μου.
Πριν, ξανά δες και τα dvds...
Υ.Γ...κράτα μικρό καλάθι....στο live...

Ρε, αν μπορούσα, θα κρατούσα την JS1200 να μου την υπογράψει ο καράφλας, αλλά πού να την κουβαλάω από Κύπρο, ταλαιπωρία...
Άλλο αυτό.
Αυτό δίνει αξία στην κιθάρα.

Ε, το μπουρδάρες είναι λίγο βαριά κουβέντα- λιγότερο ή περισσότερο καλά κομμάτια υπάρχουν και στις ακόλουθες δουλειές τους.
Προφανέστατα βέβαια, οι πρώτοι δίσκοι τους ήταν αυτοί που έχουν περάσει στο "Πάνθεον", αλλά για να πούμε και του στραβού το δίκιο, αυτό συμβαίνει με το 99,9% των καλλιτεχνών.

Προσπαθώ δηλαδή να σκεφτώ κάποιον/κάποιους που τα στερνά να ξεπερνάνε τα πρώτα και... ζορίζομαι 😄

τσουβάλιασες ως... μπούρδες (ήμαρτον...) albums της περιόδου από το The Extremist έως το πιο πρόσφατο The Elephants of Mars.
Δεν πιστεύω ότι ξέχασες το Flying in a blue dream :cool:

Τους έχω δει live και τους 2 ξεχωριστά. Στου Vai βαρέθηκα γιατί δεν με ελκύει και πολύ η μουσική του αλλά κάνει σόου ο άνθρωπος.

Στον καράφλα πέρασα σούπερ, περιμέναμε όλοι πότε θα κάνει κάποιο λάθος και ο άνθρωπος δεν χάνει ούτε νότα. Τον συνάντησα και στο τέλος για αυτόγραφο

Απαντήσεις

Νέα θέματα

Back