δεν εννοούν αυτα που λες.Brutus είπε:Συγχωρέστε με παιδιά, αλλά πώς μπορεί να συγκρίνει κάποιος τα συγκεκριμένα JBL που είναι ενεργά studio monitors βάσης/ραφιού με τα Monitor Audio ΒΧ5 που είναι hi-fi παθητικά ηχεία δαπέδου, δεν το καταλαβαίνω... Έχω χάσει κάτι;
4,6 kg........... Και βαλες και 20 kg τα @@ από κάτω. Χαχαχαχαamerithanos είπε:Ξαναεπαναφέρω το θέμα ίσως και χωρίς λόγο ;D
Κάτι που παρατήρησα στα lsr305 είναι ότι ήταν πάρα πολύ ελαφριά,ούτε 3 κιλά το ένα δεν μου φαίνονταν...
Απ'οτι είδα τώρα 4.6kg το ένα είναι..
Αν υπάρχουν στον τοίχο πίσω απ τα ηχεία ηχοαποροφητικά όπως πχ πετροβάμβακας και μία απόσταση 30εκ παράδειγμα, δεν περιορίζεται κάπως το πρόβλημα?foxxx είπε:Το μόνο που με χαλάει στα jbl είναι ότι έχουν το bass reflex πίσω.
Δεν ξέρω τι διαμόρφωση έχει ο καθένας στο studio του αλλα πιστεύω είναι ένα θέμα.
gkar είπε:Αν υπάρχουν στον τοίχο πίσω απ τα ηχεία ηχοαποροφητικά όπως πχ πετροβάμβακας και μία απόσταση 30εκ παράδειγμα, δεν περιορίζεται κάπως το πρόβλημα?
Κάπως ναι, αλλά και πάλι δεν επιλύεται.Αν υπάρχουν στον τοίχο πίσω απ τα ηχεία ηχοαποροφητικά όπως πχ πετροβάμβακας και μία απόσταση 30εκ παράδειγμα, δεν περιορίζεται κάπως το πρόβλημα?
Δηλαδή πόση περίπου πρέπει να είναι η απόσταση απ τον τοίχο?metalmike είπε:Κάπως ναι, αλλά και πάλι δεν επιλύεται.
http://blog.djshop.gr/odigos-topothetisis-studio-monitor/gkar είπε:Δηλαδή πόση περίπου πρέπει να είναι η απόσταση απ τον τοίχο?
Το καλύτερο είναι να πας XLR σε XLR αλλά από ότι βλέπω η m-audio έχει μόνο rca out οπότε πας για καλώδιο από rca σε καρφί TRS ή rca σε αντάπτορα καρφί.amerithanos είπε:Τι καλώδια να χρησιμοποιήσω για να συνδέσω τα lsr με μια M-audio fast track?
Xlr to rca?
Υπάρχει διαφορά στην ποιότητα η όποιο βρω να πάρω?
Επίσης το πόσο μεγάλο θα είναι το καλώδιο παίζει ρόλο η όχι επειδή το input είναι balanced?
Και κάτι ακόμη, ποια διαδικασία να ακολουθήσω για να τα "στρώσω"?
Δηλαδή σε κάτι τέτοιο?βλ φωτο 1.stavros_d80 είπε:Το καλύτερο είναι να πας XLR σε XLR αλλά από ότι βλέπω η m-audio έχει μόνο rca out οπότε πας για καλώδιο από rca σε καρφί TRS ή rca σε αντάπτορα καρφί.
Δεν είμαι σίγουρος ότι θα πάρεις Balanced με αυτό τον τρόπο οπότε καλύτερα να μη ξεπεράσεισς τα 6-7m.
Για στρώσιμο άστα να παίξουν κανα 3ωρο χαμηλά, μην αγχώνεσαι γιαυτό σιγά σιγά θα στρώσουν μόνα τους.
Δηλαδή?Το πιο πολυ που θα πρεπει να προσεξεις ειναι στο να ρυθμισεις το input sensitivity που εξαρταται απο τον τυπο της συνδεσης
Κάτι τέτοιο?stavros_d80 είπε:Το καλώδιο στη φωτο 1 δεν κάνει γιατί είναι για συνδέσεις stereo, εσυ ναι μεν θες σύνδεση stereo αλλά 2 ξεχωριστά mono καλώδια αυτό είναι για να μπορείς να βγάλεις από την έξοδο ακουστικών, οπότε χρειάζεσαι 1 καλώδιο για την δεξιό και ένα για το αριστερό ηχείο από rca σε καρφί γιατί θα βγάλεις έξοδο από rca.