Ηush 'n Rush - Grooveyard Records NY U.S.A.

freerock1974 είπε:
Ολα  ειναι  πιθανα  και με φοβιζει το γεγονος οτι μπορει  να βρεθουμε σε διλημματα ζωης γιατι ολοι εχουμε  υποχρεωσεις και ανθρωπους  που εξαρτωνται  απο μας και..δεν ειμαστε 25ρηδες... 8)
Εμένα αντίθετα με φοβίζει όταν θα φτάσω σε σημείο να μην έχω επιλογές.

17.Oδηγαμε και παπακι ανευ σιλασιε
Τσιμπουκόφωνο λέγεται .....

Στα πα και στο FB κι εγώ - το αξίζετε!! Πηγαία και ειλικρινά!

Όποτε άκουσα τραγούδι σας στο noiz σκέφτηκα πόσο σοβαροί είστε και πόσο ανεβασμένο είναι το level σας.

Μου φαινόταν περίεργο να μην είναι κάπου πιο ψηλά! Πιο διαδεδομένο.

Και να που άνοιξε η πόρτα για να γίνει!

Σπανίζουν τέτοιες ευκαιρίες/ αδράξτε την και να 'χετε την καλύτερη τύχη!

Eυχαριστουμε πολυ Αmpelofilosofos-Αργυρη!

audiokostas είπε:
Εμένα αντίθετα με φοβίζει όταν θα φτάσω σε σημείο να μην έχω επιλογές.
Η ελλειψη επιλογων ειναι κυημα  της φαντασιας.

Θα γραψεις βιβλιο για την ελληνικιά αργκο:

Τσιμπουκόφωνο λέγεται .....
;D

Πάντως ψηφίζω κότα! ;D ;D
Eγω κοκκορα.Κρασατο. ;D

Μπηκα κ εγω να δω τι γινεται στον κοσμο του νοιζ κ επεσα πανω σε ολα αυτα.Δεν εχω να προσθεσω τιποτα σε οσα εχει πει ο Σταυρος.Θα γινω γραφικος κ θα πω απλα οτι ειναι τιμη μου να ειμαι μεσα σε ολο αυτο κ να παιζω με τον Παπαδοπουλα κ ας θελει γερο στομαχι η κατασταση.Ευτυχως το τρωω ολο το φαι μου :)

vintage31 είπε:
Ευτυχως το τρωω ολο το φαι μου :)
Τι τρως ρε συ?

Για δώσε διατροφικές συμβουλές για "γερά στομάχια".

Προχθες για να καταλαβεις φιλε μου Εφαγα 3 ωρες στο στουντιο για να γραψω ενα σολο κ ευτυχως εκανα μετα κατι γαργαρες με fast fret για να χωνεψω τις πρασινες. :) Ειστε ωραιοι εδω ρε μαγκες.

vintage31 είπε:
Προχθες για να καταλαβεις φιλε μου Εφαγα 3 ωρες στο στουντιο για να γραψω ενα σολο κ ευτυχως εκανα μετα κατι γαργαρες με fast fret για να χωνεψω τις πρασινες. :) Ειστε ωραιοι εδω ρε μαγκες.
;D ;D ;D ;D ;D ;D

Εύγε σου ρε φίλε.

Χίλιες ευχές για την συνέχεια!

fusiongtr είπε:
Χίλιες ευχές για την συνέχεια!
Το αυτο!

Να βαρατε και οτι καλυτερο υπαρχει,να το καταφερετε και να το εχετε!

gvour είπε:
Να βαρατε και οτι καλυτερο υπαρχει,να το καταφερετε και να το εχετε!
Αυτό ακριβώς.

Και να σου πω....

Αν έχεις και κανένα κομματάκι δικό σου, ανέβασέ το.

Μην ντρέπεσαι, δεν θα το δει ο Παπ! ;D

:) οτι εχω κανει κ οτι ιδεες εχω τις ξερει ο Παπ. :) εξαλλου οι παραγωγες που κανω στο σπιτι δεν ειναι κ τπτ σπουδαιο.καποια στιγμη που θα υπαρχει χρονος να ηχογραφησω κατι απο τα  δικα μου στο στουντιο θα ειναι μεγαλη τιμη να το μοιραστω μαζι σας εδω.

vintage31 είπε:
:) οτι εχω κανει κ οτι ιδεες εχω τις ξερει ο Παπ. :) εξαλλου οι παραγωγες που κανω στο σπιτι δεν ειναι κ τπτ σπουδαιο.καποια στιγμη που θα υπαρχει χρονος να ηχογραφησω κατι απο τα  δικα μου στο στουντιο θα ειναι μεγαλη τιμη να το μοιραστω μαζι σας εδω.
Kατι διασκευες παντως που ειχα δει στο καναλι σου στο tube,ηταν ωραιες και καλοπαιγμενες.

Οπως βλεπεις τιποτα δε μενει κρυφο. ;D

ok Deal.με την πρωτη ευκαιρια θα ανεβασω κατι :)εδω ισχυει το ''θελει η πουτανα να κρυφτει κ η χασρας δεν την αφηνει''!

Ναι αλλα χαλαλι σ αυτη την περιπτωση .λεςν να φαει κανεις αλλος το ονομα τωρα; :)

vintage31 είπε:
Ναι αλλα χαλαλι σ αυτη την περιπτωση .λεςν να φαει κανεις αλλος το ονομα τωρα; :)
Μπα, ποιός να το διακινδύνευε να συγκριθεί μαζί σας!

vintage31 είπε:
θελει γερο στομαχι η κατασταση.
Γενικα δεν κοροιδεύουμε.

Ζέσταμα__για_ηχογράφηση__πρώην_χασρασ.jpg

Σταύρο εύγε και εις ανώτερα!!'Αργησα να γράψω λόγω 'ελλειψης χρόνου.Στά 'ελεγα το 2011 με πμ !! Τα λέγαμε συχνά τότε!! ;)Ευχομαι απο καρδιάς να πάτε καλά και να σας χαιρόμαστε !!Rock on Σταύρε !! ;D

Και πουσαι τα 2 cd (το πρωτο σου Χ2)  που μου ειχες στειλει θα γινουν συλλεκτικα και θα ''κονομησω'' ;D ;D ;D

Ευχαριστουμε πολυ Περικλη!

Εγω προσωπικα,σ ευχαριστω για την εκτιμηση που χεις δειξει στις μουσικες μου γενικοτερα!

Να σαι παντα καλα!

johnps είπε:
Συγχαρητηρια..μπραβο και παλι μπραβο...φιλοπελου..χαιρετισματα απο την ιερισσο.... ;)
Γιάνναρεεεεεε....Eυχαριστούμε πολύ!Χαιρετίσματα στο Γαλατικό χωριό!Το καλύτερο μέρος ever φυσικά το Public!

Trending...

Νέα θέματα

Back