Ηush 'n Rush - Grooveyard Records NY U.S.A.

fusiongtr είπε:
Λάκηηηηη.

Μην πουλήσεις ακόμα τις κιθάρες σου.

Σε κανένα δύο χρόνια θα τις βγάλεις στο Ebay.

"Played and signed by Stavros P" θα γράφεις.

Πέντε χιλιάρικα θα πιάσει η Σκουάιρ.
;) ;D

Μπραβο Σταυρο τα καλυτερα φιλε.Τελικα το καλο δεν χανεται ακομα και αυτες τις μερες που δεν υπαρχει δισκογραφεια.Μπραβο και παλι.

Συγχαρητήρια ρε μάγκες! Να είστε καλά να συνεχίσετε να ροκάρετε!

Αυτά είναι πραγματικά καλά νέα. Το αξίζεις, το αξίζετε και χάνω στοίχημα ότι σύντομα θα περάσετε τον Ατλαντικό για το πρώτο USA tour.  8)

Go for it και enjoy the ride- που είπε και ο Ντίνος. Δεν ξέρεις που μπορεί να βγάλει, αλλά σίγουρα η βόλτα θα έχει τρομερό ενδιαφέρον.

Μπράβο και δώστε του να καταλάβει  ;D

Superfunk είπε:
Ευγε...
...τε!!!!!!!!   :)

Τα συγχαρητήριά μου.

Υ.Γ. Θα 'πω και κάτι εγωιστικό. Σ' ένα (πολύ) παλιότερο post είχα γράψει:

Sorry για τους λοιπούς, αλλά ο Σταύρος είναι ο πιο ταλαντούχος εδώ μέσα. Παίζει κιθάρα, τραγουδάει, και γράφει κ-α-τ-α-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-ά. Κι' επειδή σπανίως πέφτω έξω ...  ;)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Συγχαρητήρια καί από μένα το αξίζετε

.....καλή συνέχεια! 8)

Μπράβο ρε Σταύρο, χαίρομαι πολύ. Στο χω πει πολλές φορές, άντε άλλη μία: Aν είχα το δικό σου το ταλέντο -ειδικά στη σύνθεση- θα ήμουν επί μονίμου βάσεως είτε Los Angeles, είτε ΝY.

Πάρτε το απόφαση και κάντε το μεγάλο βήμα, η χώρα αυτή δεν είναι για τίποτα άλλο, πέρα από χαβαλέ και μπάνια το καλοκαίρι...  :(

(Με όλο το σεβασμό, καλά έκανε η δισκογραφική και σας πίεσε, ώστε να αλλάξετε το όνομα.)

Φιλοι μου σας ευχαριστω ολους ολοψυχα για  τις ευχες και τα υπερ* τιμητικα  σας σχολια.

*βλ.Sir

S9F είπε:
(Με όλο το σεβασμό, καλά έκανε η δισκογραφική και σας πίεσε, ώστε να αλλάξετε το όνομα.)
Η αληθεια ειναι οτι ο Γιανης εχει δεχτει λιγοτερες πιεσεις :P αλλα αφου υπαρχουν καποιοι  που συμφωνουν με  την αλλαγη,κατι θα ξερουν... ;)

Μπράβο Σταύρε και λοιποί, καλή επιτυχία στη καριέρα σας......παλιοφρίκουλα  ;D ;D ;D

Άντε επιτέλους  ;)

Θα γινόταν ρε σεις.Εννοείται αυτό.

Χάρηκα πάρα πολύ μόλις το διάβασα !!

Φιλιά πολλά :)

Vasmar είπε:
Άντε επιτέλους  ;)

Θα γινόταν ρε σεις.Εννοείται αυτό.
Η  σιγουρια ορισμενων μας τιμαει ωστοσο για  μενα το  εντυπωσιακοτερο ολων ειναι οτι

δεν στειλαμε  ποτε  και  πουθενα demo,link ωστε  να πουμε  οτι το κυνηγησαμε.

Μονοι  τους μας βρηκαν.

Να ειστε καλα!

freerock1974 είπε:
ωστοσο για  μενα το  εντυπωσιακοτερο ολων ειναι οτι δεν στειλαμε  ποτε  και  πουθενα demo,link ωστε  να πουμε  οτι το κυνηγησαμε.

Μονοι  τους μας βρηκαν.
Ναι, είναι εντυπωσιακό ότι κάπου, κάποιοι κάνουν τη δουλειά τους και την κάνουν καλά.

Να προσθέσω ότι το συμβόλαιο με την  Grooveyard Records NY περιλαμβάνει την κυκλοφορία     2 άλμπουμς  το Νοέμβριο του 2015.

Το πρώτο θα είναι μία  επιλογή τραγουδιών απο τα 4 άλμπουμ της μπάντας

ενώ

το δεύτερο θα είναι  ένα  ολοκαίνουριο άλμπουμ,αυτό δηλαδή που  επρόκειτο να κυκλοφορήσουμε μόνοι μας αυτό το  διάστημα.

Το  καινούριο όνομα της μπάντας θα ανακοινωθεί  με την κυκλοφορία των  δίσκων.

Το προσωπικό σου cd (το πρώτο) δηλαδής τώρα είναι συλλεκτικό? 8)

fusiongtr είπε:
Το προσωπικό σου cd (το πρώτο) δηλαδής τώρα είναι συλλεκτικό? 8)
Σους βρε! :P 8) ;D :-*

Το προσωπικο μου αποσιωπαται για λογους εχεμυθειας... :D

freerock1974 είπε:
Σους βρε! :P 8) ;D :-*

Το προσωπικο μου αποσιωπαται για λογους εχεμυθειας... :D
Βλαμμένε! ;D
Είναι υπέροχο το πρώτο σου.

Σπουδαία πράγματα, αγαπητέ! Ότι καλύτερο εύχομαι! ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!

Σταύρο, σε μια εποχή που η δισκογραφία έχει ουσιαστικά πεθάνει και οι εταιρίες που έχουν μείνει είναι (υποθέτω) δέκα φορές πιο επιφυλακτικές από παλιότερα, είναι σπουδαίο πράγμα αυτό που πετύχατε. Εύχομαι να το τερματίσετε το κοντέρ.

Σταυρε σας τα ειπα και στο FB αλλα τα λεω και δω!!!

Παίρνεται αυτο που αξιζετε! Καλη σταδιοσρομια Παιδες!!!!!! 8)

Trending...

Νέα θέματα

Back