- Πόντοι
- 48
ο πολυ καλος φιλος (και μελλων κουμπαρος) κωστας , ειχε εδω και μια δεκαετια "ανεργο" ενα jazz bass made in japan αταστο ,απο το οποιο (μετα απο πολλαπλες εγχειρησεις) ελλειπαν οι μαγνητες , ειχαν σκουριασει τα pots , και ηταν σχεδον αχρηστα τα κλειδια και η "φωλια" του βυσματος.
εχει βρει την υγεια του με ενα smith , ενα bolt-on warwick 6χορδο & ενα neck thru warwick παλι 6χορδο.
και αφου του το ζητησα και το παρελαβα , του εκανα ενα upgrade σε εναν πολυ φιλο
(του οποιου το ονομα και το μαγαζι ,δεν ξερω αν μου επιτρεπεται να το αναφερω συμφωνα με τους κανονισμους -οποιος θελει να μαθει μπορει να μου στειλει pm)
στο μπασσο λοιπον αυτο μπηκε μπρατσο "ταστωμενο" , μαγνητες haeussel jb passive , κλειδια , ποτενσιομετρα , "φωλια" , καθαριστηκε το bridge και μετα απο ενα παρα πολυ καλο σεταπ , ξαναηρθε στα χερια μου με κοστος κατι λιγοτερο απο 400 ευρω.
το ειδε ο κουμπαρος , το πηγα στο μαγαζι (παιζουμε διπλα-διπλα), επαιξε , επαθε την πλακα του (κι εγω επισης) και μετα απο ολα αυτα ειπα να μοιραστω την χαρα μου μαζι σας.
και για του λογου το αλληθες , οριστε και τα....ΠΕΙΣΤΗΡΙΑ!! 8) :lol: :lol:
μετα απο αυτα , ξεκαθαριζοντας οτι....ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΠΑΣΣΙΣΤΑΣ....
....ετοιμαζω μερικα κλιπς παρεα με τυμπανα και λιγη....τέλε για να μου πειτε την γνωμη σας....εξαλλου για αυτο το σκοπο πηρα το μπασσακι.η ηχογραφηση θα γινει με την τελε καρφι στο gt2 & το μπασσο καρφι στο bass driver-tech 21
αναμεινατε... :wink:
εχει βρει την υγεια του με ενα smith , ενα bolt-on warwick 6χορδο & ενα neck thru warwick παλι 6χορδο.
και αφου του το ζητησα και το παρελαβα , του εκανα ενα upgrade σε εναν πολυ φιλο
(του οποιου το ονομα και το μαγαζι ,δεν ξερω αν μου επιτρεπεται να το αναφερω συμφωνα με τους κανονισμους -οποιος θελει να μαθει μπορει να μου στειλει pm)
στο μπασσο λοιπον αυτο μπηκε μπρατσο "ταστωμενο" , μαγνητες haeussel jb passive , κλειδια , ποτενσιομετρα , "φωλια" , καθαριστηκε το bridge και μετα απο ενα παρα πολυ καλο σεταπ , ξαναηρθε στα χερια μου με κοστος κατι λιγοτερο απο 400 ευρω.
το ειδε ο κουμπαρος , το πηγα στο μαγαζι (παιζουμε διπλα-διπλα), επαιξε , επαθε την πλακα του (κι εγω επισης) και μετα απο ολα αυτα ειπα να μοιραστω την χαρα μου μαζι σας.
και για του λογου το αλληθες , οριστε και τα....ΠΕΙΣΤΗΡΙΑ!! 8) :lol: :lol:

μετα απο αυτα , ξεκαθαριζοντας οτι....ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΠΑΣΣΙΣΤΑΣ....

αναμεινατε... :wink: