- Πόντοι
- 1,688
Ο Derek Trucks ειναι μια κατηγορια μονος του, αστο.
Ισχύει, αλλά όσο πάει το αφήνει πίσω του ευτυχώς.otto## είπε:Εγώ δε το εισπράττω έτσι. Απλά προσπαθεί να ειναι κιθαρίστας για κιθαρίστες. Οπότε μέρος απο το show
ειναι και το παίξιμο.
Και δύο και τρεις μη σου πω. ;DSpyros Delta είπε:Ο Derek Trucks ειναι μια κατηγορια μονος του, αστο.
stonedterror είπε:kαι hits έχει και στα charts για χρόνια είναι...και ότι ονειρευόμαστε όλοι μας αυτός το έχει πετύχει!
https://www.billboard.com/music/joe-bonamassa/chart-history/blues-albums/2
Ακριβως ,εγω ΔΕΝ τον ακουω (γενικα το κλασσικο ροκ,μπλουζ και λοιπα συναφη ειδη με αφηναν παντα αδιαφορο με ελαχιστες εξαιρεσεις) αλλα γιατι να επιμενω οτι δεν ειναι "καλος" οταν τοσοι και τοσοι τον παραδεχονται και τον ακουν?dimsonic είπε:χαρά στους που τον ακούνε τότε ! ;D
σχετίζεται υποθέτω με εκείνο το ρητό για τις δισεκατομύρια μύγες. ;DSuperfunk είπε:Ακριβως ,εγω ΔΕΝ τον ακουω (γενικα το κλασσικο ροκ,μπλουζ και λοιπα συναφη ειδη με αφηναν παντα αδιαφορο με ελαχιστες εξαιρεσεις) αλλα γιατι να επιμενω οτι δεν ειναι "καλος" οταν τοσοι και τοσοι τον παραδεχονται και τον ακουν?
Live & Let Live I say![]()
κοιτα στο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ειδος το πραγμα αλλαζει.σχετίζεται υποθέτω με εκείνο το ρητό για τις δισεκατομύρια μύγες
θα συμφωνήσω, απλά το λέω εις επιρωσιν του πολλοί άνθρωποι μπορεί να αρέσκονται σε κάτι διαφορετικό ενώ αντίθετα εμάς να μην ιδρώνει τ αυτί μας.Superfunk είπε:κοιτα στο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ειδος το πραγμα αλλαζει.
γιατι δεν μιλαμε για το κοινο της Μαϊλι Σαίρους αλλα για ΣΑΦΩΣ πολυ πιο ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟ,ενηλικιωμενο μουσικα και ενημερωμενο κοινο και φυσικα πολλοι μουσικοι (εκτος και αν εχεις δει τιποτα πιτσιρικες στη Μυκονο να τα σπανε με το "The Thrill Is Gone" ;D)
οποτε ΚΑΤΙ κΣερουν και εκτιμουν![]()