δυστυχως οχι :-\ λιγη βοηθεια??raf είπε:Αγγελε το βαρος του Blackstar ειναι 21 κιλαθα ετοιμασω σε καποια φαση ενα user review και θα το ποσταρω εδω αλλα αν θες στειλε μου π.μ και περνα απο το σπιτι μου να τον δοκιμασεις κι αλλο αν θες
υ.γ καταλαβες ποιος ειμαι?
τωρα μας βαζεις πριζες πανω που βγαζαμε ακρη...Σε λιγο καιρο θα υπαρξει εκδοση του 20αρη jet city με lead καναλι + effects loop
http://www.jetcityamplification.com/2011/02/16/jca22h/
Λενε για 400$ τιμη...
Ποιες πριζες ρε ????solega είπε:δυστυχως οχι :-\ λιγη βοηθεια??
τωρα μας βαζεις πριζες πανω που βγαζαμε ακρη...
Ο ανθρωπος ζητησε ενα ΜΙΚΡΟ ΣΕ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ενισχυτη και με λιγα βατ...aris 17561 είπε:Σε αυτες τι περιπτωσεις παντα τιθεται το θεμα του bugera 6262... οποτε ας το ξαναθεσουμε στο τραπεζι...
blackstar vs bugera
αν και υπαρχει διαφορα στα βατ , στο θεμα του τονου και των δυνατοτητων οπωσδηποτε καποια συγκριση αξιζει... Για τον τζετ σιτι αφου δεν παιζει μεταλ δεν ειναι καλος ;D ;D ;D ;D
δεν έχει και πολλή σημασία τι ζητούσε ο ΟΡ, από τη στιγμή που μπήκε ο Άρης μέσα... ;Dblackie είπε:Ο ανθρωπος ζητησε ενα ΜΙΚΡΟ ΣΕ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ενισχυτη και με λιγα βατ...
Οχι ενα θηριο ανημερο 100 κιλων...
100 κιλα ειναι ο ατιμος ? ή εννοεις οτι εχει 100 κιλα αρχ........α ? ;D ;Dblackie είπε:Ο ανθρωπος ζητησε ενα ΜΙΚΡΟ ΣΕ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ενισχυτη και με λιγα βατ...
Οχι ενα θηριο ανημερο 100 κιλων...
xa xa xa xa xa να σαι καλα ρε γιωργο...δεν έχει και πολλή σημασία τι ζητούσε ο ΟΡ, από τη στιγμή που μπήκε ο Άρης μέσα... ;D
The Thread-Hijacker from Metal Hell... 8)