Ακριβώς...σίγουρα τα κομμάτια ''jam track με σόλο από πάνω'' είναι λίγο βαρετά, αλλά αυτό γίνεται στα πλαίσια ενός διαγωνισμού κιθάρας και ο παίχτης έχει την ευκαιρία σε ένα κομμάτι να ξεδιπλώσει το ταλέντο του, το ''φρασολόγιό'' του και τα licks του. Ωραίος ο σχιστομάτης. Σίγουρα θα είναι απολαυστικός να τον ακούς λάιβ με κανονική μπάντα να παίζει πάνω σε κλασσικά κομμάτιαthanasis b είπε:Αλλωστε ειναι ενα κοματι που φτιαχτηκε για διαγωνισμο κιθαρας αυτο κατι μπορει να μαρτυραει!
Άλλο instrumental μουσική και άλλο ένας μελετηρός τύπος που παίζει ηλεκτρική μόνοςKsekourdistos είπε:μου φαινεται δεν σας αρεσει η instrumental μουσικη , δεν φταιει ο ταυλανδεζος.
Ksekourdistos είπε:μου φαινεται δεν σας αρεσει η instrumental μουσικη , δεν φταιει ο ταυλανδεζος.
Οτι και να λεμε εχει πολυ καλες συνθεσεις ο thammarat , το κομματι falling in love ειναι out of this world.
Για τσεκαρετε και τον Schackinger
και μενα αυτος μου αρεσε περισσοτερο.Αυτος παντως εμενα μου αρεσε περισσοτερο απο τον Thammarat....το βρηκα το παιξιμο του πιο ψαγμενο....μιλαω παντα για τα συγκεκριμενα βιντεο....οτι και να λεμε τα παιδια κεντανε.