Joe and daryl

Να ένα τέτοιο "στουντιάκι"-play room θά'θελα να φτιάξω, να φωνάξω τον longshadow, τον jazzjoker, τον fusio, τον Pipityri, τον Terry, τον Haris και φυσικά τον Gvour στην φωνή  :o  και να κάθομαι στην πολυθρονάρα μου να τους ακούω.... 8)

cigaret13 είπε:
Να ένα τέτοιο "στουντιάκι"-play room θά'θελα να φτιάξω, να φωνάξω τον longshadow, τον jazzjoker, τον fusio, τον Pipityri, τον Terry, τον Haris και φυσικά τον Gvour στην φωνή  :o  και να κάθομαι στην πολυθρονάρα μου να τους ακούω.... 8)
Με τόσες μπύρες που θα χρειαστείς, φώναξε καλύτερα τους U2, πιο φθηνά θα σου έρθει. ;D ;D ;D ;D ;D

fusiongtr είπε:
Με τόσες μπύρες που θα χρειαστείς, φώναξε καλύτερα τους U2, πιο φθηνά θα σου έρθει. ;D ;D ;D ;D ;D
  Χαλάλι σας βρε.... Τι να μου πουν εμένα οι Joe & Daryl.... Εμπορική συμφωνία με την Amstel θα κάνω...... :D         
  Edit:  Είπαμε μουσικούς θέλω να ακούσω, όχι τους άμπαλους U2....... 

cigaret13 είπε:
Εμπορική συμφωνία με την kaiserθα κάνω...... :D
Διορθωσα,μην πεταμε τσαμπα τοσο πραμα. ;D

Του λογου μου επισης,σε διπλανη πολυθρονα θα μαι να βλεπω τα παλικαρια να γουσταιρνω.

gvour είπε:
Του λογου μου επισης,σε διπλανη πολυθρονα θα μαι να βλεπω τα παλικαρια να γουσταιρνω.

και φυσικά τον Gvour στην φωνή  :o  και να κάθομαι στην πολυθρονάρα μου να τους ακούω.... 8)

Ολοι ετουτοι ειναι μουσικαρες,μακρια απο τα θηρια.

Πολυθρονα,μπυριτσα και αααανεσις. ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back