jet ame (ή όπως σκατά γράφεται)

warlock9_0

Νέο μέλος
Πόντοι
16
ρε παιδιά βαρέθηκα

μια τριήμερη είπαμε να πάμε και από τη στιγμή που μπήκαμε στο λεωφορείο μέχρι που φτάσαμε έπαιζε βας βας,το πριόνι και δε συμαζεύεται

και παίζανε και πιο δυνατά από το mp3 μου!

γιατί τέτοια τρέλα με αυτέσ τις Π@Π@........ΡΙΕΣ?

και από ότι έχω διαβάσει κάνουνε και πωλήσεις....

έλεος

και από ότι έχω διαβάσει κάνουνε και πωλήσεις....
http://www.ifpi.gr/chart03.htm

βας βας βάαας, οο παράασκεευάς βας βάας.

Ούτε στον ύπνο του μετά από πολλά ναρκωτικά δεν μπορούσε να το δει.... αυτό που ζεί τώρα ο Παρασκευάς :lol:

Εσείς πήγατε,εμείς ούτε να την κλ@σουμε την πολυήμερη(ούτε 1νοήμερη βασικά)

Σοβαρά μουσικά κομμάτια δεν είναι,άντε να τα ακούσεις μία δύο φορές να γελάσεις.Εμένα αυτό που με νευριάζει είναι πως οι παραγωγοί έχουν βρει μερικούς ανθρώπους(οι οποίοι μάλλον δεν κόβουν και πολύ)και κερδίζουν λεφτά ρεζιλεύοντας τους.Εντάξει αυτοί οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν και πολλά και τους αρέσει κιόλας που γίνονται διάσημοι,αυτοί οι παραγωγοί που τους τραβάνε στις εκπομπές δεν έχουν καθόλου ανθρωπιά μέσα τους?

(άσε, κι εμείς με τα χίλια ζόρια πήγαμε)

και μετά από λίγο καιρό που είναι σίγουρο οτι θα ξεχαστούν, γιατι αυτή βγάζει και κάθε βδομάδα κι άλλους, αυτοί τι θα κάνουνε? γιατί στάνταρ την έχουνε ψωνισει ομαδικά...

και σ' αυτό φταίνε κάτι μαλακισμένα που πάνε και χτυπιούνται καθε τετάρτη λες και βλέπουνε κανένα σταρ

χαλαρά, κι εγώ θα πήγαινα για τον ΧΑΒΑΛΕ αλλά όχι κι ετσι

Γουστάρω παρακμή, (παλιό) ταμπάκη, παρασκευά, γιάννη σταθόπουλο, γυναίκα-μαραντόνα-ΚΟΛΑΣΗ!!!

Και φυσικά πίσω απ' όλα αυτά τα αριστουργήματα κρύβεται ο Καρβέλας.

Του βγάζω το καπέλο.

Ναι φίλε lost κανονικά, είναι απίστευτο το πόση σαβούρα κρύβει στο κεφάλι του ο τύπος, είναι το νέο μου ίνδαλμα, ελπίζω και γω μια μέρα να πιάσω γκόμενα την αννίτα και να γράφω τραγούδια για τους κατεστραμμένους αυτού του κόσμου.

Y.Γ.: πάει η ταμπέλα στην χαλκίδα, την φάγανε...

Ναι φίλε lost κανονικά' date=' είναι απίστευτο το πόση σαβούρα κρύβει στο κεφάλι του ο τύπος, είναι το νέο μου ίνδαλμα, ελπίζω και γω μια μέρα να πιάσω γκόμενα την αννίτα και να γράφω τραγούδια για τους κατεστραμμένους αυτού του κόσμου.[/quote']
Είναι ο μοναδικός που τα ξύνει, γράφει ό,τι παπαριά του'ρθει, το λέει στα ίσια ότι γράφει σαχλαμάρες κι ότι είναι ηλίθιοι όσοι τα ακούνε κι έχει βγάλει τρελό χρήμα ακριβώς για αυτόν το λόγο.

Δε μιλάω μόνο για τα τελευταία, αλλά για όσα γράφει 20τόσα χρόνια.

Y.Γ.: πάει η ταμπέλα στην χαλκίδα' date=' την φάγανε...[/quote']
Τι απολίτιστοι...

Νιώθω ευτυχία που εκτός από κανα 2 cult δεν ξέρω κανένα.Επιτέλους τρελάθηκα :idea:
Μια χαρά είσαι.

(εγώ δεν έχω ακούσει κανένα... σε ένα περιοδικό διάβασα ότι πίσω από το ψευδώνυμο Ζετέμ κρύβεται ο Καρβέλας)

εγώ δεν έχω ακούσει κανένα...

ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ!!!!!! :lol: :lol: :lol:

παντως το τραγουδι του αισθησιακου τα σπαει!!! :lol: :lol: :lol:

austin_screens_feature1-1.jpg

:lol: :lol: :lol:

Ωραίος ο χαβαλές αλλά μέχρι ένα σημείο.Ε,όχι και πρώτα στα singles οι σαβούρες.Αυτό σημαίνει ότι κάποιοι ΠΛΗΡΩΣΑΝ!!! για να αγοράσουν αυτά τα σαβουροσκερβελέδικα.Πραγματικά απίστευτο,εκτός και αν έχει πληρώσει τις κόπιες το Alter απλά για να κάνει διαφήμιση.Πολύ πιθανό.

Ο Καρβέλας πάντως την έχει ψυχολογήσει άριστα την νεοελληνική μάζα.Μας δίνει αυτό που μας αξίζει!

Α! Ξέχασα να σας πω!

Συνάδελφός μου στη δουλειά μου είπε πως ο θίασος πρόκειται να ξεκινήσει για 65 εμφανίσεις σε μαγαζί στο Κολωνάκι και άν θέλω να κλείσω τραπέζι να του το πώ γιατί έχει γνωστό που δουλεύει μέσα.

Το Σπέσιαλ πόσο λέτε νάχει? κάνα 180άρι?

Εμ βέβαια! Που να καταλάβετε εσείς από ΠΟΙΟΤΗΤΑ ρε ΑΣΧΕΤΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΜΠΛΑΚΜΕΤΑΛΑΔΕΣ.

Ωραίος ο χαβαλές αλλά μέχρι ένα σημείο.Ε' date='όχι και πρώτα στα singles οι σαβούρες.Αυτό σημαίνει ότι κάποιοι ΠΛΗΡΩΣΑΝ!!! για να αγοράσουν αυτά τα σαβουροσκερβελέδικα.Πραγματικά απίστευτο,εκτός και αν έχει πληρώσει τις κόπιες το Alter απλά για να κάνει διαφήμιση.Πολύ πιθανό.
Ο Καρβέλας πάντως την έχει ψυχολογήσει άριστα την νεοελληνική μάζα.Μας δίνει αυτό που μας αξίζει![/quote']

δεν ειναι αναγκη να ειναι κατι καλο.... στην ελλαδα ζουμε...... που ποιοτητα.... αλλα εχει πλακα να :lol: τους βλεπεις!!!!

Εμ βέβαια! Που να καταλάβετε εσείς από ΠΟΙΟΤΗΤΑ ρε ΑΣΧΕΤΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΜΠΛΑΚΜΕΤΑΛΑΔΕΣ.

Φύγαμε να τους δούμε;

Trending...

Νέα θέματα

Back