• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Μονοι μαγνήτες - Bare knuckle, Fralin, fender η κατι αλλο;

Ευχαριστω πολυ βασικα πολυ καλα μου τα λέτε . Σκέφτομαι ακομα μήπως αλλάξω το ποντεσιομετρο σε 500 πριν προχωρήσω σε περαιτέρω αλλαγές μαγνητων γιατι εχω κουραστεί με τους μόνους μαγνητες γενικα . Σε μια άλλη κιθάρα εχω εναν 59 ο οποίος σπλιταριςμενός εχει πιο μελωδικά καθαρα απο τους φατ 50 και για να σας το αποδείξω θα φτιάξω ενα βιντεο σύγκρισης . Θα τσεκάρω και τους 57/62 και βλέπουμε !!!

Ωστόσο μια ερώτηση οι φραλιν που προαναφέρθηκαν , εχουν καλο καθαρο ; Η εχουν αυτο το γκρεζι για ροκιές ;

Τον ειχα τον '59 (s.duncan) αν αυτον εννοεις.Εκανε ττην δουλεια του μονου σπλιταρισμενος αλλα δεν...Ηταν ενας ηχος αναγκης χωρις χαρακτηρα.Γενικα δεν εχω ακουσει fender ηχο απο κανεναν σπλιταρισμενο διπλο .Αν, θες αυτον τον ηχο ξαναλεω...

Ριξε μια ματια στον Παππου(rip)...Bill Lawrence... http://www.wildepickups.com/Wilde_Bill_s_Keystones.php

Φανταστικος ηχος εκει που τον θελεις...και σε τιμη που δεν υπαρχει απλα για την ποιοτητα και τον ηχο τους. 

Αν θες διαβασε ποιος ηταν ο παππους και το τι εχει προσφερει στο θεμα μαγνητες...

Εχω υποψην τον bill εννοειται. Και μου κανει μια καποια εντυπωση που δεν ακουω πολυ θετικα σχολια για τους scn...Οχι μονο απο εδω.... Γενικα και απο ξενα φορουμ. Για να διελευκανω την υποθεση σας ανεβασω ενα προχειρο κλιπ ωστε να ακουσεται τον 59 σπλιταρισμενο στην αρχη που τον θεωρω αρκουντος καλο και στην συνεχεια τους fat 50 σε ολες τις θεσεις. Ακουγονται σωστα οι μαγνητες ?

00.00 - 00.08 - duncan 59

00.08 - 00.16 - Fat 50 neck

00.17 - 00.24 - Fat 50 neck midle

00.24 - 00.36 - Fat 50 middle

και παει λεγοντας...

Απλα πειτε μου τι ακουτε κι εσεις...

fender.mp3

Attachments

Έχω μεξικάνα strat με JBJr/SSL5/SSL6, άμα θες βρισκόμαστε να ακούσεις για να βγάλεις συμπεράσματα. Μπορώ να ποστάρω και κλιπάκια με διάφορα settings.

aris 17561 είπε:
Εχω υποψην τον bill εννοειται. Και μου κανει μια καποια εντυπωση που δεν ακουω πολυ θετικα σχολια για τους scn...Οχι μονο απο εδω.... Γενικα και απο ξενα φορουμ. Για να διελευκανω την υποθεση σας ανεβασω ενα προχειρο κλιπ ωστε να ακουσεται τον 59 σπλιταρισμενο στην αρχη που τον θεωρω αρκουντος καλο και στην συνεχεια τους fat 50 σε ολες τις θεσεις. Ακουγονται σωστα οι μαγνητες ?

00.00 - 00.08 - duncan 59

00.08 - 00.16 - Fat 50 neck

00.17 - 00.24 - Fat 50 neck midle

00.24 - 00.36 - Fat 50 middle

και παει λεγοντας...

Απλα πειτε μου τι ακουτε κι εσεις...
για δοκιμασε να τους χαμηλωσεις λιγο

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back