Έχω ξανανεφερθεί στο θέμα με τα πακετο-ενισχυτάκια στο νοιζ και έχω πει...
Εγώ πάλι θα επιθυμουσα να μην αναφερθεί ξανά το nickname μου σε τέτοια θέματα. Ούτε ζήτησα κάτι απο τον Jam όπως κάποιοι "υπέθεσαν"' date=' ούτε απο κανέναν. Λεφτά για την εργασία του μπορεί να ζητήσει ο καθένας όσα νομίζει.
¶λλωστε, στο "εμπλεκόμενο ζήτημα" που προέκυψε, έχει ποστάρει ο Jam το σχέδιο στο noiz και είχε γράψει ότι κοστίζει 3 ευρώ. Δεν βρίσκω λόγο να βγει και να πει τώρα, ότι το δίνει παραπάνω εξαιτίας μου...Θα επιθυμούσα τα υπόλοιπα ποστ να αφορούν μονάχα τον Jam, Electrictabs και τις κατασκευές τους.
Ευχαριστώ και με συγχωρείτε για το "απότομο" της απάντησής μου.[/quote']
Νίκο δε χρειάζεται να είσαι απότομος για το θέμα με τα ενισχυτάκια και τον jam γιατί πιστεύω ότι δεν υπάρχει θέμα και πάει να γίνει χωρίς λόγο. Πίστεψε με αν το smokeyamp ήταν δικιά σου εφεύρεση και λαμβάνοντας υπόψη τα όσα έχουν λεχθεί μέχρι τώρα θα ήμουν ο πρώτος που θα του την έλεγε και πολύ άσχημα μάλιστα. Επειδή γνωρίζω και τους δυο σας από κοντά και όχι μόνο μέσω ενός "ψυχρού" υπολογιστή δεν νομίζω ότι προσπαθεί να σε βλάψει με κάποιο τρόπο αλλά αν κάνω λάθος και γνωρίζεις κάτι που δεν ξέρω θα ήθελα να μου το πεις.
Αν ο σχεδιαστής του rangemaster,
tube screamer,fuzz face (βάλτε και όποιο άλλο πετάλι σας αρέσει) "τα έπαιρνε" με αυτόν που το αντέγραψε-τροποποίησε για πρώτη φορά και ο πρώτος αντιγραφέας-τροποποιητής με αυτόν που το αντέγραψε-τροποποίησε για δευτερη φορά κοκ τότε κανείς δε θα μιλιόταν σε αυτόν τον πλανήτη
Επίσης επειδή αναφέρθηκε πιο πάνω και για να μην σχηματιστεί λάθος εντύπωση πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι με τον Γιάννη (JAM) συνεργαζόμαστε μόνο στον τομέα τον μετατροπών/custom κατασκευών. Την κατασκευή των jam pedals την κάνει ο ίδιος και πιστεύω ότι είναι πολύ σωστός και προσεκτικός σε αυτό που κάνει, αλλιώς δεν θα συνεργαζόμουν μαζί του(είμαι λίγο ψώνιο το ξέρω 8) )
Φιλικά
Χρήστος