Εντάξει , ο Καρβέλας δεν κάνει και άσχημη δουλειά. Εχουν χαβαλέ τα κομμάτια.
Ποιός άλλος απο εμάς θα σκεφτόταν να περάσει τοσο έντεχνα το θέμα του Layla , σε τετοιο τραγούδι.
Οι περισσότεροι καλλιτέχνες απο αυτούς, παρόλο που τους κοροϊδευουν, δείχνουν να το διασκεδάζουν,
Όσο για το θέμα το αν ο Καρβέλας είναι καλός συνθέτης, εγω ανέκαθεν τον θεωρούσα καλό μουσικό, απλά ο άνθρωπος είναι έξυπνος και ήθελε να κονομάει.
Τι να έγραφε στην Ελλάδα δηλαδή και για ποιούς τόσα χρόνια?
Και αυτός και οποιοσδήποτε άλλος.
Αφού στην Ελλάδα μόνο τα σκυλάδικα, και τα ρεμπέτικα εχουν ψωμι ρε παιδιά,
Είχε και λίγο ανθιση το έντεχνο κύμα, στα τέλη 80 μέσα ενενήντα, και άντε και το ψιλοροκ των παλιών.
Οσους μουσικούς είχε η Ελλάδα που προσπάθησαν να γράψουν κάτι ποιοτικό και πρωτότυπο, τους έφαγαν οι κουμπάροι, τι ψάχνετε.
Και οι περισότεροι απο εμάς που θέλουμε να παίξουμε η να γράψουμε μουσική στο τέλος στις διασκευές και στο σκυλάδικο το ρίχνουμε, αφου ότι άλλο και να επιχειρήσουμε, ξέρουμε οτι είναι χαμένος χρόνος.
Βας Βας βάς και ξερό ψωμί φίλε, καλύτερα να πάρουν λίγη δόξα αυτοι οι συμπαθητικοί ανθρωπάκοι που πάνε στην Πάνια, παρά πόσα άλλα ψώνια που προσπάθησαν να γίνουν τραγουδιστές, χορευτές, καραγκιόζηδες στα άλλα ποιοτικα reality που αναδείξανε την βρωμιά τύπων σαν του Μεταξόπουλου και του άλλου του πραγματικά υπέρσούργελου Ψηνάκη,( συγνώμη για τους χαρακτηρισμούς, αν μου κάνουν μήνυση θα επικαλεστώ διαννοητικές διαταραχές), της άλλης που κάποτε έπαιζε εναν ρόλο 10 λεπτων στο τμήμα Ηθών, και αν δεν είχε γίνει το δυο ξένοι, δεν θα την ήξερε ουτε η μάνα της και γελάει με τον πόνο των άλλων, και την άλλη ............. αντε κάθομαι και μιλάω για αυτούς εγώ ο ¶νθρωπος με την Μοναδική Λάμψη που ούτε να με προσκυνήσουν δεν είναι άξιοι.
Η Πάνια είναι πανέξυπνη, και περνάει πιο βαθειά μυνήματα με αυτες τις εκπομπές, αν διαβάσετε κάποια βιβλία που έχει γράψει θα καταλάβετε το βαθύτερο νόημα αυτών των εκπομπών και τη σάτυρα.