video Jam with Foivos #5

mpamps

Δυνατό μέλος
Πόντοι
938

Ύστερα από 4+ μήνες απραξίας, ήρθε ένα πολύ ώραιο backing track του Φοίβου Ζαχαρόπουλου να με βγάλει από το λήθαργο.

Εργαλεία:
Fender American Ultra Telecaster
Neural DSP Soldano SLO-100 X

Ωραίος Μπάμπη! Να σε ρωτήσω, αυτό το είδα και από Έλληνες Youtubers, είναι διαγωνισμός;

Σε ευχαριστώ πολύ.
Όχι δεν είναι κάποιος διαγωνισμός.
Απλά ένα backing track στο οποίο ποιος θέλει ανεβάζει ένα solo.

Εάν ήταν διαγωνισμός είχες πολύ σοβαρές προοπτικές για Α’ βραβείο. Εντυπωσιακό σόλο. Και σούπερ ήχος!

Thanks Γιωργο! Με τιμας.

Είναι καλό. Αλλά όχι τόσο καλό.
Έχουν ανέβει κάποια solos που τα βλέπω με το κυαλι. Όχι μόνο παικτικα, αλλά και με το τι παίζουν.

Αυτό που σίγουρα μου άρεσε στο δικό μου ήταν ο ήχος.

Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι.

Αυτό που σίγουρα μου άρεσε στο δικό μου ήταν ο ήχος.
Δηλαδή κατά τη γνώμη σου (έχοντας δοκιμάσει και τα δύο) Neural DSP > Kemper ;

Δηλαδή κατά τη γνώμη σου (έχοντας δοκιμάσει και τα δύο) Neural DSP > Kemper ;
Το Kemper είναι φοβερό μηχάνημα.
Με τεραστιες δυναντοτητες, τις οποίες δεν αξιοποιούσα καν.

Όταν άρχισα να χρησιμοποιω τα plugins, της Neural, συνειδητοποίησα ότι με βόλευαν πάρα πολύ για το σπιτι και τις ανάγκες μου (μελέτη, ηχογράφηση των solos κλπ).

Μου άρεσε πολύ το interface τους. Έφτιαχνα γρήγορο εναν καλό ήχο.

Όταν πήρα την απόφαση να πουλήσω Kemper και να πάρω το Quad Cortex δεν το έκανα γιατί δε μου άρεσε το. Kemper.

Το έκανα γιατί ήθελα να μειώσω το κουβαλημα (Kemper Head + Kemper Remote) και γιατί είχα αρχίσει να μπαίνω για τα καλά στο σύμπαν της Neural DSP με ο,τι καλό/κακό συνεπάγεται αυτό.

Αλλά επαναλαμβάνω το Kemper είναι φοβερό μηχάνημα.

Είμαι ένας άνθρωπος που οι πολλές επιλογές με παραλύουν. Για το λόγο αυτό, αλλά και λόγω ελάχιστης εμβάθυνσης/κατανόησης αυτά τα μηχανήματα υπολειτουργούν στα χέρια μου.

Τελος ένα σημαντικό λόγος που τώρα ο ήχος μου, μου αρεσει περισσότερο σε σχέση με την εποχή που έπαιζα με το Kemper, είναι ότι τώρα είμαι καλύτερος παιχτης από ο,τι ήμουν τότε.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back