Jeff Beck's awsome guitaring...

Tι να πρωτογράψει κανείς? Τον ανακάλυψα το 1976 με το Blow by Blow(!!!!!). Εξ αιτίας του παράτησα τη μουσική για 20-25 χρόνια (έπαθα μεγάλη κόμπλα). Eξ αιτίας του ξανάρχισα (τον είδα live Royal Albert Hall το 2004 και είπα το κερατό μου είναι 60 χρόνων και μοιάζει και παίζει σαν 30ρης, μήπως μπορώ και εγώ!!!!! Όσα και να γράψω είναι λίγα γι αυτον. Ψάχτε το dvd του Live in Japan...και κάψτε!

Θα παραθέσω μια φράση του Jimmy Page "When Jeff plays guitar is seems that is the best there is"

Τι να λέμε τώρα;Αρχίστε το πλέξιμο :lol: :lol:

να προσθέσω ότι στη συγκεκριμένη συναυλία ο Page ήταν από κάτω και χειροκροτούσε. Happy berthday Jeff!

Αντίκα, παίζει ακόμα με πένα lol !!!

H συγκεκριμενη συνθεση του "wired" ειναι η πιο φανατιλα

και χωσιδικη μπαντα στο fusion ιδιωμα.Γαματα τα ατομα και

ο Jan Hammer καταπληκτικος

pastelius λεβέντη μου γιατί μας ξεσηκώνεις...ξυπνάς μνήμες 75-80 live in Japan.

Για να ευλογήσουμε και τα γένια των telecaster-άδων, δείτε τι ήχο και feeling μπορεί να βγάλει ο μέγιστος αυτός κιθαρίστας μόνο με μια tele και τα δάκτυλά του, στο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ αυτό κομμάτι:

Cause we've ended as lovers

ΥΓ: (Την τελική απόφαση ότι θέλω να πάρω μια tele την πήρα τη μέρα που είδα αυτό το video...)

οποτε βλεπω J.B μαζευω το σαγονι μου απ το πατωμα.....8O 8O 8O 8O

Για να ευλογήσουμε και τα γένια των telecaster-άδων' date=' δείτε τι ήχο και feeling μπορεί να βγάλει ο μέγιστος αυτός κιθαρίστας μόνο με μια tele και τα δάκτυλά του, στο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ αυτό κομμάτι:
Νομιζω ομως οτι η ηχογραφημενη εκτελεση στο blow b blow ειναι ανυπερβλητη......

ξερω οτι θα τσαντισω με αυτο που θα πω τον κυριο fenderiarh :lol: κυριως επειδη ειναι φραση κλισε...αλλα ο jeff beck ειναι κλασσικο παραδειγμα ενος κιθαριστα που ολος ο ηχος του ειναι στα δαχτυλα..λες και εχουν κατι..μαγικο..

απλα κορυφαιος....

α!και οντως αυτη η εκτελεση του cause we....lovers μοναδικη! 8O

edit:τωρα βλεπω το πρωτο κομματι που εδωσε λινκ ο παστελιους..απιστευτα δεμενη μπαντα..εχασα την μπαλα...

Για να ευλογήσουμε και τα γένια των telecaster-άδων' date=' δείτε τι ήχο και feeling μπορεί να βγάλει ο μέγιστος αυτός κιθαρίστας μόνο με μια tele και τα δάκτυλά του, στο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ αυτό κομμάτι:

ΥΓ: (Την τελική απόφαση ότι θέλω να πάρω μια tele την πήρα τη μέρα που είδα αυτό το video...)
Tι 'ναι αυτό ρεεεεε;;; 8O 8O 8O

40 χρόνια πρίν!!

στο Blow up του Antonioni...

http://www.youtube.com/watch?v=akUtsuzqE8E

Ο Page χαμογελάει όταν o Beck τα παίρνει (και καλά) με τον Vox του, το παραδοσιακό τσακίσμα της κιθάρας και το κυνήγι για ένα καλό μπράτσο...

ps: 40 χρόνια το ίδιο κούρεμα ο μάστορας....

εκτος του οτι ειναι εξωγηινος!!! 8O ειναι και ο μοναδικος εξωγηινος οπου κανεις δεν μπορει να τον αντιγραψει!!! 8O

http://www.youtube.com/watch?v=akUtsuzqE8E

Ο Page χαμογελάει όταν o Beck τα παίρνει (και καλά) με τον Vox του' date=' το παραδοσιακό τσακίσμα της κιθάρας και το κυνήγι για ένα καλό μπράτσο...

[/quote']

Εχω λιωσει στο γελιο,δεν το χα δει αυτο! :)

Καλα,και η live εκτελεση στο "cause we've ended.."παιρνει λιαν επιεικως

ΑΡΙΣΤΑ :D

εκτος του οτι ειναι εξωγηινος!!! 8O ειναι και ο μοναδικος εξωγηινος οπου κανεις δεν μπορει να τον αντιγραψει!!! 8O
προσπαθει ο scott henderson αλλα ματαια... :lol:

προσπαθει ο scott henderson αλλα ματαια... :lol:
οταν ειχα δει τον scott στην αθηνα στην αρχη μπερδευτηκα για λιγο,νομιζα οτι ηρθε ο jeff beck αλα τελικα ξεκαθαρισε το πραγμα :D

Trending...

Νέα θέματα

Back