G3 Steve Vai Joe Satriani Steve Morse

kbasilis

Μέλος
Πόντοι
48
Superb! (που λεει και ο Gillan) 8)

Και οι 3 ειναι τερατα. Θα γουσταρα να τους δω μαζι. Οσον αφορα το πρωτο κλιπ που εβαλες, Deep Purple με Satriani, τα lives που εκαναν το 1993-4 ηταν απιστευτα. Αν και ο Satriani εμαθε τα κομματια της tour στον...αερα (πετωντας με την μπαντα προς Ιαπωνια) κατεφερε να μπει γρηγορα στο κλιμα και να ταιριαξει με τους υπολοιπους.

Εχω το διπλο Bootleg "Deep Purple - Flying In A Purple Dream" που ηχογραφηθηκε στη Yokohama στις 5/12/1993 και ο Joe δινει ρεστα. Κριμα γιατι ο ηχος ειναι μαπα. Και κριμα που δεν εκλεισε συμβολαιο με την μπαντα για αλμπουμ, αλλα απ'την αλλη οι DP πηραν καπακι τον Steve Morse, οποτε "ουδεν κακον αμιγες καλου". ;)

Και οι τρεις υπέροχοι...

Ήθελα να πάω στις 22 του μηνός στην Ιταλία να τους δω, αλλά οικογενειακοί λόγοι δεν μου το επιτρέπουν...

Κρίμα  :'(

Waterfall-K είπε:

Και οι 3 ειναι τερατα. Θα γουσταρα να τους δω μαζι.
Έτσι έτσι!!!Καλά τα λες!!! ;)

Οσον αφορα το πρωτο κλιπ που εβαλες, Deep Purple με Satriani, τα lives που εκαναν το 1993-4 ηταν απιστευτα.
Το ξέρω αλλά δείχνει το εισητήριο κτλ για να πιάσουμε πιο καλά το νόημα! ;D

Και οι τρεις υπέροχοι...

Ήθελα να πάω στις 22 του μηνός στην Ιταλία να τους δω, αλλά οικογενειακοί λόγοι δεν μου το επιτρέπουν...

Κρίμα  :'(
Καλά η οικογένια πάνω απ'όλα,αλλά κρίμα όμως. :-\

Ο blackmore έχει αφήσει καλό στίγμα το παιξιμό του και τα σόλα του σε αγγίζουν.

Αλλά ο morse είναι πιο βιρτουόζος κατά την γνώμη μου! ;)

πιο ενδιαφερον g3 απο αυτο του 1998 με roth-satriani-schenker δε μπορει να υπαρξει...

blackie είπε:
πιο ενδιαφερον g3 απο αυτο του 1998 με roth-satriani-schenker δε μπορει να υπαρξει...
Satriani-Vai-Fripp...

Ξεβράκωμα των 2 από το τέρας

blackie είπε:
Tώρα που το είπες

Το cry του Uli πιθανόν είναι το Cry Baby 535Q Wah που φέρνει χροιά από το c,b 95 με vox 847 μαζί.(παρασήρθικα λόγο τραγουδιού)

Η φάση είναι ότι τώρα άκουγα Uli μέσο youtube το Sky Overture,Live που το έχει καλά ο άνθρωπος ΔΕΝ παίζεται.

kbasilis είπε:
Ο blackmore έχει αφήσει καλό στίγμα το παιξιμό του και τα σόλα του σε αγγίζουν.

Αλλά ο morse είναι πιο βιρτουόζος κατά την γνώμη μου! ;)
Ειναι, αλλα αυτο απο μονο του δεν λεει πολλα. Βιρτουοζοι υπαρχουν απειροι, αλλα ο Morse ειναι και καλος συνθετης επισης. Να ακουσεις τις δουλειες του με τους Dixie Dregs αν δεν το εχεις κανει ηδη, μιλαμε για φανταστικο Fusion.

Ο Blackmore απ'την αλλη ειναι ο...Blackmore. ;D Δεν χρειαζεται να πουμε κατι αλλο.

Waterfall-K είπε:
Ο Blackmore απ'την αλλη ειναι ο...Blackmore. ;D Δεν χρειαζεται να πουμε κατι αλλο.
Πολύ σωστά το είπες.

Ειναι, αλλα αυτο απο μονο του δεν λεει πολλα. Βιρτουοζοι υπαρχουν απειροι, αλλα ο Morse ειναι και καλος συνθετης επισης. Να ακουσεις τις δουλειες του με τους Dixie Dregs αν δεν το εχεις κανει ηδη, μιλαμε για φανταστικο Fusion.
Εκεί μηλάμε για πολύ τεχνικουρίστηκα κομμάτια απο όλη την μπάντα (το λέω με καλό λόγο πάντα).

Ειδικά ο τύπος με το βιολί,τοκάνει κιθάρα. ;)

Μιας και πιάσαμε morse ας κάνουμε μια παράκαμψη από το G3 να δούμε λίγο καλύτερα τι εστί Morse μιας και είναι ο καινούριος να μου επιτραπί να το πω στην παρέα των G3

Έχω και ένα φοβερό σολάκι που είναι οι purple με την συμφωνική του Λονδίνου αλλά το ψάχνω ακόμα για το πως θα το ανεβάσω ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ το συγκεκριμένο!

Waterfall-K είπε:
Βαρα! ;D
Για επυσηναπτόμενο είναι μεγάλο προσπάθησα να το ανεβάσω μέσω διδυκτίου και ένα ΜΡ3 χρειάζεται ολόκληρη Οδύσεια τουλάχιστον για μένα που δεν τα ξέρω.

Δεν μπόρεσα γιατί δεν καταλαβαίνω τι ζητάνε τα site που είναι για να ανεβάζεις τραγούδια. :P

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back