Jethro Tull

SibLt

Ενεργό μέλος
Πόντοι
218
Από την εποχή που τα "παλιάς κοπής" όντα άκουγαν τα βινύλια ολόκληρα, μπρος και πίσω, και πολλές φορές -

Κανείς που τους γουστάρει? 

Καλησπέρες φίλτατοι 

Α΄τάξη του Γυμνασίου ...( και έχω το βινύλιο ..από τότε )  το L.P τους ''Heavy Horses''...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Αγαπημένοι.. Υπήρξα φανατικός ακροατής τους για πολλά χρόνια, έχω πλήρη δισκογραφία σε βινύλια (ως το Crest of a knave) και σε cd τα υπόλοιπα. Ειδικά την περίοδο απο το Thick as a brick ως και το Stormwatch την έχω ξεκοκαλίσει. Και τους είδα 3 φορές Live, Ηρώδειο, Λυκαβηττό και Μαλακάσσα, αλλά για πρώτη φορά τους είχα δεί στη Στουτγγάρδη το 1995.

Αγαπημένοι.. Υπήρξα φανατικός ακροατής τους για πολλά χρόνια, έχω πλήρη δισκογραφία σε βινύλια (ως το Crest of a knave) και σε cd τα υπόλοιπα. Ειδικά την περίοδο απο το Thick as a brick ως και το Stormwatch την έχω ξεκοκαλίσει. Και τους είδα 3 φορές Live, Ηρώδειο, Λυκαβηττό και Μαλακάσσα, αλλά για πρώτη φορά τους είχα δεί στη Στουτγγάρδη το 1995.
Έχω σε βινύλιο και το παρακάτω 2πλό lp που εκτός από αριστούργημα έχει και ένα κάρο €.

και εγω living in the past αν και ειμαι αλλης κατευθυνσης

Jethro_Tull_-_Living_In_The_Past.jpg

Σπουδαίο LP είναι και το Stand Up παιδες, αν και ελαχιστα θυμιζει rock συγκρόητμα. Πολυ παραξενο που πήγε στο νουμερο 1 του chart στη Μεγ. Βρετανία.

R-1209024-1564659366-3929.jpeg.jpg

Απο τις πιο αγαπημενες μου μπαντες και ενας απο τους πιο underrated κιθαριστες ever (Martin Barre).Εχω ολα τους τα LP απο το πρωτο μεχρι το Stormwatch, μετα σταματησα να τους παρακολουθω.

Ειχα μερικα βινύλια (Aqualung, Thick as a Brick, Too Old to Rock 'n' Roll - Too Young to Die, Songs from the Wood,  Heavy Horses), αλλα αυτο που ειχα λιωσει ηταν το Live Bursting Out, με τον Barriemore Barlow στα τυμπανα να μου παιρνει τα σωβρακα  με ολη του την παρουσια στο Live, αλλα ειδικοτερα με αυτο το ανεπαναληπτο pattern και brake στο No Lullaby.

(απο το 1'.02")

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Είστε μάλλον πιο προχωρημένοι από εμένα - και για να σας πω την αλήθεια, τα 3 μόνα άλμπουμ τους που άκουγα ολόκληρα ήταν το Minstrel in the Gallery, το Aqualung και το Thick as a Brick (με αυτήν τη σειρά προτίμησης). 

Να σας αφιερώσω το παρακάτω, που μου αρέσει να γρατζουναω με τον πολύ πρωινό καφέ  (χωρίς capo και απο το 7ο μέτρο και μετά ?)

Διάρκεια: 1.17 

Στίχοι: 

On Preston platform
Do your soft shoe shuffle dance

Brush away the cigarette ash that's
Falling down your pants

And then you sadly wonder
Does the nurse treats your old man
The way she should

She made you tea
Asked for your autograph

What a laugh

Πηγή έμπνευσης: 

(αντιγράφω) 

Ian had been visiting his father, seriously ill in hospital in Blackpool. Whilst waiting for a connecting train to London, at Preston station (Lancashire), he sketched this song, about the experience of visiting. He may have been joking, but Ian claimed the song would have been longer, but the train arrived!

ΜΦΧ  

3 ώρες πριν, Spyros Delta είπε

Ειχα μερικα βινύλια (Aqualung, Thick as a Brick, Too Old to Rock 'n' Roll - Too Young to Die, Songs from the Wood,  Heavy Horses), αλλα αυτο που ειχα λιωσει ηταν το Live Bursting Out, με τον Barriemore Barlow στα τυμπανα να μου παιρνει τα σωβρακα  με ολη του την παρουσια στο Live, αλλα ειδικοτερα με αυτο το ανεπαναληπτο pattern και brake στο No Lullaby.

(απο το 1'.02")

Ξεχασες το  kilt 

barriemorebarlow5kjtz.jpg

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back